>Intrebari fara raspuns..

7 Replies

Personale

>

Am multe intrebari fara raspuns..

Nu stiu ..fetelor voi cum v-ati simti daca ati fi in locul meu sau daca… ati primi raspunsuri ca ale mele,la intrebarile pe care le pun…
Nu sunt intrebari grele,dar nimeni in afara de Dumnezeu, nu detine raspunsul..As vrea ca “aceea persoana”pe care o iubesc din tot sufletul meu,sa invete sa imi raspunda la intrebari ,cu raspunsul lor precis..
Ce pot sa fac atunci cand ..la intrebarile ce le adresez,nu primesc raspunsul cuvenit?..
Ce pot sa raspund eu inapoi,cand primesc raspunsuri neasteptate si nu se ridica deloc la asteptarile mele?…
Am incercat sa ma schimb,sa ma fac inteleasa…ca el sa ma inteleaga sau macar sa se straduiasca…dar imposibil!Asa ceva nu mi se poate intampla mie..!In seara asta,un singur raspuns..m-ar fi ajutat sa trec peste starea pe care o am,nu sunt trista…sunt doar ingandurata:)Ma gandesc la tot felul de lucruri si bineinteles…
Au aparut intrebarile fara raspuns..Nu mai stiu ce sa cred…
Nu stiu cum cineva poate ascunde…ceva atat de important pentru mine,chiar daca lui i se pare un lucru lipsit de importanta..si nu stiu de ce,ce motiv ar avea..?!Asta e din nou o intrebare..la care eu nu am raspuns..

De multe ori incerc sa inteleg..de ce unii isi pierd pofta de a trai, speranta..si pierd tot..?
Credeam ca iubirea te ridica,dar uneori nici iubirea nu e in stare sa te vindece…
Ma intreb de ce un singur cuvant,poate provoca furtuni si poate rasturna lumi intregi?
Sunt intrebari fara raspuns…
Dar intrebarile mele..detin raspunsul la persoana potrivita,doar ca nu doreste sa isi foloseasca vocea,pentru a-mi raspunde..concret ceea ce doresc sa stiu!

Dar inainte de toate..cineva vede,tot ceea ce mi se intampla,El fiind acolo pentru mine..ajutandu-ma,sa gasesc raspunsul..la timpul potrivit!Toate intrebarile isi au raspunsul lor..dar pan`atunci,vor ramane doar…”Intrebari fara raspuns”!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

7 comments

  1. £. H.

    >nu trebuie sa fii pseimista, iubirea doare, de acea multi fug de ea, dar astepta si o sa vezi ca unele lucruri se aranjeaza de la sine.
    iar unele intrebari nu au raspuns, poate vor avea mai tarziu.
    nu le grabi.

  2. Aniela Deby

    >Lavi..niciodata intrebarile mele nu vor primi raspuns de la persoana care trebuie sa le raspunda:))Crede-ma!!Nu sunt pesimista..dimpotriva,sunt cea mai optimista fata pe care o vei putea vreodata sa cunosti,dar uneori si moralul meu e la pamant..!

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.