Category Archives: Leapsă

Aici sunt toate lepsele primite sau create de mine.

Leapsa: Care este ultimul film vazut ?

Leapsă Recomandări

M-am tot gândit să vă întreb ce film sau ce filme aţi văzut în ultimul timp . Dar pentru că am zis că vreau un răspuns mai detaliat, am făcut o leapsă .  Această leapsă este pentru scopul meu personal, de a viziona filmele, serialele, pe care le-aţi văzut voi, cei care o veţi primi , mă interesează părere voastră .

Aşadar : Ultimul film văzut de mine săptămână trecută în week-end a fost Ghajini . Un film din 2008 cred, nu m-am documentat prea mult, pentru că nu asta contează . Nu sunt genul care să mă omor cu filmele indiene, dar acesta chiar a fost unul special . Un film care m-a bulversat, până-n vârful coloanei vertebrale şi încet, încet, simţeam cum pulsul îmi ajunge până la creier.

Filmul are ca bază de desfăşurare dragostea, acţiunea, răzbunarea şi puţin mai mult mister. Datorită dragostei, datorită omului pe care îl iubeşte este constrâns practic să înnebunească . Un film care te va face să preţuieşti ceea ce ai, dacă ai . Am văzut în acest film scene faine de bătăi şi e  pentru prima dacă când mă uit la un film şi-mi place de cineva,  mai mult decât  Jet Li !

 

În schimb, a fost pentru prima dată în viaţa mea când am văzut un film cu atâta dorinţă de răzbunare. Adevărul e că avea dreptate, răzbunarea a fost pe merit, nu cred că şi-ar dori cineva să-şi vadă persoana iubită omorâtă în propria casă, mai ales în faţa ochilor tăi . Deci, a fost magnific !

Sfârşitul filmului nu este urât deloc, dimpotrivă lucrurile pe care le faceţi împreună cu o persoană predomină şi asta am văzut şi în filmul acesta. Adică ?

Filmul începe aşa : O indiancă, lucrează într-o firmă şi pentru că vrea ca lumea să o respecte spune că stă cu cel mai bogat om din India, dar ea nici măcar nu-l cunoştea. Indianul bogat află şi merge s-o certe, doar că în momentul în care o vede el se îndrăgosteşte de ea şi o întreabă de când e împreună cu indianul acela bogat.

În schimb ea şi-a făcut o poveste minciună, pentru că nimeni vreodată nu-l întâlnise încă pe bogatul şi patronul de la Air Voice Company şi îi spune acestuia că s-au întâlnit într-un avion şi nu-i mai tăcea gura, a cerut-o de nevastă şi i-a spus că o iubeşte.

Povestea de dragoste continuă, cei doi îndrăgostindu-se unul de altul, dar ea neştiind de fapt că el este indianul cel bogat Sanjay Singhania. O cere în căsătorie aproape la fel cum ea povestea că făcuse bogatul, dar înainte de toate Sanjay a aflat că a minţit doar pentru a o respecta lumea, pentru simplul fapt că şeful ei la deschiderea companiei, a trecut pe invitaţii ca persoană de onoare invitată : Sanjay şi Kalpana. Kalpana este motivul pentru care Sanjay va avea o amnezie anterogradă, care îşi va pierde memoria la fiecare 15 minute dar niciodată nu va uita că trebuie să se răzbune pe cel care i-a omorât logodnica în faţa ochilor lui , Ghajini .

Un film în care inima omului, lucrurile care ne pot face umani, iubirea, iertarea şi sinceritatea sunt pe primul loc, dar un film unde răzbunarea este atât de aprigă , e clar că e vorba de iubire ! Un film , care m-a învăţat să mă las pe mine pentru ceilalţi, să dau o mână de ajutor la nevoie şi să încerc să iubesc copiii mai mult. Am văzut că poţi să înnebuneşti şi să n-ai memorie, că dacă vrei să răzbuni moartea omului iubit, o poţi face simplu şi rapid, că până la urmă nu mai ai nimic de pierdut .

