Leapsă de personalitate

16 Replies

Leapsă

1. Ce faci în momentul când cineva te enervează?
Ce aş putea să fac decât să îl enervez şi eu pe el ? :))

2. Ce faci în momentele când te simţi singur?
Sincer, mă apuc de citit o carte sau dau drumul mai tare la televizor să-mi treacă gândul de singurătate şi să revin cu piciorele pe pământ.

3. Dacă ar fi să alegi între bani şi fericire, ce ai alege?
E simplu, banii n-aduc fericirea dar o intreţin, dar fericirea fără bani este o avere. Cine-o are, e plin de toate, fără bani , dar are avere..

4. Ce părere ai? Îţi place ca soţia sau soţul să îţi umble în telefon?
Sincer, mie îmi place să umblu eu la el. El nu umblă la mine şi asta mă face tristă din cauză că mi se pare mie dar e stânjenitor să umblu la el în telefon fără să am un motiv precum ” Şi tu ai umblat în al meu , am dreptul ” .

5. Cum arată în viziunea ta o familie?
Problema e alta, totul se bazează pe încredere şi înţelegere, dacă le ai pe astea două ai şi iubire şi un cămin fericit.

6. Dacă viaţa ţi-ar permite să schimbi ceva, ce ai schimba ?
Viaţa mea e doar a mea, nu ştiu dacă unele lucruri merită schimbate, poate că aş schimba felul în care sunt tratată de anumiti oameni jegoşi, în rest, tot ce am făcut, nu regret nimic.. Dar nu se ştie, nu e niciodată prea târziu.

Trimit această leapsă spre : Vienela , Andrei, Nice , Agurita , Spanacelul , Locco , Aura , Diana  şi mulţi alţii care o mai vor !

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

16 comments

    1. User Aniela Deby Post author

      Stiu dragule, dar vezi sa nu uiti sa mazgalesti un link :))) Pupici !:D Si eu am vrut sa ti-o dau, dar ti-a dat-o el si te-am sters :))) ca sa nu fie din doua locuri ..

  1. Larisa

    După părerea mea, a acorda interes ideii de a schimba felul în care eşti tratată de terţi, este semn de slăbiciune. Oamenii jegoşi sunt jegoşi dintr-un motiv, faptul că le dai importanţă nu face decât să-i ambiţioneze şi să le dea satisfacţie. 🙂

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.