Category Archives: Dragoste si Sex

Adjuvante pentru imbunatatirea vietii de cuplu

Dragoste si Sex

In ziua de azi, fiecare dintre noi cauta cate ceva ca sa se simta implinit. Poate ca unii cauta un loc de munca stabil, siguranta zilei de maine, concedii prin tari straine si lucruri materiale. Dar de asemenea exista persoane care simt ca le va fi cel mai bine daca vor avea o viata de familie frumoasa. Un partener de viata, copii, un camin primitor si dragoste multa. Cu toate acestea, pentru a reusi sa-ti intemeiezi o familie sau pentru a avea copii, trebuie sa fii sanatos, organismul tau sa functioneze la capacitate maxima.

pareri titan gel Continue reading

Published by:

Când găsești persoana care îți controlează și liniștește demonii, poți spune ca ți-ai găsit îngerul!

Dragoste si Sex

Mereu mi-am zis că sentimentele și lucrurile ce țin de interiorul meu nu aș mai putea să le povestesc. Doar că locul ăsta de aici e ca și cum ar fi căsuța mea. Așa că de ce să nu-mi înșir ce simt în propria-mi casă? De cele mai multe ori mi-am zis că demonii mei interiori nu o să fie liniștiți niciodată. Relaxați-vă, ”demoni” îi numesc în ghilimele, însă sunt doar gânduri, neliniște, neajunsuri, stresuri pe care fiecare om le simte într-o etapă a vieții lui sau nu! Doar că eu în nebunia mea, am simțit că trebuie să îi spun omului pe care îl iubesc că el e îngerul ce mă calmează. Ce mă face să visez cu ochii deschiși, ce mă face să disper, ce mă face să iubesc, ce mă face să îi port de grijă, ce mă face să fiu om. Tu ești!

inger-si-demon
Continue reading

Published by:

Dacă nu mai sunteți virgine, PreaSfinția Sa nu vă mai cunună

Chestii amuzante Dragoste si Sex

O vorbă din popor spune că „te grăbești ca fata mare la măritat”. Adevărat. În vremurile vechi, ca și în cele noi, de altfel, o fată mare are nevoile fizice proprii pe care numai un soț i le poate îndeplini. Pentru că, după cum poate ați auzit, unii preoți nu mai vor să căsătorească fetele care nu mai sunt virgine. Și cum altfel să poată săraca fată să își satisfacă nevoile trupești înainte de nuntă dacă se face de rușine la biserică când i-o fi timpul de măritiș?Mie, una, mi se pare normal. Când mergi la spovedanie trebuie (musai) să spui adevărul.

Mitropolitul-Vladimir moldova Continue reading

Published by:

3 trucuri simple pentru a cuceri un bărbat

Dragoste si Sex Totul despre femei

Rețeta simplă când vine vorba de bărbați? Hahaha, am râs copios. Nu vreau să fiu rea, dar așa e. Bărbații spun despre noi, femeile, că suntem complicate, că nu suntem hotărâte, că nu știm ce vrem. Am o veste pentru voi, bărbaților: sunteți LA FEL. Dacă la început păreți hotărâți de ceea ce vreți (mulți dintre voi, sunt și excepții de la regulă), mai apoi aveți mustrări „de conștiință”. Sau vă speriați. Bineînțeles, nu vreau să încep discuția despre diferențele dintre băieți și bărbați, pentru că ar dura o veșnicie. Cert este că nici voi nu știți, de cele mai multe ori, ce vreți. Căutați ceva, dar vreți altceva.

trucuri cucerire Continue reading

Published by:

Relațiile secolului XXI, relațiile „viteză”

Dragoste si Sex Totul despre femei

Nu mai e, dom’le, ce era odată! Nu mai e și toată lumea se plânge. Dar nimeni nu face nimic ca să schimbe acest aspect. Despre relații vorbesc, nu despre alte perspective ceaușiste pentru care nu am niciun interes. Relațiile nu mai sunt simple, așa cum erau odată. Ele sunt acum complicate și, de cele mai multe ori, nu duc nicăieri, terminându-se așa cum au început: cu nimic. S-a dus vremea aia în care întâlneai „o drăguță” la hora din sat, o plăceai, vă pupați și o cereai de la ai ei. Și vă căsătoreați și făceați casă și mulți copii, trăind fericiți până la adânci bătrâneți.

relatii viteza Continue reading

Published by:

Fă dragoste, nu altceva!