Ar mai fi multe să vă spun despre ceea ce m-a sensibilizat pe mine, din tot acest film , dar pentru cei curioşi, imediat se găseşte o rezolvare ! Dragilor sper să nu vă fi aburit atât de mult, pentru că mie personal filmul acesta mi-a alinat durerile dar m-a şi făcut să devin puţin sălbatică.

Această leapşă pleacă spre blogul lui : Razvan, Aguriţa, Vienela ,  Fairytale , Alina Gheorge , Minunatul , Cuvânta , Pishky Blog, Diana şi Javră  ! Nu uitaţi să precizaţi numele şi link-ul blogului de unde vine, ca să îmi apară şi mie, pentru că sunt curioasă să citesc despre filmele văzute de voi şi ce v-a determinat să vă uitaţi la ele sau de ce vă plac .

Published by:

Leapsă de personalitate

Leapsă

1. Ce faci în momentul când cineva te enervează?
Ce aş putea să fac decât să îl enervez şi eu pe el ? :))

2. Ce faci în momentele când te simţi singur?
Sincer, mă apuc de citit o carte sau dau drumul mai tare la televizor să-mi treacă gândul de singurătate şi să revin cu piciorele pe pământ.

3. Dacă ar fi să alegi între bani şi fericire, ce ai alege?
E simplu, banii n-aduc fericirea dar o intreţin, dar fericirea fără bani este o avere. Cine-o are, e plin de toate, fără bani , dar are avere..

4. Ce părere ai? Îţi place ca soţia sau soţul să îţi umble în telefon?
Sincer, mie îmi place să umblu eu la el. El nu umblă la mine şi asta mă face tristă din cauză că mi se pare mie dar e stânjenitor să umblu la el în telefon fără să am un motiv precum ” Şi tu ai umblat în al meu , am dreptul ” .

5. Cum arată în viziunea ta o familie?
Problema e alta, totul se bazează pe încredere şi înţelegere, dacă le ai pe astea două ai şi iubire şi un cămin fericit.

6. Dacă viaţa ţi-ar permite să schimbi ceva, ce ai schimba ?
Viaţa mea e doar a mea, nu ştiu dacă unele lucruri merită schimbate, poate că aş schimba felul în care sunt tratată de anumiti oameni jegoşi, în rest, tot ce am făcut, nu regret nimic.. Dar nu se ştie, nu e niciodată prea târziu.

Trimit această leapsă spre : Vienela , Andrei, Nice , Agurita , Spanacelul , Locco , Aura , Diana  şi mulţi alţii care o mai vor !

Published by:

Emil si narcisismul.

Leapsă

Cred că nu mai e nevoie să îi fac o prezentare lui Emil, pentru că ştim cu toţii că e narcisist. Mi-a dat o leapşă, nu chiar atât de interesantă pentru că e de fapt în interes personal dar nu păţesc nimic dacă o voi face, asta-i clar.

1. Citesti acest blog? Daca da, cat de des ?

Îl citesc frecvent, nu des. Doar când am timp.

2. Spune cea mai tare , respectiv cea mai slaba rubrica a acestui blog? In cazul celei mai slabe rubrici, poti da o sugestie de inlocuire a acesteia cu alta.

Habar n-am. Nu îmi place să dau sfaturi când vine vorba de munca altora.

3. Spune punctele tari ale acestui blog.

Activitate, creativitate şi inteligenţă.

4. Acum spune-le pe cele slabe. Aici poti invoca si ce anume lipseste.

Subiecte feminine. Narcisism, asta se vede de la o poştă, nu?

5. Ce parere ai despre tema, respectiv aspectul acestui blog.

Îi interesantă dar eu nu cred că ţi se potriveşte prea mult. Ai nevoie de ceva mult mai drăguţ. Dar asta ţine de tine.

