De unde îmi cumpăr mereu parfumuri originale și cum diferențiez parfumurile fake

Comment

Frumusete

În ziua de azi, sunt tot mai multe sursele din care ne putem cumpăra parfumurile preferate. Din comoditate, tot mai mulți dintre noi am început să preferăm acele parfumuri cumpărate cu doar câteva click-uri, în defavoarea acelor parfumuri cumpărate de la reprezentanța oficială,  pe care le știm cu toții că sunt extrem de scumpe. Chiar dacă sunt parfumuri online, să șțiți că nu înseamnă automat că vorbim despre parfumuri necalitative sau contrafăcute. Desigur, unele parfumuri sunt comercializate la prețuri extrem, extrem de mici. Acelea ar trebui să ne ridice un semn de întrebare. Pentru că niciodată, oricât de mult ne-am dori, niciun magazin, fie el online sau fizic, nu o să ne poată oferi un parfum la un preț de nimic. Pentru că parfumurile bune costă!

parfumuri originale parfumu.ro

Ca să șțiți de unde puteți cumpăra parfumuri online de calitate, m-am gândit să va fac o recomandare în acest sens.  Parfumu.ro este un nume cunoscut de toți cei care au îmbrățișat în ultimii ani această posibilitate de a cumpăra parfumuri online. Parfumurile cumpărate de la ei sunt calitative, dar au și un preț destul de bun. Iar asta este demonstrată fie de cei peste șapte ani de existența pe piață, fie de miile de clienți fideli care cumpără mereu parfumuri online de la ei.  Sau fie de către mine, care am peste 20 de parfumuri de la ei. În plus de asta, cei de la Parfumu.ro spun că avantajul lor cel mai mare este cel al comerțului online. Mai exact, posibilitatea de a oferi calitate la prețuri competitive.

Cum ne dăm seama în general dacă avem parfumuri originale sau nu

Așa cum am spus și mai devreme, prețul e important. Dacă găseșți în online un parfum pe care ți-l dorești, și îl vezi cu un preț, poate de zece ori mai mic decât în magazin, este mai mult decât sigur că acel parfum este unul contrafăcut. Mai apoi, în cazul unor parfumuri cumpărate online, atunci când le primim, trebuie să ne uităm foarte atent atât la ambalaj, cât și la sticla de parfum în sine. Un nume important în domeniu nu și-ar permite să vândă parfumuri în cutii deteriorate sau cu un design al mărcii cu mici greșeli.

parfumuri originale

Putem deosebi niște parfumuri originale și prin prisma acelui număr al lotului inscripționat atât pe cutia de parfum, cât și pe sticla de parfum. Evident, acestea trebuie să coincidă. În unele cazuri, numărul poate fi verificat și pe site-ul mărcii respective. În cazul în care se potrivește, este evident că ai în mâna niște parfumuri originale. Așa cum de cel puțin doi ani încoace, am eu de pe Parfumu.ro

Niște parfumuri originale pot fi deosebite de cele contrafăcute și prin prisma nuanței de culoare a parfumului în sine. Astfel, ar trebui să studiem conținutul sticlei de parfum într-o lumina puternică. În cazul în care ni se pare prea diluat sau dacă vedem niște depuneri pe sticlă, este mai mult decât clar că am fost păcăliți.  Așadar, sunt destule metode pentru a deosebi niște parfumuri originale de cele fake. Cumpărând de pe parfumu.ro, beneficiezi de parfumuri originale de calitate, la prețuri extrem de bune și crede-mă că îți pot garanta că e imposibil să găseșți un fake la ei.

parfumuri pentru femei

Cred că mi-am cumpărat în ultimul timp peste 20 de parfumuri pentru femei de pe site-ul lor și nu am avut nici măcar o problema cu ele. Sunt exact la fel cum le-am cumpărat și din străinătate, iar asta m-a făcut să am încredere în ei și mai mult. Pentru că eu încă cred în afacerile și în oamenii care pot schimba ceva. Nu, nu sunt de acord cu fake-urile de nicio culoare, și de asta îi recomand, că dacă tot vreți parfumuri bune și originale, le puteți încerca acum la un preț mult mai mic față de alte site-uri la care nu aveți nici măcar părerea că ar fi originale.

Eu ador Parfumu.ro și niciodată în ce mă privește nu am dat greș cu ei. Tu ce parfumuri preferate ai?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.