Fapte de caritate,nu face oricine!

15 Replies

Personale

Ştiţi voi că acum ceva timp am participat la concursul organizat de Coca Cola prin intermediul celor de la Standout.Nici nu îmi trecea mie prin cap că o să câştig,în felul ăsta nici nu am pus la socoteală „dacă câştig”cine o ridică. Şi uite aşa bicicleta stă tot în depozit,până când unul dintre reprezentanţii Standout m-au contactat şi mi-au zis că am o dată limită până când o pot ridica.

Acum să vezi problemă! Nu aveam voie să rog,decât persoanele în care aveam eu încredere sau persoanele din Bucureşti care îmi place faţa lor,adică să aibă o faţă prietenoasă. Am şi neamuri în Bucureşti,dar uite domne..doar acum se găsiră să fie plecaţi în Austria.M-am gândit să îl întreb pe Emil dacă mă poate ajuta spunându-i că îi plătesc tot serviciul,din păcate el era ocupat şi făcea 4 ore până la depozitul Urbis.

Am continuat să bat la cap şi pe Lucianna,sărăcuţa măcar ea avea de scris un rol..nici ea nu a putut să mă ajute.Am mai trecut cu un mesaj şi pe la Roxy,dar nu era online,am continuat cu Crisego nici el nu era online iar când a fost şi l-am întrebat în ce sector stă (întreba de ce îl întreb crezând că cine ştie ce vreau,o noapte de amor  :)) ),până în sfârşit  i-am scris şi lui Mary, şi surpriză mi-a răspuns.

Am întrebat-o şi pe ea bineînteles în ce sector stă şi mi-a zis că în sectorul 6.Fix acolo unde aveam eu nevoie ,nevoia…să mi se ridice bicicleţoiul. O-la-la!A accepat să mă ajute fără prea multe rugăminţi.Acum fetelor spuneţi-mi voi,cine ar mai face un fapt de caritate ca ăsta?Să mearga până la ieşirea din Bucureşti ..să o ridice şi să o mai pună şi pe tir?Mulţumită ei voi avea bicicleta roşie,acasă :D,merită toate laudele să ştiţi!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

15 comments

  1. User Aniela Deby Post author

   Mi-ai făcut ziua frumoasă!:D Eşti o amică extraordinară :p şi meriţi toate cuvintele din lume,pentru un sacrificiu ca ăsta ,până la urmă e timpul tău. Emil s-a apucat să numere orele care le pierde!În total 4 ore :))

   1. Vacitim

    Nu știu de ce pentru că nu ne știm, când am văzut Mary acolo, am fost sigur că știu persoana din spatele numelui și linkului. Și nu m-am inșelat.

    Toata lumea câștigă bicilete în ultima luna :))) Tu ești al doilea caz de care aud; primul fiind o bună prietenă.

    Ei bine, bucura-te de cadou mult timp 😀
    Seara frumoasa!

    1. User Aniela Deby Post author

     Multumes,eu pe Mary nu o stiu personal,dar pentru ca a binevoit sa zica ca ma ajuta,o apreciez.I-as intoarce oricand serviciul,cand vine la Cluj..stie ca poate conta pe mine!:) Chiar pe bune,nu ma asteptam sa ma ajute;)Nu are nici o obligatie,cat despre premiul castigat,mersi!Nici de ala nu ma asteptam sa il castig;) Tu ce ai castigat?:D

     1. Vacitim

      Neața! După cum ziceam, o bună prietenă a câștigat o bicicletă 😀 Eu? Eu nu câștig niciodată nimic :))))))

  1. User Aniela Deby Post author

   M-am uitat acum:D din păcate nu ştiu ce se întâmplă cu facebook-ul ăsta de nu trimite mesajele:)) şi nu îmi mai afisează statusurile pe perete!Scuzele mele ,credeam că s-a trimis!Mersi:p Am câştigat-o de mult:-w

    1. User Aniela Deby Post author

     Daca dispare ea apelez la tine!Stii ce mira ceva?Am persoane pe facebook care vorbesc zi de zi si totusi nu au vrut sa ma ajute:)) Fac si eu ca Vienela aici,bloggerii sunt ca si pocaitii(unii)?:))

 1. Rus Bianca

  Ma bucur ca s-a descurcat, eu ma chinui sa car 4 kilograme, darmite o bicicleta ! :)) sa te plimbi cu ea cat mai mult !

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.