De ce iubim barbatii?

5 Replies

Totul despre femei

Iubim bărbații pentru că știu cum să ne facă să ne simțim cu adevărat femei… pentru că încearcă să ne înțeleagă.. și chiar dacă de multe ori nu reușesc, ei tot ne iubesc; îi iubim pentru că ne dau dreptate, deşi de multe ori nu avem; pentru că ne suportă toanele, maimuțărelile, fițele, pentru că dau dovadă de multă răbdare, având în vedere că suntem complicate, schimbătoare și imprevizibile.. Aşa sună, un status pe facebook..

Bărbații se mândresc cu noi, ne apreciază și ne prețuiesc; ne potenţează calitătile; ne aduc echilibru; ne transformă in ceva ce nu ştiam că putem fi, devenim mai bune, mai blânde, mai frumoase, mai iubitoare, mai pasionale. Îi iubim pentru că ne ocrotesc şi se bat pentru noi, pentru că ne fac mereru surprize si ne aduc flori şi ciocolată, pentru că toată noaptea ne strâng în braţe, pentru că ne lasă libere si nu ne constrâng..

Iubim bărbatii pentru că stim că sub masca aceea dură se ascunde un copil care se hrăneste cu dragoste…pentru că dimineaţa e mai dulce cu el lângă tine în pat, pentru că ne spun că ne iubesc exact atunci cand avem nevoie de asta, pentru că sunt sensibili si suferă desi nu vor sa recunoască, pentru că se dau cocosi, pentru că ne completează, pentru că ne fac să ne simtim cu adevarat femei… şi nu doar atât. Iubim bărbaţii pentru că-s dea noştri. Ne fac fericire şi ne sunt alături atunci când simţim că totul e pe dos.

Iubim bărbaţii pentru că şi ei ne iubesc. Altfel, dacă n-ar exista iubire, nu ar mai fi nici armonie. Îi iubim pentru că ei nu sunt ca noi, nu cred în poveştile de dragoste ca în filme, dar sunt dişpuşi de fiecare dacă să ne uimească cu ceva inedit. Ceva care să poarte semnătura lui. Iubim bărbaţii pentru masculinitatea lor ne dezvoltă nouă interesul să fim mai feminine. Îi iubim… şi lista continuă. ( articol de la alina)

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

5 comments

  1. Anonymous

    >ii iubim pentru ca sunt ai nostri,pt ca ne sunt dati de D-zeu sa ii iubim si nu in ultimul rand pt ca ne iubesc…si fara noi sau noi fara ei nu am fi complecti…de aceea zice Biblia nu e bine ca omul sa fie singur!…succes in continuare:*

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.