6. Ce parere ai despre stilul de scriere de pe acest blog.

Fiecare scrie cum îi place, nu? In acest subiect nu comentez nimic, ca scrie ok.

7. Ce parere ai despre autorul acestui blog, in speta despre mine, precizand daca m-ai cunoscut personal sau nu.

Te-am cunoscut doar online şi este ok, dacă te cunoşteam offline trebuia să fac ceva să îţi scot arcisismul ăla din căpşor :))

8. Ai scris vreun guest pe acest blog? Dar ai gazduit vreun guest d-al meu? Daca da, ce te-a facut sa scrii/sa gazduiesti? Daca nu, de ce?

Până acum două.!

9. Ce parere ai despre aceasta leapsa?

E clar că e diferită, nu?

10. Ce intrebare ai mai adauga la ea?

” Cine are ceva împotrivă că sunt narcisist”? :)) Ce părere ai de întrebarea asta, Emile?

Bun, si acum regulile: tu preiei aceasta leapsa si o vei completa despre 2 persoane. Minim 2: despre mine (Ca initiator) si despre cel de la care ai preluat-o. Daca o preiei direct de la mine poti sa scrii despre doar o persoana sau poti alege, aleatoriu, o persoana despre care sa scrii. Daca doresti, poti sa scrii despre mai mult de 2 persoane, nu este limita maxima.

 

Eu am preluat-o de la Emil direct, dar am mai primit-o şi de la Aura.

Published by:

Să călătoresc prin lume

Leapsă

Leapşa a iniţiat-o Probiu şi vine de aici, aici, aici, aici, şi aici! :))

1. Muntele sau marea?

Fac parte din zodia peşti. Sunt o zodie de apă, deci cu siguranţă aleg marea!

2. Iarnă sau vară?

Îmi place mai mult iarna ca vara.

3. Care e destinaţia la care visezi că vei ajunge măcar o dată în viaţă?

Nu ştiu cum să vă zic dar Dubai e singurul loc unde vreau să ajung doar pentru că am acolo neamuri. În Germania am fost, în Franţa în Austria am fost, în toată România călătoresc toată iarna, deci nu mă plâng!

4. Care a fost cea mai frumoasă ţară pe care ai vizitat-o?

Franţa-Paris! E foarte frumos şi foarte romantic dacă mergi cu un iubit la Turnul Eiffel.Uite-i şi pe ai mei,la Turnul Eiffel.

5. Care a fost cel mai frumos oraş din afara ţării pe care l-ai vizitat?

Mulhouse-France bineînţeles. Am stat acolo 6 luni, mi-a plăcut.

6. Care a fost cel mai frumos oraş din România pe care l-ai vizitat?

Braşovul, Satu Mare, Zalău, Sibiu, Mediaş, după mine cred că astea sunt chiar frumoase.

7. Ce obiectiv turistic te-a impresionat?

Nu sunt genul să mă impresioneze neapărat ceva, dar mi-a plăcut mult când am fost la Mănăstirea Cozia şi la Mănăstirea dintr-ul lemn din Rm. Vâlcea.

8. Ce obiectiv turistic românesc ai recomanda unui străin?

Sunt de părere că Ardealu’îi fain. Aşa că de ce să nu le recomand Clujul? :)) Cel mai mult le-aş recomanda Maramureşul, sunt acolo nişte case bestiale.

9. Ce oraş ţi-ai dori să vizitezi?

Niciun oraş. Cred că am văzut majoritatea din România, fac excepţie la vreo 20.

10. Ce suveniruri cumperi de obicei?

Telegrame, brăţări, ceasuri, inele, obiecte din lemn, dar în general ce îmi place şi ce găsesc frumos.

Cine vrea o poate lua!

Published by:

Despre Lady Shoes!

