Dumnezeu si cartile crestine

2 Replies

Religioase

Eu fac parte mult din categoria oamenilor credincioși care nu prea are treabă cu religiile. Asta sunt eu. Îmi place să citesc tot ceea ce ține de Dumnezeu și nu mă trag înapoi dacă cineva îmi spune că sunt prea credincioasă sau de ce îl iubesc pe D-zeu pentru că afirmația îmi e personală, și nu îmi e rușine să spun că asta fac. Îl iubesc pentru tot ceea ce a creat pentru mine ca și om și ce am reușit să realizez doar datorită Lui.

cruce-soare

Însă, uneori în viață treci și prin momente nasoale. Când ai probleme și nu știi la cine să apelezi, prima dată apelezi la Dumnezeu, eu cel puțin asta fac, și mă regăsesc în cărțile scrise despre El, indiferent că sunt cărți creștine online sau nu. Pe lângă faptul că învăț despre El că e mai puternic ca oricine în lumea asta, Dumnezeu îmi dă încredere în mine. Atunci când sunt la pământ știu de unde primesc putere ca să mă ridic. Și recunosc, am multe păcate. Eu nu scriu acest articol pentru a face pe cineva să se întoarcă la Hristos, sau mă rog, să aduc o doctrină care să instabilizeze emoțional cumva pe cineva. Nici nu vreau ca voi ca cititori să vă simțiti stânjeniți de felul cum eu îl percep pe Dumnezeu în viața mea, pentru că e un păcat să judeci.

Așa îl văd eu în toate lucrurile. Sunt cărți creștine care odată citite fac mai strânsă legătură dintre om și Dumnezeu. Iar eu asta am căutat, asta mi-a plăcut să citesc și am învățat că bunătatea din cărți e reală și în viața de zi cu zi. Sunt oameni care își aduc aminte de Dumnezeu doar atunci când au probleme. Și niciodată nu recunosc că nu au niciun ajutor, iar atunci când îl primesc, ei zic că l-au primit prin propriile forțe. E greșit! Nu e corect față de Dumnezeu pentru că nu mulțumești, nu e îndeajuns nici pentru un om atunci când îți dă ceva, să întorci doar capul și să pleci.. Oameni care nu știu ce înseamnă să aprecieze o carte, o lectură, care învață ca o comunitate de oameni să trăiască în pace și armonie.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.