Iubesc un om, o lenjerie si-o poveste

28 Replies

Personale Să vorbim despre sentimente..

Atunci când m-am mutat împreună cu iubitul meu frumos , ne-am amenajat căsuţa . Doar că singurul lucru pe care l-am făcut a fost să ne luăm multe lenjerii de pat , pe care să le probăm cu dragostea noastră şi să depănăm amintiri în următorii ani . Noi tot timpul am ales culori care ne reprezentau . Suntem doi oameni care ne iubim , poate unii dintre voi încă caută iubirea , dar noi ne-am găsit iubirea fără s-o căutăm .

S-a întâmplat acum câţiva ani, nu vreau să precizez câţi pentru că uni m-ar crede zăludă să-mi spună cum a rezistat iubirea noastră, căsnicia noastră atât de mult, dar secretul îl ştim doar noi . Nu suntem genul de oameni care să se plictisească rapid, dar suntem genul de oameni cărora ne plac lucrurile noi , ne plac lucrurile de calitate şi materialele mătăsoase.

Atunci când am păşit cu el prima dată-n dormitor, mi-am dat seama că amândoi ne-am cumpărat aceeaşi lenjerie de pat , dinainte să ne cunoaştem . Întradevăr , atunci mi-am dat seama că sunt multe lucruri pe care nu le ştiu despre el , dar pe care sunt surprinsă plăcut să le aflu . Ne plăceau aceleaşi culori , acelaşi model , un model cu trandafiri , probabil şi pentru faptul că suntem două firi foarte drăgăstoase .

Când a păşit el prima dată-n dormitorul meu , a constatat că am foarte multe lenjerii de pat , dar parcă singura care îmi era la suflet mai tare , era cea aşternută pe pat , asta pentru că era aceeaşi ca a lui . Din acel moment , nu am mai vrut s-o schimb cu niciuna , chiar deloc. Astăzi o spălam şi chiar dacă nu se usca pe uscător , luam foen-ul şi o uscam eu manual, doar ca s-o văd acolo, pe pat , aşternută frumos , aşteptându-mă pe mine sau pe el să ne  întindem corpul obosit şi sufletul plin de dor .. unul de altul .

Am avut momente triste , datorită faptului că iubitul inimii mele lucra şi era tot timpul mult mai departe decât mine , singura mea prietenă la nevoie , care mă asculta, care era acolo când vărsam o lacrimă , atentă la detalii , nu se şifona rapid , era lenjeria mea . Singura care niciodată nu m-a criticat când am greşit , niciodată nu a plecat de lângă mine, şi m-a iubit , în felul ei desigur, dar m-a iubit şi încă mă iubeşte .

În schimb omul pe care îl iubesc era alături de amandouă , şi aş minţi să spun că nu avea grijă de lenjerie aşa cum ar fi trebuit, pentru că o făcea din tot sufletul, pentru că-i plăcea . Era fericit , lenjeria era şi ea fericită pentru că ne ştia toate nebuniile . Da, chiar şi nebuniile din dormitor erau salvate în memoria ei şi cu fiecare spălare parcă devenea tot mai isteaţă , începuse să cunoască fiecare loc din trupurile noastre , dar nu uita niciodată să păstreze pe perne şi pe cearşaf mirosul omului meu iubit .

Parcă ştia , ştia că atunci când el va pleca, lacrimile îmi vor da şi doar la ea m-aş fi întors să o strâng în braţe drăgăstos. Doamne cât de greu mi-a fost ! Aveam momente când singurătatea mea era invizibilă datorită lenjeriei . Mă simţeam prea singură uneori să mănânc la bucătărie , aşa că mă duceam în pat . Mă simţeam prea singură să citesc o carte în salon pe colţar, aşa că mă duceam la mine în pat, în lenjerie, acolo unde era , foarte cald şi bine .

Plictiseala în schimb ea mi-o alina , că doar de asta a devenit prietena mea . Culorile ei îmi mângâiau sufletul rănit de atâta dor , dar materialul ei mă făcea să simt că zbor în lumea lui , acolo unde poţi ajunge doar într-un avion . Timpul trecea şi cu fiecare secundă scursă lenjeria şi inima mea simţea că omul meu iubit va sosi acasă .