Leapsă

Această leapşă am primit-o de la Anda dar a pornit de la Alexandru Grivei, în caz că vreţi să vedeţi despre ce e vorba cei care o luaţi.

Am să îmi spun părerea mea despre pantofi şi despre un site de pantofi. Dar înainte de toate trebuie să vă spun că sunt colecţionară de pantofi. Îmi plac modelele simple, elegante şi în acelaşi timp comode.

Cel mai mult, adică în toate zilele , eu port pantofi cu platformă. Nu de alta, dar eu sunt de părere că sunt mai stabili şi ţin mai mult pentru că eu totuşi am o greutate mai măricică. Câd am intrat pe site-ul www.lady-shoes.ro sincer prima dată mi-a plăcut tema. E o temă caldă care te face să te simţi bine atunci când te uiţi peste produse.

În al doilea rând mi-au plăcut preţurile. De obicei eu obişnuiesc să dau bani grei pe încălţăminte, dar îmi dau întotdeauna seama care sunt ieftini şi care sunt scumpi. Ţinând cont de faptul că o pereche de sandale de la magazinul meu preferat costă peste 100 de lei, aici o pereche de pantofi cu platformă, mai buni ca sandalele bineînteles, costă doar 68 de lei. Incredibil, dar adevărat!

Tot căutând printre pantofii cu platformă am găsit o pereche foarte drăguţi. Îmi place deosebit modelul şi felul în care sunt prezentaţi. Sunt genul de pantofi pe care eu îi port, am foarte mulţi de genul acesta şi să ştiţi că sunt extrem de confortabili.

Pentru că am decis să fie o părere sinceră, am să fiu directă. Categoria de cizme mi se pare foarte micuţă, dar poate că acum a fost sezonul de vară şi doar de cum vine frigul poate că vor pune şi alte produse. În rest, cizmele au un aer vintage, îmi plac şi cred că pe picior vin mult mai frumos.

După pantofii cu platformă cel mai mult mi-au plăcut balerinii, accesoriile şi pantofii sport. Balerinii îmi plac pentru că modelul ce îl au ei pe site exprimă feminitate şi părerea mea, pot fi purtate indiferent că ai pantalon scurt, rochiţă sau fustă. În garderoba mea sunt nelipsiţi iar preţul unei perechi de balerini, este foarte mic.

De exemplu această pereche de balerini erau 59 de lei, dar pentru că sunt la promoţie sunt doar 39 de lei. Beneficiezi de o reducere de 20 de lei.

 

Pantofii sport sunt perfecţi atunci când vrei să îi asortezi la o fustiţă sau un sarafan de blugi. Accesoriile sunt perfecte atunci când vrei să îţi iei ceva drăgut pe lângă o pereche de pantofiori, botine , balerini sau cizme.

Un singur lucru nu îmi place şi asta ţine de mine. Mereu când intru pe un site de pantofi, e ca  şi cum aş vedea o mâncare ! Mi se face ciudă când văd o grămadă de pantofi , o ciudă mare.. că mi-as dori să îi probez şi să îi iau la un tester pe toţi.

Pentru cei cărora le dau leapşa nu uitaţi să daţi un ochi acolo unde a început leapşa ca să ştiţi ce trebuie să faceţi.Această leapşă merge spre : Zdubiţa, Cris Mary, Addicted, Vienela, Forever Young, toate fiind femei!

 

Published by:

Întrebări peste întrebări(leapsă)

Leapsă

Această leapşă are un regulament strict:

1.Postează imaginea Liebster Blog Award
2. Spune 11 lucruri despre tine.
3. Răspunde la întrebările adresate de cel care te-a nominalizat şi formulează un set nou de 11 întrebări pentru cei pe care îi nominalizezi.
4. Nominalizează 11 persoane (+ link) care să realizeze acest tag.
5. Mergi pe pagina lor şi anunţă-i.
6. Nu da tag-ul înapoi!

Să vă spun 11 lucruri despre mine,nu?

