Dragostea nu va pieri niciodata

Comment

Religioase Să vorbim despre sentimente..

Dragostea iartă totul, suferă totul, acoperă totul, crede totul, ea nu va pieri niciodată.

   Când două persoane se iubesc, iar sentimentul este reciproc, nimic nu poate compromite relaţia. Nici vorbele rele, nici distanţa, nici orice alt obstacol, decât moartea, care nu întreabă pe nimeni. Pentru a inţelege iubirea, trebuie in primul rând să fim plini de iubire. Iubirea nu poate exista ca un monolog, ea fiind un dialog armonios. Când iubeşti, eşti plin de bucurie, inima ta radiază in jur doar pace si voie bună şi nimic nu poate să-ţi schimbe starea …

    Când iubeşti nu poţi rămâne pasiv la nevoile celuilalt, ci pui suflet, timp si resurse pentru a-i oferi tot ce-i mai bun. Dragostea este indelung răbdătoare, este plină de bunătate; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuvincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr. Dacă nu este iubire adevărată, trăieşti cu frică… Şi odată cu frica, faci multe greşeli care atrag odată cu ele şi multe pedepse, de aceea dragostea adevărată izgoneşte frica. (1 Ioan  4:18)

În concluzie, aş vrea să închei cu un exemplu de iubire desăvâşită, pe care a arătat-o Dumnezeu faţă de noi: “Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât a dat pe singurul Lui Fiu, ca oricine crede în El să nu piară ci sa aiba viata vesnica!

Noapte buna tuturor si o noapte binecuvantata sa aveti.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.