De multe ori mi s-a întâmplat ca lenjeria mea să fie martora mea . Martoră la certurile conjugale,  martoră la egoismul şi gelozia mea atunci când îi spuneam iubitului meu să îşi închidă facebook-ul că nu mai suport mesajele de apreciere de la atâtea femei , chiar dacă acestea erau trimise în scopul muncii .  Lenjeria a fost acolo când am rănit persoana iubită din cauza răcelii pe care o provocam constant atunci când mă simţeam nemulţumită , dar îmi reveneam rapid pentru că îmi aduceam aminte că viaţa noastră , povestea noastră ,  a început într-o  lenjerie  .

Nu a fost şi nici nu este o lenjerie oarecare , este un fragment din viaţa mea , pe care noi l-am început aşa . Am luptat lupta mea , m-am dedicat cu totul lenjeriei de pat şi omului pe care îl iubesc , dar chiar dacă o singură lenjerie era prietena mea , sunt prietenoasă şi cu celelalte lenjerii , pentru că toate au fost cumpărate de pe Outlet , dar aceasta în schimb a fost numărul unu pentru mine , pentru că o avea şi el … şi a fost prima noapte în patul meu cu el, doar de asta am ales aşa , chiar dacă şi modelul e excepţional .

Dar eu nu am ales înfăţişarea şi ceea ce putea să ofere. Această lenjerie mi-a oferit pace, linişte, iubire, o viaţă plină de sentimente, o lenjerie care te face să te simţi femeie , nu poate fi de refuzat .  Pot să adorm senină pentru că ştiu că această lenjerie are grija ca eu şi iubitul meu să ne gândim unul la altul .  Asta a fost de fapt şi semnul , ne-a legat şi încă ne leagă , o lenjerie şi-o iubire !

Ai fost, eşti şi vei fi omul care mi-a schimbat viaţa . Care chiar dacă două săptămâni dintr-o lună eşti plecat , următoarele două le petrecem în pat, stând pe cearceaf, pe pernele din lenjerie , care ne-a făcut să ne iubim ca într-o poveste, cu flori şi trandafiri , aşezate pe pat ca şi cum am fi într-o grădină magică , iubire !

Dar dacă nu ai fi fost sufletul meu pereche , viaţa mea nu s-ar fi schimbat , dar pentru că eşti parte din inima mea , din sufletul meu şi din viaţa mea, lenjeria de pe pat deloc nu s-a mai schimbat, aşa că m-am gândit aşa , de ce să nu încercăm ceva?

Am aflat eu de curând că Outlet are un concurs . Un concurs chiar frumuşel, te trimite-n grecia dacă cumperi şi ceva, o promoţie pe sistem  cu lenjerii 1 + 1 gratis  fel şi fel .Campania este Summer Black Week , care te trimite-n vacanţă aşa chiar pe nimic.  Ce-ai zice dacă tu mie , mi-ai face cadou o prietenă , o nouă lenjerie, pentru că să ştii şi tu iubire, acum plăteşti una şi primim două , să ne simţim bine . Dacă o comandă faci între 21 şi 27 August, tu în vacanţă te retragi !

Îţi promite iubi ceva , n-am să schimb prea tare lenjeria din camera mea şi a ta , doar că vreau şi eu puţin un model măcar identic . Ştiu că modelul acesta nu l-o mai avea, dar până la urmă asta e firma mea şi-a ta , preferata tuturora . Amândoi acum ceva timp, de la ei am cumpărat , fără să ne ştim  , şi lenjeria a fost tot timpul acolo pe pat chiar şi atunci când noi am vrut să facem un pitic . Păcat că încă n-a ieşit .. că în viaţă un copil , este ca un cer senin .

Viaţa merge înainte , dar putem să încercăm, haide ca să cumpărăm că poate şi câştigăm . Oare ce bine ar mai fi  să cumpărăm una şi să primim două lenjerii ? Să ne ducem în vacanţă , în Grecia , că doar norocul nu ne lasă . Şi chiar de nu ar fi aşa , măcar avem o şansă. Vreau să ştii că te iubesc şi când vii acasă vreau să-mi cumperi ce-mi doresc . Să mai am încă o lenjerie , poate aşa ar trebui să fie .

Nu uita, o lenjerie poate fi şi povestea ta, să iubeşti un om , să te laşi iubit, este un lucru de nedescris . Lenjeria el mi-a cumpărat şi eu deja la campania Summer Black Week  am participat, acum aştept să-mi vină lenjeriile pentru că lenjeria mea, prietena mea , îşi aşteaptă familia .