-Mă enervez greu dar când mă enervez fac destul de urât.
-Urâsc pe viaţă,mincinoşii.
-Nu îmi plac persoanele prefăcute.
-Îmi place să dorm
-Îmi place să beau energizant.
-Nu îmi place să mă lase cineva baltă,fără să mă anunţe.
-Sunt sociabilă,prietenoasă..vorbesc de obicei cu multă lume.
-Sunt grăsuta dar prietenii mei spun că sunt frumoasă :))
-Îmi iubesc familia.
-În ultima vreme,îmi place să mă uit la desene.

Întrebările Vienelei 
1. Ai tăi îţi citesc blogul?
Mama mea îl citeşte des,să ştii.

2. Dacă te simţi superior faţă de omul cu care porţi o conversaţie, îi arăţi acest lucru?
Să ştii că nu fac asta,în primul rând că dă urât,dar nici nu e frumos să ieşi în evidenţă ca purecul în frunte.

3. Polul Nord sau Ecuator?
Polul Nord,nu de alta.dar statul meu de grăsimea mă mai protejează niţel,decât să mă topesc.
Dacă te simţi superior
4. Ce carte te-a impresionat cel mai mult?
Am citit recent cartea „Casa Iubirii”-Elizabeth Cheney .E superbă.

5. Îl vei susţine pe Băsescu?
Mă abţin pentru că nu am nevoie să se işte polemici.

6. Ai mulţi prieteni sau eşti genul care alege puţini, dar buni?
Puţini dar buni aş vrea,dar ..am mulţi ,sincer.

7. Când ai râs ultima dată până ţi-au dat lacrimile?
Acum două zile,a fost nevoie să merg la baie urgent că nu mai puteam :))

8. Te simţi bine în corpul tău?
Eu sunt grasă,dar să ştii că mă simt bine.

9. Care este principalul tău defect?
Sunt prea naivă.Acord încredere ,oamenilor..care nu merită.

10. Dai bani cerşetorilor?
Doar celor care nu fumează.Mai bine le dau mâncare,celorlalţi.

11. Îţi place să participi la blogmeeturi?
Sincer nu ştiu cum e unul real :)) adică să fie mult mai mulţi decât 4 persoane.

Întrebările lui Zdwuby!

1. De ce ţi-ai făcut blog?

Pentru că îmi place să scriu,mă relaxează,mă face să mă simt bine şi e un mod de socializate excelent,decât să îmi pierd timpul liber pe facebook,am ales blogul.

2. Ai renunţa la orice pentru fericirea altuia(cineva apropiat bineînţeles)?
Nu chiar orice,dacă e ceva e aş să renunţ,e evident.

3. Crezi că orice este posibil daca ai suficientă voinţă?
Nu chiar orice,totul în limita bunului simţ:))

4. Dacă ar fi posibil,ai schimba ceva din trecut? Dacă da,ce?
Nu regret nimic.

5. Care e trasatura de caracter care crezi ca te defineste?
Sensibilitatea.

6. Crezi ca ai reusit ce ti’ai propus pana acum?
În mare parte „Da”

7. Unde te vezi peste 5 ani?
Ne-măritată,fără copii,bogată şi singură.

8. Ce te sperie cel mai tare?
Să fiu bolnavă sau singură.

9. Pe cine consideri ca te poti baza oricand?
Pe mami şi pe tati.

10. Cum ai reactiona daca cineva te’ar suna la 4 dimineata (si dormi) doar ca sa vada ce mai faci?
I-aş spune că sun eu când mă trezesc..bineînteles i-aş spune asta pe un ton drăgălaş.

