Fericirea incepe si se termina cu tine!

Comment

Să vorbim despre sentimente..

M-a intrebat cineva ce inseamna fericirea pentru mine. Fericirea mea se gaseste in zambetul sotului meu, in bratele lui unde ma regasesc. E locul unde simt caldura pe care o caut mereu si pe care doar acolo o pot gasi. Fericirea mea are chip de om. Se trezeste in fiecare dimineata alaturi de mine si uneori din cauza saruturilor mele, imi saruta mainile dupa fiecare masa gatita de mine. Imi spune mult mai mult printr-un sarut sau o privire, decat prin cuvinte care oricum nu sunt de ajuns sa demonstreze cu aceeasi intensitate ceea ce simtim.

fericirea incepe cu tine

Daca il am langa mine…

Daca il am pe el langa mine, cunosc cu adevarat fericirea.  “Totul incepe si se termina cu el” pentru mine chiar asa si este. Chiar traiesc prin fericirea lui si prin puterea pe care mi-o da ca femeie a Lui. El este sursa mea de zambet si ma “incarca” cu fiecare gest. El a stiut de la inceput ca pe mine ma vrea si doar atat. Iubirea noastra s-a construit pe incredere, pe respect, pe sinceritate si pe curaj. Totul a decurs atat de frumos si de divin incat ne-am construit propriul nostru basm in care sper sa traim o vesnicie.  

Citeste si despre: Retete

Fericirea mea este barbatul meu frumos dupa care ma topesc. Fericirea mea imi ofera mai mult decat ii cer si il iubesc mai mult decat m-as fi gandit ca se poate. Ador clipele in doi prin care inteleg tot mai mult ca viata fara el nu are esenta. Iubirea noastra nu dispare ci isi face radacini tot mai adanci in inimile noastre, ele cresc cu fiecare  sincer “te iubesc”. Va veni o zi cand dragostea noastra va ajunge la maturitatea de a face fructe dragalase care sa ne aduca fericirea si iubirea la un alt nivel.

Cum e fericirea mea fara el?

Ei bine am urat acele momente cand chiar a trebuit sa fim separati pentru cateva zile, saptamani sau luni la randul. Eram lipsita de viata, plangeam de dor, “rasfoiam”  pozele cu noi, rulam mesajele de dragoste si consumam servetele. Un om singur nu poate intelege asta, sa spuna ca fabulez. Eu stiu adevarul si multi alti oameni care iubesc. Fericirea mea ma accepta asa cum sunt, mai mult decat o fac eu si ma iubeste mai mult decat o poate face alcineva vreodata.

Fericirea ta de unde incepe?!

Comentarii

Comentarii

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.