La ce seriale m-am uitat de câteva luni încoace

4 Replies

Emisiuni tv

În ultimul timp nu prea am mai avut timp să vizionez filme aşa cum făceam cândva. Însă am sesizat că atunci când nu mă ia somnul, dau drumul la televizor şi adorm aşa. Rău sincer nu-mi este, problema e doar că nu înţeleg de ce la serialele turceşti mă pot uita, dar la filmele normale ba! O fi ceva la mijloc. Mă captivează serialele. Şi n-am ratat niciun serial turcesc ce-l avea în rol principal pe Erkan Petekkaya.Aşa am ajuns să văd şi Furtună pe Bosfor. Sunt sinceră, n-am reuşit să văd fiecare episod, dar o dată ce eşti obişnuită cu începutul, te prinzi şi ce se întâmplă atunci când pierzi câteva episoade. La început mă simţeam enervată de intrigile care tot apăreau. Dar m-am obişnuit şi a cam început să-mi placă.furtuna pe bosfor

Ce îmi place la Furtună pe Bosfor?

În primul rând am adorat-o pe Gulşeren, apoi a fost Erkan. Ăştia doi în mintea mea au jucat cel mai bun rol. Apoi a fost Cansu. Şi de ea îmi place pentru că e genul de fiică pe care şi-ar dori-o orice părinte. Şi dacă tot au început intrigile cu inversarea de copii, îndrăgostitul de altă femeie, discuţii despre onoare şi respect, am zis că se merită să-mi pierd timpul. Şi încă îmi place. Sunt şi episoade care mă fac să plâng, sună nebunesc să scriu lucrurile astea, dar dacă mă regăsesc în vreo ipostază, normal că îmi curge câte-o lacrimă. Poate vi s-a întâmplat şi vouă asta. Ştiţi, chiar şi serialele astea, la un moment dat devin obişnuinţă. Nu-mi plac telenovelele normale, dar în schimb cele turceşti mă lasă lată. Sunt unele seriale care merită vizionate.

Ce îmi place la Bahar viaţă furată?

Titlul spune tot. M-am uitat la el pentru că mi s-a părut interesant conceptul. Cum să îţi fure cineva propria viaţă? Ei bine, se pare că se poate. Şi asta nu e tot. Să şi încerce să ţi-o fure după ce se află adevărul e şi mai şi. Nu ştiu dacă voi vă uitaţi la Bahar, dar mie-mi place şi ăsta de mor. Mor de plăcere când savurez seriale turceşti de calitate. Ce reuşeşti să vezi într-un astfel de serial? Înşelătorie pe faţă, iubire, principii şi secrete de familie, dar şi momente faine care te fac uneori să îţi mai ieşi din cotidian. Mie-mi place când un serial mă tine conectată și e genul ăla de serial, de nici nu îți poți da seama ce urmează să se întâmple.

Ce îmi place la serialul ” Cu capul în nori”?

Nu sunt prea multe de scris despre acest serial. Are ca protagonişti genul de familii de la ţară, dar pline de colectiv tânăr. Şi e cel mai amuzant dintre toate. Eu nu ajung decât prin reluare să le văd, dar iubesc să mă uit la ele din ce în ce mai mult. Păcat că nu am mult timp la dispoziţie. Din serialul ăsta poţi învăţa din nou, cum e să iubeşti şi să fii iubit, cum e să fii antreprenor, să ai o familie numeroasă şi bani puţini, tra-la-la, ar fi multe de scris, dar uneori motivele pentru care îmi plac astfel de filme e pentru că îmi dau linişte.

De curiozitate, voi vă uitaţi la seriale turceşti?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

4 comments

 1. Rodica Mihaela

  Eu ma uit la Prizoniera dragostei pe Kanal D, am vazut primul sezon si acum ma uit mai mult ca sa vad cum se termina. 🙂 Nu prea am rabdare sa ma uit la seriale in afara celor de pe AXN.

  1. User Aniela Deby Post author

   Ah, cele de pe Axn sunt cele mai bune. Doar că nu le prind în orarul meu. Mă mai uit şi eu la serialul ăla cibernetic, dar ăsta cu prizoniera dragostei nu l-am văzut. Oricum, vizionare plăcută. Pupici 😀

 2. Mihai Constantinov

  Explicatia pentru care poti sa urmaresti astfel de filme cu usurinta si in schimb altele nu te captiveaza e foarte simpla.
  Acest gen de filme sunt realizate pentru o anumita categorie sociala, au o structura usor de urmarit, nu te forteaza sa iti folosesti gandirea si trebuie sa fie placute marei mase. 🙂

  Da, sunt filme destinate unui public cu o pregatire sub medie cum e mare parte din populatia lumii.

  Cu respect

  1. User Aniela Deby Post author

   Deci asta e! Daca Dvs. nu-mi spuneati, eu nu aveam de unde sa stiu. Si ce se intampla daca acum 3 luni ma uitam toata ziua la serialele de pe AXN? Alea cum sunt? Hai ca m-ati facut curioasa. Va zic eu in cazul meu cum e. Cand am timp, ma uit la orice film posibil, daca merg in dormitor la tv, tv-ul nu e smart ca si in living, dar am nevoie sa stau in pat.. nu prind AXN Spin si alte programe cum se intampla pe tv-ul celalalt, iar la reluare gasesc filmele de pe Kanal D. Cam asta a fost motivul, dar oricum imi plac. Nu e prima data cand ma uit la un film turcesc, la fel cum imi plac si dramele, filmele de actiune, comediile si animatiile. Ca nu ma uit in fiecare zi la ele, aia e cu totul altceva. Multumesc pentru feedback!

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.