11. Cat de tare ai vrea sa nu te fi numit sa raspunzi la intrebarile astea penibile?(sincer)
Oare nu era mai bine să nu fi stricat tu, tot farmecul? :))

 Întrebările mele

1.Ce ţi-ar place să faci în viitorul apropiat?
2.Ce profesie au avut părinţii tăi?
3.La ce vârstă crezi tu că îşi începe o fată,viaţa sexuală?
4.Cât de multă putere de convingere ai?
5.Când erai copil,te jucai şi tu Mario?
6.Ce coafură preferată ai?
7.Cum îţi îngrijeşti corpul?
8.Prin ce vacanţe ai aterizat până acum,recent?
9.Ce ai tu mai drag pe lumea asta?
10.Care e cel mai mare sacrificiu pe care l-ai făcut,până acum în 2012?
11.Spune-mi de ce dracu,îmi citeşti blogul. :))?

Merge spre Cris-Mary,Denis,Lilly,Loopolică,Daniel,Spanac,,Alyz,Idei şi Idei,Premiantul,Muc Roz,Ramona

Eu am primit-o de la Vienela şi Zdwuby,nu ştiu cine a iniţiat-o dar voi acum o primiţi de la mine,dacă cumva ştie vreunul dintre voi cine e şefa sau şeful lepşii să nu uitaţi să îmi spuneţi!

Published by:

Ce raspund oare?(Leapsă)

Leapsă

Provocare de la Hapi.
1.Ce faceti
Intre 22 si 23 seara

1.Între 22 şi 23 noaptea ,stau şi vb prin mesaje :))cu un tip!

2.Ce ganditi
Cand un prieten, prietena nu va raspunde la telefon o zi, doua?
2.Ori nu au chef să vorbească,ori sunt ocupaţi şi supăraţi.

3. Ce spuneti
Cand suna o veche iubire de-a sotului/sotiei, se prezinta si vrea sa i-l dati pe el/ea
3.Mă iau toţi dracii!Sunt geloasă,rău.

 

 

4. Ce alegeti
30 de ani de virginitate sau 30 de ani intr-un harem
varianta pentru barbati: 30 de ani de virginitate sau 4 sotii guralive?
4.30 de ani de virginitate,doamne ajută!

5. Ce simtiti
Daca medicul va anunta ca in curand veti vedea totul in alb si negru
5.Nu îl cred ..iar dacă se întâmplă şi nu mai văd nimic,îl înjur până îmi dă serul vindecării :))

6. Ce scrieti
sub acoperire pe wallul sefului sau sefei dv stiind ca nu va afla niciodata cine sunteti?
6.N-am una,decât doi şefi,mami şi tati..dar şi eu sunt printre ei ,pe acolo..pe undeva

7. Ce mancati
Cand n-aveti nimic gatit prin casa
7.Nimic,dacă nu e ..nu e..

8. Ce luati
Pe insula pustie-barbatul visurilor sau ciocolata si apa indeajuns?
Varianta b: femeia visurilor sau lazi de bere si sute de pungi de fistic
8.Bărbatul visurilor mele..

9.Ce propuneti
Ca slogan pentru turismul din Romania
9.Haide lume şi te du,că în România nu stă tu :))

10. Ce presupuneti
Cand mama sau tata va trimite un mesaj „trebuie sa vorbim“

10.Cred că au ceva important să îmi spună sau am pus-o de oaie!

Published by:

Pe sine. leapsa.

Leapsă

1. -Cand ai mers ultima data cu trenul? Mergi frecvent?

-Oioi,e ceva timp bun.Chiar nu am mai fost de mult timp 😉

2. -Cum ti se pare mersul cu trenul?

-Distractiv pentru mine;) Ies pe geam,mă uit liniştită peste tot şi 50% şanse să îmi fac şi prieteni noi

3. -Cand ai apela la tren in defavoarea masinii?

-Doar atunci când aş avea toate cele 3 maşini stricate :p

 

 

4. -Ai mers vreodata cu nasu’?

-Niciodată

5. Stii noile denumiri ale trenurilor?

Denumirile lor gen :personal,inter-city şi accelerat le ştiu . Restul nici măcar!

