Haterilor mei, cu cel mai mare drag

Comment

Personale

Da, da, voi, haterii mei. V-am prins, îmi citiți postările. Nu încercați să dați „Exit”, că deja știu că sunteți aici. Dacă tot ați ajuns până aici, citiți toată postarea, că pentru voi e. Cu dedicație și cu cel mai mare drag (și pentru aceia care nu realizează, țin să vă anunț că simțul meu fin al ironiei nu e perceput de toți).
Vreau să vă pun o întrebare, aveți de câștigat din asta? În afară de puțină atenție, bineînțeles. Vă plătește cineva pentru meseria de hateri? Sau e doar așa pentru a vă ridica stima de sine scăzută? Sau pentru puțina atenție pe care nu o primiți altfel decât jignind pe alții? Sincer, eu nu vă înțeleg. Și, mai sincer, nici nu vreau.

replica pentru hateri

În lunga mea activitate, am întâlnit toate tipurile de hateri. De la invidioși până la cei care se cred mai buni ca mine sau cei care vor să „îmi fure” succesul. O să va dau un mic pont: succesul meu nu stă în nume, dragilor, ci în munca mea. Munca pe care o fac cât de bine pot și care mă pasionează. Munca prin care am ajuns să mă depăşesc pe mine, pentru că eu nu concurez cu nimeni. Și prin care o să mă duc și mai sus.

Eu zic așa: concentrați-vă energia spre munca voastră și veți fi mai mulțumiți. Nu vă mai bateți voi căpușoarele cu „discuțiile Aniela Deby şi agențiile”. Ce faceți voi nu prea are relevanță pentru mine, sunteți liberi să faceți orice vă place sau vă aduce profit. Dar, țineți cont, libertatea voastră se termină acolo unde începe a mea. Și dacă voi, haterii, îmi îngrădiți mie libertatea, atunci am o problemă cu ceea ce scrieți.

E destul loc sub soare pentru toți. În loc să dați din coate ca babele alea care se îngrămădesc să prindă loc în autobuz, mai bine ați face tot posibilul să vă faceți treaba voastră cât mai bine. În loc să stați pe la colț să bârfiți pentru atenție, mai bine ați scrie câteva posturi care să adune sute sau mii de cititori. E destul loc pe internet pentru noi toți, nu e ca și cum s-ar termina banda la internet sau ceva de genul. De fapt, ce vorbesc eu aici, că nu toți știm ce înseamnă aceea concurență prietenoasă.

Voi, iubiții mei hateri, credeți că dacă mă jigniți pe mine o să câștigați ceva. Nu câștigați nimic, în afară de dezgustul meu profund. Bucurați-vă de cele 5 minute de atenție din partea mea pe care le primiți „luându-vă de mine”, cum se zice. Comentând aiurea și fără o bază a argumentelor pe care le aduceți nu o să vă facă decât pe voi să vă simțiți mai bine. Pe voi și pe ego-ul vostru de hateri care se alimentează din asta. Știu, dragii mei, că niște oameni așa importanți ca voi trebuie să își dea cu părerea cu privire la orice. Știu că fără părerea voastră lumea nu ar mai fi așa informată și mulți ar duce lipsa ei. Știu, știu.

Țin să vă informez că mă simt foarte foarte rănită de ceea ce comentați despre mine. Și vreau să vă rog frumos din toată inimioara mea să nu o mai faceți. Pentru că mi se rupe sufletul când văd că lumea este atât de rea. O să intru în depresie, asta vreți? De ce îmi faceți asta?

Ok, gata cu drama. Iarăși mi-am activat simțul ironic și iar m-a luat gura pe dinainte. Și unii dintre voi poate nu se prind că nu scriu pe bune. În încheiere, vreau să vă spun doar atât: nu mai fiți hateri. Că nu vă ajută cu nimic.

Așa că, hai să ne tolerăm, să nu comentăm aiurea și să nu lansăm argumente nefondate. Viața e prea scurtă ca să fiți hateri!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.