Deby.ro sărbătorește!

12 Replies

Personale

Aş fi facut astăzi, șapte ani de la primul blog. Însă e de apreciat că astăzi, Deby.ro împlinește patru ani. Patru ani în care am cunoscut oameni diferiți, patru ani în care am avut, datorită acestui blog, numai de câștigat. Parcă nu-mi vine să cred cât de repede trece timpul. Și în urma anilor strânși în blogosferă, eu și astăzi mă consider o începătoare. Blog-ul ăsta e locul unde eu îmi vărs năduful zi de zi, sau unde îmi expun părerea despre un lucru anume.

Aniversare 4 ani blog

Sunt chiar uimită, nu-mi vine să cred cât de repede trec anii. Și nu te bucură cu nimic mai mult, ca atunci când vezi în fiecare an… cât de mult ai evoluat. Atât ca persoană cât și ca modul de scris. Eu sunt mândră de comunitatea pe care am creat-o, și știu că atunci când vreau să transmit ceva, voi cititorii sunteți prezenți pentru mine. Fără voi, această comunitate nu s-ar fi creat. Și vreau să vă mulțumesc. Vă mulțumesc pentru toată atenția pe care mi-ați acordat-o, timp de patru ani.

În cinstea acestei sărbătoare, pe pagina de facebook a blogului, vi s-a pregătit un concurs. Acesta a fost motivul concursului. Să fiți sănătoși și să ne citim cu bine 🙂

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

12 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.