Cum să debitezi că patrupedelor ar trebui să li se taie corzile vocale

Comment

Emisiuni tv

În ţara asta nimic nu mă mai miră. Nu comentez din cauză că am câine ci o fac pentru felul oamenilor de a fi. Cum să îţi permiţi tu şi colectivul tău de vecini să dai din gură aberaţii? Mergeţi dragii mei şi vorbiţi cu proprietarii. Faceţi în aşa fel încât să nu aibă de suferit animalele din cauză că voi vă doriţi linişte. Să de-a Dumnezeu să o aveţi pe deplin! Mai nou avem şi noi un fel de Dragnea, numai că Dragnea ăsta vrea să limiteze pura libertate de exprimare a animăluţelor.

61731412

V-aţi găsit acum să faceţi legi pentru câinii ce fac gălăgie? Dar de ce nu vă faceţi griji să luaţi toţi câinii de pe străzile Mediaşului şi să îi duceţi la un adăpost? De ce nouă trebuie să ne fie frică noaptea să mergem pe stradă? Pentru că acum fix doi ani scriam pe acelaşi subiect. Cum m-au făcut pe mine doi câini să nu mai merg pe stradă. Şi ce? Ce s-a rezolvat de atunci mă rog? Nimic! Că nu vă pasă de ceea ce avem noi nevoie ci doar de ceea ce aveţi voi nevoie!

Cu siguranţă câinele meu nu ar avea de suferit. Dar aşa ca şi fapt divers, în loc să scot corzile vocale la câini, mai bine mi le-aş scoate mie. Urât gest! Citisem într-un articol la Protv că are şi el un Labrador. Păi fir-ai tu să fii… de om politic ce eşti, cum crezi tu că oamenii şi-ar duce câinii să le scoată corzile vocale pentru că ai modificat tu o lege? Ştii ceva domnule? Poţi vota legea împreună cu tot consiliul tău, dar va avea dezbarere publică. Şi îţi voi spune sincer… legea asta va cădea! Sper cel puţin!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.