Despre târgul “Produs de Cluj” ce se derulează acum în Mediaș

Comment

Recomandări

După cum spuneau ziarele din online, târgul “Produs de Cluj” a început de vineri și va ține până duminică. Așa că, toți cei care vor fi dispuși să viziteze acest târg, vor putea degusta produsele tradiționale à la Cluj. Indiferent dacă vorbim de dulciuri, produse apicole sau carne, acest târg vă va satisface pupilele gustative. Că doar mno, nu degeaba mi-s ardeleancă.

Targul produs de cluj

Târgul “Produs de Cluj” se află în Mediaș

Deși se află la prima ediție în Mediaș, acest târg reunește aproximativ 70 de producători și artizani clujeni. Dar și invitați speciali din județul Sibiu și alte județe. Ce vă pot spune eu, “Produs de Cluj” nu este doar un târg. Din punctul meu de vedere este un brand și mă bucură enorm să văd că după aproape cinci ani de la debutul lui, acesta s-a extins prin prima ediție și la Mediaș.

Eu am să merg mâine. Știu că va fi muzică bună și chiar îmi doresc să-mi găsesc un costum tradițional. Mi-am dorit dintotdeauna să am, doar că la niciun festival/târg nu am găsit un model pe placul meu. Desigur, nu acesta este scopul principal, îmi doresc să găsesc și săculeți parfumați cu lavandă și alte chestii drăguțe din aromaterapie. Și sunt sigură că vor fi!

Nu vă faceți griji dacă veți merge cu copiii. Aceștia vor avea parte de activități specifice lor, precum: ateliere de sculptură, spectacole de magie și se vor entuziasma la maxim când vor vedea parcul de distracții amenajat expres pentru ei. Îmi pare rău că nu mai sunt copil, o tură pe un căluț sau o tiribombă, nu cred că mi-ar fi făcut rău. Dar c’est la vie! Așa îmi trebuie dacă am crescut.

În concluzie: 

Având în vedere că el se află chiar sub nasul nostru, eu zic că ar merita să îi faceți o vizită. Muzica de la târgul produs de Cluj vă vor încânta auzul, așa că, nu ratați o zi frumoasă împreună cu familia, într-o ambianță plăcută chiar în orașul vostru.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.