Legea recomandă utilizarea de pungi hârtie și nu de pungi de plastic

1 Reply

Business

Recomadarea de a folosi pungi hârtie mereu și de a renunța la pungile de plastic și la alte materiale de plastic de tot vine ca un boom printre oameni. Legea nu mai permite oferirea pungilor de plastic gratuit la cumpărarea produselor dintr-un anumit magazin. Pungile de hârtie vor ocupa locul celor de plastic în câțiva ani și asta nu poate decât să ne bucure. 

Internațional Paper unul dintre cei mai mari  producători de pungi hârtie se scaldă într-un succes așteptat după adoptarea acestei legi.  Numele mari  ca și Auchan, Cora, MC Donalds sau KFC utilizează pungi hârtie în fiecare zi. Pungi comandate de la Internaional Paper. 

Rezistența pungilor de hârtie de la International Paper este incontestabilă. Acestea ajung să fie refolosite și să înlocuiască cu succes vechile pungi de plastic. Din cauza faptului că plasticul aduce dificultăți mediului înconjurător oficialii au luat măsuri adoptând o lege care-l ține mai la distanță de casele oamenilor. 

Campanii de informare a populației ajută de asemenea la folosirea plasticului cât mai rar, înlocuind ambalajele cu pungi hârtie. Este destul de corect ca de fiecare dată când cumpărăm ceva de la magazin să primim pungi de plastic contracost pentru a putea conștientiza necesarul de minimalizare a efectului maselor plastice. Oferirea acestora gratuit face ca populația să nu le păstreze, acestea ajungând în natură. 

Și natura le este recunscătoare !

Social media a fost bombardat cu imagini horror ale animalelor afectate de poluarea cu mase plastice. Tot răul este spre bine a-m putea spune . Datorită acestor imagini populația s-a trezit la realitate dorind să se ia mpsuri drastice împotriva acestor efecte negative.  Pungile de hârtie produse de International Paper au venit ca o gură de aer proaspăt printre fotografiile cu animăluțe captive în recipiente de plastic. 

Folosind pungi de hârtie, companiile primesc la pachet un plus de imagine. Atrag atenția în special împătimiților naturii și le câștigă respectul. Comanzi pungi de hârtie de la International Paper și ai opțiunea de a alege designul , mesajul inscripționat sau culoarea. Poți opta pentru sigla brandului tău sau pur și simplu pentru mesajul publicitar pe care dorești să-l transmiți. 

Le poți comanda online, iar în termen de 14 zile le poți face retur fără penalizări și fără invocarea unui motiv. Pungile de hârtie trebuie să fie intacte și cu posibilitatea revânzării ca noi. Acestea trebuie să vină alături de documentele de însoțire marfă (factura sau certificatul de garanție). În cazul în care pungile de hârtie nu mai pot fi recomercializate, International Paper va solicita o taxă pentru a le readuce la stadiul inițial. 

Comercializarea pungilor de hârtie în detrimentul celor de plastic reprezintă o metodă extraordnară de promovare. Mesajul inscripționat pe aceste pungi va ajunge la potențialii clienți în cateva secunde și vor fi răspândite pe o arie destul de mare. Asta mai ales dacă vor fi refolosite de către cel la care a ajuns punga. 

Folosește pungile de hârtie pentru a câștiga notorietate în rândul cllienților și pentru a fi de ajutor și în protejarea naturii. International Paper este compania care te ajută în acest sens. 

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

1 comment

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.