Experiența mea cu peria Rowenta Nano Smart Brush Active

7 Replies

Personale

După cum mulți dintre voi au văzut deja pe profilul meu, am testat și eu peria Rowenta Nano Smart Brush Active. Am primit-o în teste de la BuzzStore. Lider în campanii de testare. Și după ce am primit-o, m-am pus pe treabă. Acum o lună și ceva, aveam un păr extrem de lung. Prima dată când am folosit-o, nu am făcut decât să îmi încâlcesc părul în ultimul hal. Habar n-aveam că de vină poate fi părul meu. Așa că m-am lăsat păgubașă. Eu mai aveam și alte perii, însă i dont know, mă gândeam că poate am uitat cum se folosește.

perie de par rowenta

Prima mea experiență cu o astfel de perie rotativă

Când am primit cutia prin curier, primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă uit ce ar putea să facă peria asta părului meu. Văzând că are potențial, am trecut peste faptul că îmi era ciudat să o folosesc. Am luat cartea cu instrucțiuni și apoi am înțeles că în funcție de direcția în care vrei să îl coafezi, trebuie să apeși pe butoane. Și de aici a pornit totul.

perie de par rowenta nano smart brush active

Având un păr foarte mare, chiar mi-a fost destul de ușor să îl coafez. Doar că durata coafurii nu exista mai mult de o zi. Deși foloseam ceară în loc de fixativ, părul părea aranjat chiar și după ce mă trezeam. Încă un plus pe care eu am fost uimită să îl găsesc, a fost și este un factor extrem de important, nu prea arde părul. Nu se vede firul ăla de păr ars, așa cum se vede atunci când folosești de exemplu o placă de păr. Așa că tot respectul!

Experiența prietenelor mele

Produsul a fost testat de mai mult de 10 persoane. Singura problemă e că nu s-au lăsat pozate. De ce? Posibil pentru că știau că le pun pe net. Nu sunt oameni ciudați, sunt doar oameni care nu vor să apară online, neavând treabă cu mediul meu. Și îi înțeleg. Ce am luat în calcul după testarea periei de către ele, a fost că majoritatea au avut un păr mediu. Nici lung, dar nici foarte lung așa cum îl am eu. Și m-am gândit că dacă lor le poate sta atât de bine coafura, poate că dacă mă tund ( că oricum aveam în cap asta) o să reușesc să mă bucur și eu de rezultate mai frumoase ca până atunci.

perie de par rowenta

A doua mea experiență, însă cu un păr mult mai scurt

Eu nu m-am tuns niciodată foarte mult. Însă anul ăsta am decis că ar fi cazul unei schimbări de look. Știind că am acasă o perie ce poate să facă minuni, mi-am permis să-mi fac și breton. Și ce credeți voi? Chiar se vede diferența. Nu zic că pe păr lung nu coafează bine, ba o face. Doar că nu se menține foarte mult. Însă pe părul mediu arată mortal. Șuvite perfect finisate și un breton de nota 2000. Am învățat să o folosesc ca la carte, și ce mi-a plăcut mie cel mai mult, este că se poate folosi și ca uscător de păr.

coafura simpla acasa

10 puncte forte ale acestei perii de păr de la #buzzrowenta

 1. Are un sistem de uscare optimizat.
 2. E ușor de depozitat și de transportat. Îmi place că are o husă atractivă.
 3. Setările sunt adaptabile. Poți seta temperatura și flux de aer rece pentru o fixare a coafurii reușită.
 4. Are buton prin care poți schimba funcția de rotație a părului
 5. Generator de ioni care folosesc părului. Odată ce emite ioni negativi, se reduce și energia statică de a se încreții părul, iar astfel el devine neted și ușor de coafat.
 6. Are grilă detașabilă pentru a se curăța ușor.
 7. 2 perii de diametru 30mm, respectiv 50 mm și 2 protecții pentru a le menține în condiții bune.
 8. 800 de W putere.
 9. Nu trebuie să fii o profesionistă ca să îți faci niște coafuri chic.
 10. Coafurile se mențin în funcție de lungimea părului. Dacă ai un păr lung, automat că are și greutate, deci nu va rezista 2 zile. Însă e ok și o zi. Acum că am păr mediu, coafura mea rezistă până la 2 zile. Ceea ce mă face să mă bucur și mai mult.

coafura usoara acasa

Recomand peria Rowenta Nano Smart Brush Active

O recomand pentru că face o treabă foarte bună cu părul unei femei. Iar asta se poate vedea și din imaginile de mai sus. Dacă știi că îți dorești bucle adevărate care să reziste până la două zile, înseamnă că acesta este produsul pe care îl cauți. Trebuie să îl ai, pentru că de coafat este bestială. Și totul e până te obișnuiești cu ea. Eu am renunțat la placa de păr în favoarea ei. Și tot ce am să fac de acum, va fi să mă bucur de o coafură acasă, fără să mai plătesc inutil prin saloane. Dacă ar fi să mi-o cumpăr, aș cumpăra-o, având în vedere câte lucruri știe să facă.

Notă: Ce părere aveți voi despre o perie ca aceasta? V-ar tenta să o incercați?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

7 comments

 1. Amy

  E foarte buna, eu nici nu-mi usuc parul cu altceva. Folosesc peria rotativa de vreo 8 ani, sunt deja la a 2-a perie Rowenta si sunt foarte multumita de ea, pentru ca imi usureaza enorm munca. Fara perie si placa nu plec nicaieri! 😀

  1. User Aniela Deby Post author

   Eu m-am tuns. Așa că, am renunțat la placă pentru că îl distruge. Și peria e un inamic, dar nu atât de puternic.

   P.S: Doar trebuie să fim și aranjate în vacanțe, nu?

 2. Rokolla

  Si eu folosesc aceasta perie si imi place mult. Imi da si volum si imi face mici bucle. Eu o folosesc pe parul ud. Imi place mai mult cum se aseaza parul

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.