Dragoste si Sex

Din englezescul „Make love, not war” am adaptat situația la contextul zilelor noastre. Și am zis „Fă dragoste, nu sex”. Bineințeles, polemica o să înceapă. Ce este dragostea? Ce este sexul? Cum se diferențiază ele? Cei mai critici dintre noi ar spune că „e tot aceeași mâncare de pește, de ce să ne complicăm?”. Diferența constă în percepția fiecăruia despre asta. Și da, noi, femeile, trasăm o linie clară între cele două. Ființe sensibile, așa cum suntem, vom fi mai înclinate să zicem că noi facem dragoste, că sexul e lipsit de orice urmă de sentimente și că noi ne implicăm emoțional în orice facem.

dragoste sau sex Continue reading

Published by:

Unde mai e plăcerea dacă faci sex din obligație?

Dragoste si Sex

De cele mai multe ori, în relațiile lungi și în căsniciile prietenelor mele, a intrat deja dezinteresul pentru sex. Ce știu eu este că e imposibil să mai fii ca la începutul relației. Am discutat cu mai multe femei apropiate mie. Dar nici bărbații nu au fost scutiți de lege, pentru că în mare măsură ei sunt foarte vinovați de acțiunile pe care le face o femeie. Sunt de acord că într-un cuplu există loialitate și că de multe ori contează mult contactul fizic pentru a nu fi înșelate de bărbați, dar până la urmă unde e plăcerea dacă o facem la comandă?

Sex si dragoste Continue reading

Published by:

Ce faci daca copilul tau te intreaba despre sex?

Dragoste si Sex

În momentul când ai copii lucrurile nu mai sunt la fel de ușoare. De la 2 ani încep întrebările. Până la 4 ani te confrunți doar cu întrebări gen ” De ce zboară păsările?” și n-ai ce face altceva decât să te apuci să-i explici printr-un răspuns că au aripi și că ele în mediul ăsta trăiesc, ca nu care cumva să se apuce Doamne Ferește să zboare și el, crezând că-i atât de simplu.

De la 4 ani până la 6 ani nu urmează decât să-i dai explicații la întrebarea ” Eu cum am venit pe lume”? Și dacă răbdarea îți este pusă la încercare, nu rămâne în cazul dacă ai, decât să-i oferi să se uite la o poză de la ecograf. Oricum nu va înțelege mare lucru, dar măcar va vedea cât a fost de mic și va fi amuzat de asta. Și pentru că trebuie să îi răspunzi la întrebare, poți să renunți la veșnicul răspuns cum că l-a adus barza. Poți să începi să-i explici cum stă treaba cu reproducerea. În sensul că îi poți spune că atunci când doi oameni se iubesc, iese un al treilea. Nu va face decât să se amuze.

mama-discuta-copil Continue reading

Published by:

De ce să-ți fie rușine să vorbești despre sex?

Dragoste si Sex

Nu am înțeles de ce trebuie să vă fie rușine atunci când cineva deschide o discuție despre sex. Eu cred că este uman să discuți despre astfel de lucruri mai ales că face parte din viața noastră. Unii văd sexul ca pe o rutină, alții văd sexul ca pe o rușine. Vi s-a întâmplat să fiți într-un cerc de prieteni și să auziți cum dânsul a făcut sex cu dânsa… o altă prietenă de-a voastră? Vi s-a părut rușinos să discutați despre asta împreună chiar dacă știați cu toții ce s-a întâmplat, nu? Mare greșeală. Nu înțeleg de ce să vă fie rușine să vorbiți despre sex!

Continue reading

Published by:

Cum am găsit un studio legal pentru amica mea

Dragoste si Sex

E foarte ușor să faci alegeri pentru tine dacă ai discernământ. Ca și femeie ești singura care poate ști ce îți dorești de la viață, ce idealuri ai și unde tinzi să ajungi. Visele se împlinesc ușor să știi, dacă ai mai ales capul pe umeri. Majoritatea cititoarelor mele noi, ajung pe acest site pentru că ele caută expresiile” care este cel mai bun salon de videochat”; ” vreau să fac videochat, cum se face”?

Să faci videochat este o muncă de lux, modelele în general știu ce vor să facă, știu de ce aleg doar că nu știu că videochat-ul trebuie să se facă legal. Dragele mele cititoare, dacă vă doriți să faceți videochat, nu aveți decât să vă documentați în primul rând de studio-ul unde vă veți angaja. Am foarte multe cunoștințe care fac această meserie. Pentru că au crezut toate informațiile din articolele plătite, din ziare și părerile altora, au ales să facă videochat, nu au făcut un lucru rău, doar că au ales greșit studio-ul și au rămas cu buzele umflate.

ce este videochatul legal Continue reading

Published by: