Despre Lady Shoes!

5 Replies

Leapsă

Această leapşă am primit-o de la Anda dar a pornit de la Alexandru Grivei, în caz că vreţi să vedeţi despre ce e vorba cei care o luaţi.

Am să îmi spun părerea mea despre pantofi şi despre un site de pantofi. Dar înainte de toate trebuie să vă spun că sunt colecţionară de pantofi. Îmi plac modelele simple, elegante şi în acelaşi timp comode.

Cel mai mult, adică în toate zilele , eu port pantofi cu platformă. Nu de alta, dar eu sunt de părere că sunt mai stabili şi ţin mai mult pentru că eu totuşi am o greutate mai măricică. Câd am intrat pe site-ul www.lady-shoes.ro sincer prima dată mi-a plăcut tema. E o temă caldă care te face să te simţi bine atunci când te uiţi peste produse.

În al doilea rând mi-au plăcut preţurile. De obicei eu obişnuiesc să dau bani grei pe încălţăminte, dar îmi dau întotdeauna seama care sunt ieftini şi care sunt scumpi. Ţinând cont de faptul că o pereche de sandale de la magazinul meu preferat costă peste 100 de lei, aici o pereche de pantofi cu platformă, mai buni ca sandalele bineînteles, costă doar 68 de lei. Incredibil, dar adevărat!

Tot căutând printre pantofii cu platformă am găsit o pereche foarte drăguţi. Îmi place deosebit modelul şi felul în care sunt prezentaţi. Sunt genul de pantofi pe care eu îi port, am foarte mulţi de genul acesta şi să ştiţi că sunt extrem de confortabili.

Pentru că am decis să fie o părere sinceră, am să fiu directă. Categoria de cizme mi se pare foarte micuţă, dar poate că acum a fost sezonul de vară şi doar de cum vine frigul poate că vor pune şi alte produse. În rest, cizmele au un aer vintage, îmi plac şi cred că pe picior vin mult mai frumos.

După pantofii cu platformă cel mai mult mi-au plăcut balerinii, accesoriile şi pantofii sport. Balerinii îmi plac pentru că modelul ce îl au ei pe site exprimă feminitate şi părerea mea, pot fi purtate indiferent că ai pantalon scurt, rochiţă sau fustă. În garderoba mea sunt nelipsiţi iar preţul unei perechi de balerini, este foarte mic.

De exemplu această pereche de balerini erau 59 de lei, dar pentru că sunt la promoţie sunt doar 39 de lei. Beneficiezi de o reducere de 20 de lei.

 

Pantofii sport sunt perfecţi atunci când vrei să îi asortezi la o fustiţă sau un sarafan de blugi. Accesoriile sunt perfecte atunci când vrei să îţi iei ceva drăgut pe lângă o pereche de pantofiori, botine , balerini sau cizme.

Un singur lucru nu îmi place şi asta ţine de mine. Mereu când intru pe un site de pantofi, e ca  şi cum aş vedea o mâncare ! Mi se face ciudă când văd o grămadă de pantofi , o ciudă mare.. că mi-as dori să îi probez şi să îi iau la un tester pe toţi.

Pentru cei cărora le dau leapşa nu uitaţi să daţi un ochi acolo unde a început leapşa ca să ştiţi ce trebuie să faceţi.Această leapşă merge spre : Zdubiţa, Cris Mary, Addicted, Vienela, Forever Young, toate fiind femei!

 

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

5 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.