Cum să faci un party acasă cu Sushi Master București

Comment

Personale

Atunci când vrei să faci un party acasă te gândești că trebuie să faci ceva și să îți uimești invitații. Sigur că știu să gătesc, însă pe căldurile astea prin București, dacă nu ai aer condiționat ești ca mort. Așa că n-ai decât să iei în considerare varianta de a da comandă ca să ai cu ce să îți servești stimabilii musafiri. Și cum n-am făcut de ceva timp ceva memorabil, m-am gândit să dau comandă de sushi. După ce am consultat zeci de oferte sushi Bucuresti din apropiere, m-am oprit fix la Sushi Master.

parere sushi master Bucuresti

Citește și: 3 obiceiuri pe care le-am cunoscut săptămâna asta

De ce am ales Sushi Master București?

Sunt atât de bună pe online-ul ăsta încât pot să fac imediat diferența de preț. Astfel că 2 platouri de sushi, unul party și unul gurmand ajungeau aproximativ la 300 de lei, pe când la alte restaurante cu un astfel de specific aș fi plătit pentru aceeași cantitate nu mai bine de 500 de lei. Dar nu doar prețul a fost un criteriu de selecție, ci și faptul că aveau atâtea sortimente, încât pe celelalte site-uri abia înțelegeam ce mi se dădea să mănânc. Așa că am decis: Fac comandă la Sushi Master Bucuresti!

sushi bucuresti

Cum a decurs comanda?

Inițial am vrut să dau comanda online, dar pentru că telefonul meu mai mult mă exaspera decât mă ajuta, am zis că e mai ok să sun și să navighez online pe site-ul lor în timpul conversației, decizându-mă exact ce-mi doresc. Am sunat la ei, am comandat 1 platou party și 1 gurmand + 2 cutiuțe de desert tropicana Rolls, care credeți-mă pe cuvânt că au fost senzațional de bune. Nu cred că am mai mâncat vreodată un desert atât de bun.

desert bun japonez

Cum a fost petrecerea?

Deși cu GDPR nu mai e ok să îți afișezi cunoștințele pe blog dacă nu-s de acord, am făcut o mulțime de poze la cât de încărcată era masa. Începând de la sosuri, wasabi, ghimbir murat și până la prețioasele sushi cu crabi, cu pui, cu somon, mini roll cu castraveți și ciuperci. A fost un party pe cinste, iar eu și prietenii mei, chiar și colegii la birou am mâncat sushi pe săturate. Deși sushi nu se mănâncă prostește, noi am făcut puțin abuz, însă chiar ne-am simțit super bine după ce am mâncat. Așa că eu cred că am făcut cea mai cool alegere. Și cu siguranță, când mai vreau să fac un party, tot pe ei o să-i aleg.

De ce se merită să comanzi de la Sushi Master București?

În primul rând primul motiv e că mănânci diferit. Să mănânci sushi nu înseamnă neapărat că ești bogat, că acum pe bune, își poate permite oricine să mănânce cel puțin odată pe săptămână o astfel de mâncare, doar că românul a fost învățat să creadă că sushi e o mâncare sofisticată care costă mult. Ceea ce nu e corect. Există sushi bun care are un preț acceptabil și se găsește la Sushi Master. Care apropo, au sediu și în Brașov.

 parere sushi master bucuresti

Cum a fost această experiență?

Cuvintele nici nu cred că-și mai au rostul. E prima dată când nu fac alergie după ce mănânc sushi, ceea ce înseamnă că am avut o experiență minunată. Și mai înseamnă și că sushi a fost preparat corect. Ceea ce pentru România e o premieră. Da, recomand din tot sufletul Sushi Master București, indiferent că vreți să faceți o petrecere sau vreți să mâncați ceva delicios. Merită 100% să încercați să mâncați din când în când și ceva diferit.

sushi

P.S: Mulțumim Sushi Master! Ați fost promți și chiar aveți niște preparate super reușite!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.