De ce mi-am ales un fotograf nuntă din Iași

4 Replies

Recomandări

Scriu aici de câţiva ani, dar niciodată nu v-am spus cum îmi doresc să fie fotograful de nuntă. Nu vreau o nuntă mare, vreau ceva restrâns cu familia și prietenii, care ne iubesc, dar şi un fotograf bun, capabil să-mi scoată în valoare trăsăturile. Bineînţeles, vreau să se înţeleagă că îs o femeie mai grăsuţă, cu nevoi speciale şi îmi plac mult pozele în care ies mai suplă, fără să mi se vadă colăceii din rochiţă. Ştiu din experienţă ce păţanii poţi întâmpina pe parcurs, pentru că în zona noastră avem fotografi ”foarte buni”, care promit că fac multe, vrute şi nevrute, dar după ce s-a semnat contractul şi nunta a trecut, n-ai cum să te alegi cu fotografii spectaculoase și prelucrate. Îți oferă nişte fotografii pe post de umplutură şi le justifică deosebite, pentru că ei nu pot mai mult. Da, astfel de poze primești atunci când alegi un fotograf de contrabandă. Așa-mi place mie să-i numesc pe ăia care nu-s în stare să-mi ofere un serviciu calitativ.

fotograf nunta iasi

Dar eu nu voi trece prin experiențe de genul ăsta, că ar fi păcat de evenimentul meu. Iar cele mai auzite povești sunt alea când fotograful de nuntă nu-i în stare să mă retușeze, să îmi arate bine textura pielii în poză, cadrele să se potrivească, și eu cu soțul meu să arătăm spledind, spunea cineva. Însă și eu vreau același lucru. Și ce credeți voi, că a fost ușor să-i găsesc? Sunt tocmai din Iași, dar fac un lucru al naibii de bun. Iar cine vrea să mă contrazică, o poate face doar cu dovezi. Cum am dat de el? Recomandări, nene! Am mulți prieteni în Iași, și pentru că m-am tot plâns pe aici pe acolo, m-a sunat prietena mea să-mi dea vestea cea mare. A avut nunta anul trecut și i-am ascultat sfaturile, pentru că știu că nu mi-ar recomanda ceva de proastă calitate. Și am ajuns să mă întreb. De ce să nu chem un fotograf nunta iasi în deplasare? Poate veni și la nunta mea, mi-am zis eu. Și cum ceea ce visez noaptea pun în aplicare ziua, am intrat pe site-ul lor. Premierevideo®, marcă înregistrată, care certifică încă o dată calitatea serviciilor, și dacă intrați la ei pe site, veți găsi un portofoliu magic! Credeți-mă că nici acum nu-mi pot lua ochii de la pozele minunate pe care le face domnul, Ciprian Dobrică. Mi-am zis prima dată că sunt prea frumoase miresele, ca apoi să-mi dau seama că toata lauda trebuie să i-o dau fotografului.

fotograf profesionist iasi

Am pus mâna pe telefon și am sunat. Deși eram la prima convorbire, am avut impresia că vorbesc cu un prieten, nicidecum cu un fotograf. Și asta m-a convins încă o dată că el trebuie să fie fotograful evenimentului meu. Iar apoi, ca orice viitoare mireasă, am întrebat de pachete, prețuri, când poate ajunge, că eu vreau să fiu filmată și când mi se face părul. Am stabilit detaliile, iar acum urmează să ne vedem cu prima ocazie când ajung în Iași. Alte motive pentru care ar trebui să-i alegeți voi dacă nu sunteți din Iași: Costurile pentru deplasare sunt incluse în preț. Nu solicită cazare. Nu solicită meniu și plata serviciilor se face la predare. Iar dacă sunteți din Iași, vreau să știți că sunteți privilegiate și aveți un fotograf nuntă iasi mult mai la îndemână, ca noi ăștia de prin alte părți de țară. Nu mă credeți? Faceți bine și uitați-vă în portofoliul dânsului, stabiliți o întâlnire și discutați cu el, apoi să-mi ziceți dacă am avut dreptate.  Eu mi-am ales pachetul premium pentru un eveniment cu pretenții. Sincer, am ales pachetul ăsta ca să fie totul de o calitate superioară. Și așa va fi, sunt foarte sigură de asta!

fotograf nunta iasi

Sunt sigură că nu am să regret decizia luată. Iar voi, cei care căutați un fotograf nuntă iași, să știți că portofoliul, experiența și creativitatea lui v-ar putea convinge, așa cum m-a convins pe mine. Va fi fotograful care va ști să ne imortalizeze momentele inimii, ca în pozele incluse, de mai sus. Iar experiența dânsului, reprezintă ceea ce își dorește orice mireasă să vadă. În cazul meu, eu am fost mulțumită de creativitatea, spontaneitatea și ingeniozitatea, pe care le-am putut vedea în fotografiile făcute la alte nunți. Așadar, nu-mi rămâne decât să-mi aștept nunta. Dar până atunci, aș fi curioasă să știu și părerea voastră.

fotograf nunta iasi

Voi ce fotograf ați ales pentru nunta voastră?

 

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

4 comments

  1. Georgiana Sabina

    Foarte interesanta povestioara , am auzit si eu de la familie , cunostinte ca alegerea unui fotograf bun necesita putin research , sunt sigura ca pozele tale o sa iasa superbe , pupici :*

  2. A

    Articolul este vechi, comanda vine in 30 de zile cei drept culorile ies ok dar montajul lasa mult de dorit, mobila de la noblisime este scumpa si nu merita banii. E posibil sa va treziti cu distante intre corpuri , un capat de mobila mai sus altul mai jos, cu taieturi inutile pt electrocasnice care au fost deja prezente la masuratori si pentru ca lucrurile nu au iesit cum trebuia e posibil sa trosneasca pentru ca este pusa cumva in tensiune.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.