Green Sugar- Un zahar care m-a ajutat sa slabesc!

Comment

Retete de gatit

Știți cum arată reclamele de la tv? ” Pentru o viață sănătoasă eliminați sarea, zahărul și grăsimile”. Am eliminat tot ce era de eliminat și n-am avut niciun efect. Am ajuns chiar să merg la alergat câte-o jumătate de oră pe zi, dar nu puteam să renunț la zahăr. Nu mănânc dulciuri. Îmi place cafeaua. Iar cafeaua fără nicio linguriță de zahăr, parcă nu mai e cafea. Nu beau cafeaua amară chiar dacă ar fi fost o soluție. Am renunțat la cornurile cu ciocolată, prăjiturile făcute cu câte-un kg de zahăr și am ajuns să mă uit în oglindă: Aveam aceleași kile!

Se pare că tot ceea ce făceam eu, nu făcea decât să-mi facă viața puțin mai grea. Nu că dacă aș fi mâncat zahăr ar fi fost mai ușoară. Doar că dacă viața e amară, un pliculeț de zahăr poate o face mai dulce. Știți am zis că nu mănânc dulciuri din cauză că sunt făcute cu zahăr normal. Câteva grame de zahăr în plus mi-ar fi dat psihicul peste cap fără nicio problemă. Pentru că am văzut că nu reușesc nicicum să mă despart de zahărul nenorocit care m-a făcut să arăt ca o Godzilla, am ales să-mi cumpăr de probă câteva produse Green Sugar. Produse de care auzisem dar pe care nu le folosisem niciodată.

20150330_192959

Așa se face că la începutul lui Februarie am dat o comandă de 220 de lei începând în primul rând cu zahăr pentru prăjituri, cu zahăr pentru diminețile când nu voiam să beau o cafea amară. E doar o cafea, dar merită să o bei fără riscul de a crede că acest zahăr îi schimbă gustul în vreun fel anume. Cafeaua rămâne la fel, iar zahărul… e ca și cum nici nu ar exista la tine în corp. E perfect pentru mine, o doritoare de a renunța la zahărul obișnuit doar de frica ca nu cumva să mă fac de 200 de kg.

Cu ce m-au ajutat pe mine produsele Green Sugar?

Având în vedere că toate femeile se opresc din a consuma dulciuri pentru că sunt la dietă, așa făceam și eu. Din momentul în care am aflat că Green Sugar e ceva diferit față de zahărul pe care îl foloseam normal, am zis că e momentul să încerc. Nu mă pot îngrășa mai mult de cinci kg dar nici să slăbesc nu mă gândeam deloc. Totul a fost pe risc dar cafeaua mea a prins gust.

11057496_822480734498984_2851127049002720479_n

Pentru cei care nu știu ce este Green Sugar: Este un zahăr, un extract de stevia Rebaudiană, se obține cu apă fierbinte și eritritol din porumb nemodificat genetic, iar prin procesul de fermentație sunt regranulate doar mecanic, fără să fie adăugat nimic chimic. Comitetul Științific al Alimentelor, confirmă că valoarea de 0 calorii și indicele glicemic 0. Este singurul îndulcitor, dulce ca zahărul care nu schimbă gustul alimentelor pe care le îndulcește. Green Sugar – singurul Îndulcitor 100% natural, cu gust dulce, similar zaharului, care la coacere, fierbere sau congelare nu isi schimba consistenta, gustul sau puterea de indulcire.”

Iar dacă vreți să știți cu ce m-a ajutat concret: Am scăpat de frica zahărului care îngrașă, îmi creștea indicele glicemic și de care îmi ziceau mai toți doctorii să fug. Acum sunt mai sănătoasă, după aproape 2 luni, mi-am făcut doctorul de familie fericit zicându-mi că dacă am ales acest zahăr am făcut cea mai bună alegere.

Și-am învățat.

Orice băutură pe care o voiam mai dulce, îmi puneam un pliculeț de Green Sugar. Nu aveam nevoie de mai mult. Orice prăjitură, orice clătită, marmeladă, ciocolată, mâncăruri, sosuri de roșii, le foloseam și le consumam doar dacă aveau Green Sugar în ele. Știu cum este să duci o viață lipsită de griji. Grija mea a dispărut în momentul în care am înlocuit zahărul normal cu cel din stevie. Și a meritat!

Îndrăgostită de acest zahăr..

De ce m-am îndrăgostit? În fiecare dimineață timp de 2 luni, am băut doar cafeaua cu câte-un pliculeț-două de Green Sugar. Am înlocuit din fiecare produs făcut în casă zahărul normal cu cel pentru gătit, care nu a schimbat gustul cu nimic. Am făcut clătite și prăjituri! Nu mi s-au lipit de tigaie! Rețeta pentru clătite v-o pot lăsa și vouă:

20150327_191853

500 gr făină, apă minerală cât cuprinde, 1 praf de copt, 4 linguri de Green Sugar Cooking, 3 ouă, și le-am prăjit în tigaia grill de teflon cu câte-o picătură de ulei. Umplutura am făcut simplu: Urdă, zdrobită cu lingura, amestecată cu câte-un gălbenuș și 4 lingurițe de Green Sugar plicuri. Le-am făcut de două ori.

Prăjiturile au fost cu siguranță cele mai bune. Am ales să le fac cu Green Sugar să știu că mănânc liniștită mai multe bucăți fără să mă mustre conștiința și să-mi spună ” De ce le-ai mâncat, tu știi cât zahăr au”? Da, de data asta mi-am făcut de cap, și totuși nu mi s-a întâmplat nimic.  E ușor. Glazură de ciocolată cu zahăr de gătit, cremă cu zahăr Green Sugar de gătit, unt amestecat cu zahăr Green Sugar fără să mi se taie crema. E un succes, dar numai cine încearcă vede adevăratul efect.

20150308_192824

Nu sunt plătită ca să fac poze, acest articol e pur și simplu admirația mea pentru produsele care m-au ajutat să slăbesc patru kilograme fără să fac eforturi. Fără sport, fără dietă neapărat, doar fără zahăr normal. Și mi-a mers bine!

Sunt excepționale!

Merită să ți le achiziționezi și tu! În primul rând trebuie să știi că dacă ții la sănătatea ta, n-ai nimic de pierdut. Costurile sunt mult mai mici. Știi că îți cumperi un zahăr care să nu te îngrașe, decât să te duci prin spitale la controale… Costurile sunt mici și voi înțelegeți ce vreau să spun. Și da, produsele Green Sugar sunt excepționale.

20150327_191941

Încercați-le și voi, m-aș bucura să aveți aceleași rezultate. Nu trebuie să slăbiți cu el, aveți doar garanția că nu vă veți îngrășa și este de ajuns…

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.