HealthyPeople.ro ne spune secretele pentru o sanatate de aur!

Comment

Recomandări

De-a lungul timpului oamenii au incercat numeroase metode pentru a-si imbunatati starea de sanatate mentala . Pentru multi dintre noi o importanta  majora o are dezvoltarea  memoriei. Stimularea  memoriei a devenit un subiect de mare interes in zilele noastre .Fie ca vrei sa iti ajuti copiii sa aiba rezulate mai bune la scoala , fie ca pur si simplu vrei sa ai o tinere de minte mai buna vom vorbi despre remediile pe care natura ni le-a oferit in dar, pentru stimularea memoriei.

Fitoterapia si miracolele din natura

Starea de oboseala permanenta, stresul sau somnul insufiecient iti creeaza probleme de concentrare si implicit de tinere de minte? Un ajutor din natura ar fi ceaiurile şi uleiurile eterice din busuioc, cimbrişor, rozmarin şi mentă. Acestea ajuta la imbunatatirea starii de concentrare si ne stimuleaza memoria .

Consumul de Ginkgo biloba, sub formă de infuzie, tinctură sau drajeuri, ne poate ajuta la o mai buna functionare a creierului .

Acesta il oxigeneaza în mod constant si ajuta la tratarea tulburărilor de memori,  previne pierderile de memorie şi sporeste performanţele intelectuale la orice vârstă.

Consumand tinctura de ginsenf siberial sau ginseng chinezesc in cantitate de 20 de picaturi de 3 ori pe zi dupa mese poti elimina starile de extenuare fizica si psihica  . Fa o cura de maxim 30 de zile si vei observa cu eliminand oboseala iti maresti puterea de concentare si implicit iti stimulezi memoria. Citeste tot articolul acum pe https://healthypeople.ro

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.