Lenjeria mea a fost puţin cam rea , mie  nici prin gând nu mi-a trecut că  se va supăra că doar până la urmă va fi sorăsa, familia sa ! Dar şi-a revenit şi când le-am desfăcut pe loc şi-au revenit .  Vom fi mai multe , prietene pe rând  râzând în lipsa ta pentru că atunci când tu nu eşti cu mine viaţa mi se pare grea , pentru că visul nostru acesta este , să ne iubim pe noi , o lenjerie şi-o poveste .

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

28 comments

  1. User Aniela Deby Post author

   Paula, iti multumesc ! Indiferent daca voi castiga acest concurs, cu toate ca eu nu merit un premiu pentru acest articol, avand in vedere ca e un fragment din sufletul meu, din ceea ce am trait , crede-ma , eu ma bucur ca datorita acestui concurs am avut curaj sa scriu un articol asa .. Multumesc, fericirea e asa cum ne-o facem noi , dar sunt surprinsa cum pe unii ii captiveaza pozele sa citeasca, sa stii ca ma bucur sa aud asta !

 1. Ştefania

  Sunteţi doi frumoşi şi trăiţi o foarte frumoasă poveste de iubire. Voi cu adevărat sunteţi un trup în două suflete.
  Fiţi binecuvântaţi cu o viaţă frumoasă, numai cu împliniri şi numai cu bucurii şi să fiţi sănătoşi.
  O seară şiniştită îţi doresc, Aniela. 🙂

  1. User Aniela Deby Post author

   Stefania, ca in fiecare viata de cuplu , probleme sunt, glume proaste se fac, anturaje proaste gasim , dar sincer pe noi ne-a legat lenjeria asta, a fost ca si cum ne-am dorit sa vrem pe cineva care sa impartaseasca aceleasi gusturi cu noi, avand in vedere ca jumatate din viata ne-o petrecem aproape, doar in pat . Fii binecuvantata si tu draga mea, o seara frumoasa si iti multumesc pentru parerea ta sincera 🙂

 2. Ştefania

  Te cred, Aniela. Ceea cei cel mai important este că voi sunteţi legaţi de-o dragoste curată. iar restul sunt detalii! 🙂

  1. User Aniela Deby Post author

   Stefania, detaliile condimenteaza o viata intreaga ! E ca si cum mi-ai cumpara tu un buchet de narcise , dar datorita faptului ca nu sunt impachetati deloc, nu par atat de atragatoare. Conteaza narcisele in sine , dar Doamne, frumoase ar mai fi fost daca le-ai fi impachetat . Intelegi ma gandesc ideea. Important e ca tu ai idei bune si sper ca acolo de unde esti tu, sa fii fericita !

 3. Fairytale

  Sa va iubiti mereu cu aceeasi intensitate ca si pana acum. Sunteti doi frumosi! O seara buna!Si mie imi lac lenjeriile de pe site!

  1. User Aniela Deby Post author

   Hey draguta mea , îţi mulţumesc pentru complimentele frumoase. Lenjeriile sunt special făcute pentru nopţi care să îţi ţină memoria în viaţă ani întregi . Eu sunt foarte mulţumită de aceste lenjerii . Cum am mai spus, lenjeria face ca o cameră să arate atât de bine .

 4. Emil Calinescu

  Imi plac lenjeriile de pat inflorate. De fapt imi plac chestiile colorate. Urasc cearsafurile albe, fie ele de-un alb imaculat.

  De altfel, in general refuz non-culorile. Ele au unicul rol de a accentua culorile. E valabil si la haine, si la lenjerii de pat, si la culoarea pe care o dai pe perete 🙂

  1. User Aniela Deby Post author

   Wow, Emil ! Nu-mi vine sa cred ce aud . Deci exista si alti barbati carora le plac lenjeriile inflorate 🙂 Mai draga sa stii ca schimba imediat o camera, poate sa fie cat de monotona e, daca pui o lenjerie d`asta pe pat, ti se lumineaza fata de fericire 😀

 5. Claudia Dora

  Stiu de aceste lenjerii colorate foarte frumoase, tot timpul ţi-ai facut poze la lenjerii, ci pentru că eşti prietena mea, nu-mi vine să cred că ţi-ai pozat iubitul în destea ipostaze ! Dar îmi place felul în care ţi-ai descris viaţa .. şi felul cum tu iubesti lenjeriile si omul tau. Am sa-mi cumpar si eu una ! Apropo frumoasa campanie au avut cei de la lenjerii Te pup , a ta Dora :*

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.