De-a ce se joaca oamenii?

Comment

Personale

Care sunt jocurile preferate de voi? Eu nu am uitat deloc jocurile pe care le-am jucat o copilărie întreagă. Astăzi cred că am să specific doar jocurile online și am să las deoparte jocurile offline pentru că de-a v-ați ascunselea ne-am jucat cu toții. În viața reală există jocuri pe care le poți juca fără să îți dai seama.smile2 (1)

Sunt jocurile online care aduc o satisfacție sporită dacă găsești site-ul potrivit pentru a le juca. Iar aici nu vreau să fiu idioată, dar eu caut site-uri cu cât mai puține reclame, în sensul că nu mă deranjează dacă apare o femeie dezbrăcată în colț pentru că nu mai sunt copil, dar mă deranjează dacă dau pe un joc click și mă trimite în neamul lui Iștvan, că deh, câteodată se mai întâmplă și asta. Avertizez că pe www.xjocuri.com nu găsiți așa ceva.

Acum… râdem și glumim. Dar nu știu dacă subiectul principal al acestui articol e neapărat despre jocurile care se practică între oameni. Nu prea merge în viață să te joci de-a mama și de-a tata pentru că sunt responsabilități, nu reușim să ne jucăm nici măcar de-a prietenii adevărați, pentru că nu ne iese. Așa că, nu ne rămâne decât să ne jucăm online, e singura alternativă plauzibilă. Mă rugam cândva de mine să înțeleg ce rol jucau prietenele mele atunci când mă dădeau la o parte. Simțeam atunci că e un film. Dar oamenii se joacă orice fel de joc dacă le aduce satisfacție. Și cred că până la urmă asta e tot ce contează.

Eu recunosc. Cândva m-am jucat și eu alte jocuri în afară de cele pe care deja le joc și acum. M-am jucat de-a dragostea. Credeam că există. Și mă jucam bine. Aveam un rol foarte bine definit, și nici nu știam de fapt ce înseamnă ea cu adevărat. Bine că s-a terminat. Știu eu mai bine ce zic. Probabil acum vă gândiți că ce importanță au toate aceste rânduri scrise aici într-o ordine nefirească? Că citești o idee și pe urmă vezi că tresare alta. Dar din fericire, nimeni nu-mi poate spune cum să scriu și în ce ordine. Pentru că eu scriu ce simt. Și nu îmi pasă ordinea atâta timp cât pot să zic exact ce simt.

smile2

Totuși de ce?

Oamenii se joacă unii cu alții pentru că sunt oameni. Mai bun răspuns ca ăsta nu găsesc. Se joacă de-a prietenii, de-a al naibii dragoste și de-al groazei moment atunci când își demască adevărata valoare care nu mai are legătură cu niciun joc. De asta eram eu de acord tot timpul că jocurile sunt periculoase singur. Foarte periculoase dacă nu ai un susținător. Și trecând de la o fază mai spirituală, adâncă, profundă, către una mai reală.

Decât să fii om și să te joci ca prostul singur, mai bine ai încerca câteva jocuri în doi. Aici poți să vezi jocuri in 2 jucatori reale, bine create, făcute doar pentru a-ți mai alina timpul liber. Să nu ne mai jucăm cu oamenii, cu sentimentele lor, cu visele lor și cu tot ceea ce au ei mai bun, pentru că odată și odată roata se va întoarce.

Cine va citi asta va zice că e o inepție! Poate. Dar e una bună!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.