De ce mi-am ales un fotograf nuntă din Suceava

Comment

Recomandări

Scriu aici de câţiva ani, dar niciodată nu v-am spus cum îmi doresc să fie fotograful de nuntă. Nu vreau o nuntă mare, vreau ceva restrâns cu familia și prietenii, care ne iubesc, dar şi un fotograf bun, capabil să-mi scoată în valoare trăsăturile. Bineînţeles, vreau să se înţeleagă că îs o femeie mai grăsuţă, cu nevoi speciale şi îmi plac mult pozele în care ies mai suplă, fără să mi se vadă colăceii din rochiţă. Ştiu din experienţă ce păţanii poţi întâmpina pe parcurs, pentru că în zona noastră avem fotografi ”foarte buni”, care promit că fac multe, vrute şi nevrute, dar după ce s-a semnat contractul şi nunta a trecut, n-ai cum să te alegi cu fotografii spectaculoase și prelucrate. Îți oferă nişte fotografii pe post de umplutură şi le justifică deosebite, pentru că ei nu pot mai mult. Da, astfel de poze primești atunci când alegi un fotograf de contrabandă. Așa-mi place mie să-i numesc pe ăia care nu-s în stare să-mi ofere un serviciu calitativ.

fotograf nunta botosani

Dar eu nu voi trece prin experiențe de genul ăsta, că ar fi păcat de evenimentul meu. Iar cele mai auzite povești sunt alea când fotograful de nuntă nu-i în stare să mă retușeze, să îmi arate bine textura pielii în poză, cadrele să se potrivească, și eu cu soțul meu să arătăm spledind, spunea cineva. Însă și eu vreau același lucru. Și ce credeți voi, că a fost ușor să-i găsesc? Sunt tocmai din Suceava, dar fac un lucru al naibii de bun. Iar cine vrea să mă contrazică, o poate face doar cu dovezi. Cum am dat de el? Recomandări, nene! Am mulți prieteni în Dorohoi, și pentru că m-am tot plâns pe aici pe acolo, m-a sunat prietena mea să-mi dea vestea cea mare. A avut nunta anul trecut și i-am ascultat sfaturile, pentru că știu că nu mi-ar recomanda ceva de proastă calitate. Și am ajuns să mă întreb. De ce să nu chem un fotograf nunta Dorohoi în deplasare? Poate veni și la nunta mea, mi-am zis eu. Și cum ceea ce visez noaptea pun în aplicare ziua, am intrat pe site-ul lor. Newperspectiveofart.ro, nume sonor, care certifică încă o dată calitatea serviciilor, și dacă intrați la ei pe site, veți găsi un portofoliu magic! Credeți-mă că nici acum nu-mi pot lua ochii de la pozele minunate pe care le face Cosmin Gorgan. Mi-am zis prima dată că sunt prea frumoase miresele, ca apoi să-mi dau seama că toata lauda trebuie să i-o dau fotografului, că el este cel care se ocupă de ele.

Am pus mâna pe telefon și am sunat. Deși eram la prima convorbire, am avut impresia că vorbesc cu un prieten, nicidecum cu un fotograf. Și asta m-a convins încă o dată că el trebuie să fie fotograful evenimentului meu. Iar apoi, ca orice viitoare mireasă, am întrebat de pachete, prețuri, când poate ajunge, că eu vreau să fiu filmată și când mi se face părul. Am stabilit detaliile, iar acum urmează să ne vedem cu prima ocazie când ajung în Dorohoi. Alte motive pentru care ar trebui să-i alegeți voi dacă nu sunteți din Iași, Dorohoi, Suceava, Botosani: Costurile pentru deplasare sunt incluse în preț. Nu solicită cazare decât dacă sunteți din alte zone de țară ca și mine. O echipă formată din fotograf și videograf ca să aveți pachetul complet, iar dacă sunteți din Suceava, vreau să știți că sunteți privilegiate și aveți un fotograf nuntă de la voi mult mai la îndemână, ca noi ăștia de prin alte părți de țară. Nu mă credeți? Faceți bine și uitați-vă în portofoliul dânsului, stabiliți o întâlnire și discutați cu el, apoi să-mi ziceți dacă am avut dreptate.  Eu mi-am ales pachetul premium pentru un eveniment cu pretenții. Sincer, am ales pachetul ăsta ca să fie totul de o calitate superioară. Și așa va fi, sunt foarte sigură de asta!

Sunt sigură că nu am să regret decizia luată. Iar voi, cei care căutați un fotograf nuntă botosani, să știți că portofoliul, experiența și creativitatea lui v-ar putea convinge, așa cum m-a convins pe mine. Va fi fotograful care va ști să ne imortalizeze momentele inimii, ca în pozele incluse, de mai sus. Iar experiența dânsului, reprezintă ceea ce își dorește orice mireasă să vadă. În cazul meu, eu am fost mulțumită de creativitatea, spontaneitatea și ingeniozitatea, pe care le-am putut vedea în fotografiile făcute la alte nunți. Așadar, nu-mi rămâne decât să-mi aștept nunta. Dar până atunci, aș fi curioasă să știu și părerea voastră.

Voi ce fotograf ați ales pentru nunta voastră?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.