Leo de la Strehaia a ajuns să se facă de râs în fața întregii țări

Comment

Emisiuni tv

Ce pot să vă spun mai mult decât vă zice titlul articolului? M-am săturat ca de o lună de zile, după ce se termină serialul turcesc numit Dila, să intre în acțiune Wowbiz.ro cu afurisitile lor telenovele românești. Până acum erau Tufarii, cei care mergeau la Regele Arthur și a doua zi ne arătau că aveau cea mai mare audiență, față de celelalte emisiuni ale nopții. Nu știu cum să zic, nu mă interesează audiența pe care o fac ei. Ce mă deranjează în mod special este că suntem obligați puțin să ne uităm cum o țară întreagă o vede pe ” Dana Criminala” în acțiune.

Leo si mama Renatei

E o femeie ieșită din tiparele noastre. Nu vreau să intru în polemică, eu nu arăt la vârsta mea așa cum arată ea, dar e strigător la cer ceea ce a putut să facă cu bietul om curvar. Desigur, Leo este al doilea după Nicolae Guță care a schimbat femeile mai ceva ca pe chiloți, și apoi are tupeul să vină la televizor cu o maimuță înzestrată cu un rol într-un film de groază, precum Dana Criminala. Nu-mi vine să cred. Acum, Leo se plânge de ce nu-l mai vrea Loredana, dar sinceră să fiu și cu toate mila, Loredana, indiferent ce-a făcut și cum este ea, e o doamnă. Nu am preferințe, dar față de fața Danei Criminala, Loredana este o drăguță.

loredana-chivu si leo de la strehaia

Nu am înțeles de ce Dana Criminala la beton, o insultă, vorbește cu ea ca și cum Loredana ar fi sub nivelul ei, pentru că realitatea e dură. Dacă Loredana a realizat ceva, n-a făcut-o pe piealea lui Leo și nu i-a cerut nimic. Dar ce mai discutăm noi? M-am săturat să-l văd pe Leo ca și cum ar fi Sultanul Suleyman Magnificul. S-a creat atâta audiență pe asta încât acum a ajuns de râsul întregii țări. Păcat de el, probabil i-a plăcut toată viața lui circul, fără a se mai gândi că lumea de acasă l-a văzut ca pe un prinț, prinț fără valoare acum.

Sunt sătulă și plictisită de ceea ce a ajuns să însemne Leo de la Strehaia pentru noi. Că pentru mine, emisiunile în care apar el înseamnă doar plictiseală și rating, fac rating pentru că se ceartă, dar nu înțeleg motivul cerții, că decât să mă trezesc lângă una cu mutra ca o maimuță, mai bine îmi văd de treabă. Am dreptate?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.