După o lungă pauză .. I`m back!

31 Replies

Recomandări

Nu am fost activă cu mult timp înainte să renunţ , dar totuşi faptul că am renunţat la a mai scrie ce gândesc , ce-mi place şi ce nu, m-a făcut să-mi dau seama că îmi lipseşte blogul meu. Da, chiar m-a lipsit , îmi lipsesc chiar si prietenii pe care mi i-am făcut cu ajutorul blogului. Nu am mai auzit nimic despre ei pentru că nu i-am mai citit( recunosc) dar nu pentru că nu am vrut ci pentru că nu am avut timp.

Acum am venit cu un nou plan, în toată vacanţa asta plăcută pe care am avut-o , s-au schimbat foarte mult. Credeţi-mă deşi nu credeam că se va întâmpla aşa repede, m-am îndrăgostit. Asta m-a schimbat şi m-a făcut să mă gândesc că blogul meu merită să îi acord măcar puţin din timpul meu. Nu de alta, dar întotdeauna când am vrut să aflu ceva, blogul m-a ajutat, în sensul că voi , oamenii dragi , m-aţi citit şi mi-aţi răspuns nedumeririlor.

Nu încerc nimic, nici nu pot să promit că voi fi tot timpul activă , dar un lucru este cert, îmi este dor de voi, de scrierile voastre, de activitatea voastră şi de a mea. Îmi este dor să vă citesc, dar fără griji că am s-o fac, până la urmă de-asta mă aflu aici… să dau de voi.

Aşa că acum vreau să enumăr blogurile care îmi sunt dragi şi o să-mi rămână dragi 😀

1.Addicted( azi am citit un drăgut articol despre dor)

2.Radu si Paula, la Blind Love ( femeie, ce mai faci)?

3.Emil, oltean cu putere  :))

4. Să nu uităm de Raluca, pentru că ea a fost printre primele mele prietene pe primul meu blog.

5.  Vienela , tu eşti deosebită , zic asta din punctul meu de vedere care apreciează articolele tale.

6.Nice, 7.Denisuca  Astea sunt câteva bloguri dragi mie!

u

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

31 comments

 1. Vienela

  Bine ai revenit, Aniela! Sa stii ca nu m-am intrebat decat foarte rar ce se intampla, pentru ca te vedeam fericita pe facebook. Stiam in mare ca iti este bine, ca te plimbi si iubesti. Ma bucur pentru tine!

  1. User Aniela Deby Post author

   Sunt de acord cu tine, de asta nici nu o fac. Doar ca vreau sa incerc din nou, aveam senzatia ca mi s-a dus pasiunea de a scrie, chiar daca nu scriam eu mare lucru, dar macar citeam.. invatam ceva, acum mi s-a facut un dor nebun, de a scrie din nou.. oare unde sa fi fost problema?

 2. Diana

  mai, nici noi doua nu am mai vorbit de extreeem de mult timp, dar si eu ti-am „urmarit” activitatea pe facebook si sunt incantata de fericirea ta. 🙂
  Stiu ce ai vrut sa spui prin faptul ca ti-a lipsit blogul, si mie mi-a lipsit al meu, dar eu am hotarat sa revin cu ceva „nou”, sa scriu exact ce si cum simt, pentru mine.
  Mult succes sa ai :*

  1. User Aniela Deby Post author

   Da, dar stii tu cum e, daca inainte voiam sa am foarte multi unici, acum vreau doar sa ii tin pe cei care i-am avut :)) am prea multe idei, e prea mult haos in capul meu :-w . esti bine?

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.