Am furat leapşa de la Daniel şi o dau tuturor din blogroll,da?:))

 

Published by:

Daca eram..(leapsa)

Leapsă

Primită de la Silviu.

1.Dacă eram un anotimp eram : Primăvară

2.Dacă eram o lună eram: Aprilie

3.Dacă eram o zi a săptămânii eram : Vineri

4.Dacă eram o parte a zilei eram: Noapte..

5.Dacă eram o virtute eram: Sinceritatea(sunt prea directă)

6.Dacă eram o planetă eram: Marte

7.Dacă eram o stare a vremii eram : Răcoros

8.Dacă eram un instrument eram: Saxofon

9.Dacă eram un sentiment eram : Iubirea

10.Dacă eram un gest eram : o strângere de mână

11.Dacă eram un sunet eram : un sunet de ocean

12.Dacă eram un cântec  eram : Express-dansează nevastă

13.Dacă eram un simbol eram: simbolul păcii

14.Dacă eram un oraş eram: Satu Mare 

15.Dacă eram un gust eram: dulce

16.Dacă eram o aromă eram: caramel

17.Dacă eram o culoare eram: albastru cer

Continue reading

Published by:

Un om,o viaţă şi multe sentimente..(leapşă)

Leapsă Să vorbim despre sentimente..

1.Ce crezi că determină pe un om să fie domn?

Totul ţine de educaţie.Uneori cred că se aplică şi proverbul acela”cum sunt părinţii,aşa sunt şi copii”.Să fii un om bun,domn .. în ziua de azi sau mai bine zis în vremurile de azi, e un lucru mare..

2.Dacă ar trebui să alegi între familie şi persoana iubită ..pentru a fi fericită”Ce ai alege”?

Hmm,dacă o iau religios în Biblie scrie că va trebui să lăsăm pe mami şi pe tati şi să plecăm la casa noastră.Dar dacă o iau invers,adică părinţii mei să nu fie de acord cu relaţia mea,nu cred că aş putea să raspund acestei întrebări.

3.Ce fel de personalitate ai?

Să spun că sunt dificilă?Asta o ştie toată lumea..!Am o personalitate mai deosebită.Sunt prietenoasă dar şi o mare scorpie.Însă,personalitatea mea este în funcţie de cum te comporţi tu cu mine.

4.De ce unele persoane,atunci când pierd persoanele iubite..au impresia că nu mai are nici un rost să înceapă altă relaţie?

Atunci când pierzi pe cineva drag şi sunteţi împreună un timp îndelungat,chiar dacă iubeşti acea persoană sentimentul acela de a nu mai crede în nimeni se datorează probabil faptului că e greu să o iei de la început din nou.Şi cum să îţi dăruieşti inima oricui e imposibil..aşa vine şi sentimentul de neîncredere în relaţii.Dar fiecare sfărşit are şi un nou început.

5.Cum te simţi atunci  când ura te cuprinde?

Nu sunt urâcioasă.Sunt doar nervoasă şi când am nervi am impresia că urasc anumite persoane.Dar ,nu  e aşa!Atunci când urăsc cu adevărat pe cineva,nu cred că aş vrea să îl/o mai văd.

Această leapşă le-o dau special pentru că sunt foarte curioasă ce vor raspunde, lui:

Cris Mary,Elly Weiss,Emil,Zdwuby,Alex,Lilly

,Lopoo,Lucianna,Premiantul,Daniel,Spanac

,Nice,Vienela,Tury,Denis,Alyz,

Aura,Enciu,Dudusica,Roxy şi Locco.

Aceasta e prima leapşă creată de mine.Am doar o singură rugăminte: Pentru toţi cei care vor să o facă,vă rog atunci când o daţi mai departe să scrieţi jos doar atat „Cine ia leapsa să scrie de unde a pornit şi de la cine a primit-o!

 

Published by: