De ce apreciez cabinetul veterinar Duovet din Medias

5 Replies

Personale

Oare de câte ori nu vi s-a întâmplăt vouă, cei care aveți animale acasă, să fie o urgență gen câinele are diaree, câinele vomită, câinele se scarpină, câinele nu se mai joacă, câinele nu mai relaționează cu nimeni, și să nu fiți deloc băgați în seamă atunci când sunați medicul veterinar la ore târzii? Ei bine, eu nu am pățit asta niciodată. Indiferent că au fost la nuntă, indiferent că au fost la plajă, eu sunt un client nebun tare care atunci când își vede câinele suferind mă dau peste cap și îi cumpăr și luna dacă trebuie doar să fie bine.

cabinet veterinar duovet medias

Vă imaginați și voi cât de greu este pentru un doctor să lucreze cu foarte mulți pacienți cu probleme, dar să aibă timp de tine ori de câte ori îi ceri părerea. Prima întâlnire a fost la acel cabinet veterinar Duovet ştiţi şi voi că a fost una de succes. Şi pentru că felul în care ne-au tratat şi ne-au ajutat de fiecare dată atunci când Teddy a avut vreo alergie, paraziţi interni sau ştiu eu, orice altceva.. am decis să beneficiem de ajutorul lor în continuare. Astfel Teddy este tratat doar de către domnul dr. Andrei Olariu şi doamna dr.Ionela Vranau.  Nici nu ştiu de unde să încep..

teddy aniela deby

Începând din 3 martie până în 06.08.2015 ei s-au ocupat de deparazitările interne și până acum nu am avut niciun fel de probleme. Deparazitările externe au fost tot timpul eficiente. Am fost de acord de la început să mergem pe Pestigon, dar între timp, ultima dată i s-a făcut Advantix. Teddy până în momentul de față nu a avut parte de evenimente nefericite. Dimpotrivă, de fiecare dată când i se înroșea boticul îl sunam imediat pe DR.Andrei să îi transmit, ca să-mi zică ce se întâmplă.  De ce? Pentru că eu contez foarte mult pe ajutorul dat de acest cabinet veterinar Duovet Medias.

Dacă voiam să i se taie unghiile fără să aibă dureri, apelam la dr. Ionela Vranau, cu blândețe i le tăia ca și cum nu ar fi deloc dureros. Indiferent că a fost vorba de o curățare în urechi, de hrană sau de tăiatul unghiilor, acest cabinet veterinar a fost mereu la îndemâna noastră. Niciodată nu ni s-a întâmplat să mergem de exemplu la cabinet și să nu dăm de medic. Mă bucur enorm că noi am avut norocul să lucrăm cu o echipă atât de tânără ca și ei care, pe bune, au făcut ca Teddy al meu să fie sănătos și să arate extrem de bine pentru vârsta lui ( așa s-ar zice).

teddy aniela deby

De ce apreciez eu acești doctori?

Aș putea să vorbesc despre zeci de intervenții făcute. Deparazitări interne, deparazitări externe, vaccin după vaccin, diferite tratamente pentru întărirea oaselor, diferite tratamente pentru a preveni căderea părului al câinelui meu, dar toate astea ar fi de prisos, pentru că dacă nu ar fi dat dovadă de profesionalism și cunoaștere, eu nu i-aș fi recomandat. Sunt foarte buni în ceea ce fac și pot să zic că pentru mine doar faptul că i s-ar putea întâmpla ceva rău câinelui meu, mă stresează. Dar atâta timp cât am ales bine și corect, nu mă mai stresez deloc.

cabinet veterinar duovet medias

Apreciez că de fiecare dată când am avut o problemă mai serioasă aceștia au comunicat cu mine. De exemplu Teddy de ceva timp a avut o formă mai ușoară de demodicoză. Înainte de a merge cu el la medicii veterinari, se scărpina cât de tare putea peste tot. Acum încă e sub tratament, dar simptomele au cam început să dispară, semn că tratamentul este bun. Sincer, să ai un câine este o responsabilitate, iar dacă știi să faci alegerea corectă în a alege medicul veterinar potrivit, tu ca om ești cel mai câștigat.

Îi recomand cu drag

Nu cred că mai au nevoie de reclamă. Mulți dintre prietenii mei deja au fost și au avut numeroase experiențe plăcute cu cabinetul lor. Și mai mult decât atât nu cred că trebuie să mai zic. Prietena mea Roxana, și-a operat câinele la ei și acum datorită lor câinele are urechile sănătoase. Îi recomand cu căldură pentru că știu cât de greu este în ziua de astăzi să existe un cabinet veterinar care să ofere atât informație cât și sănătate animăluțelor noastre de companie.

Voi ce experiențe plăcute sau neplăcute aveți cu medicii voștri veterinari?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

5 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.