Lucruri pe care le-am făcut în weekend

Comment

Personale

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le fac în weekend este să mă odihnesc. Duc lipsă de odihnă, pentru că niciodată nu îmi găsesc motivația să dorm pe la orele 22-23 și sfârșesc prin a dormi pe la orele 04:00-06:00, ca apoi pe la 9 să mă trezesc. Pentru mine e insuficient să dorm atât, așa că weekend-ul este sursa mea de odihnă și răsfăț uneori. So, am dormit tot în reprize, dar măcar știu că am dormit.

Ce am făcut în weekend

Am gătit orez cu pui și sos de ciuperci!

Am gătit! Am făcut un orez deosebit, deși mie nu-mi place orezul în mod general, după 1 an de zile… mi-a căzut bine împreună cu o porție de sos cu ciuperci și piept de pui.

Am avut musafiri

De câteva luni prietena mea nu prea mi-o călcat pragul din cauză că nu îi place să urce cu liftul, iar pentru ea 5 etaje urcate pe jos este o nebunie, același lucru și pentru mine. Duminica asta însă o avut chef de sport, așa că mi-o tras o vizită la domiciliu. Povești faine, nimic nou.

Am petrecut timp cu Tediloi și cu Marius

Când ai un câine și un bărbat, e necesar să le oferi iubire. Bine, mai puțin bărbatului, și mai multă iubire câinelui. Cam așa merge la noi când e vorba de iubire. Tediloi e un porculeț, cine nu mă crede înseamnă că nu i-o văzut mutra pe facebook. ;))

Am ieșit responsabil la plimbare.

Nu de alta, dar mișcarea face bine în weekend, mai ales dacă în timpul săptămânii nu mă mișc cam mai deloc de la birou. Bad, very bad, dar sedentarismul ne-a ajuns și pe ăia activi fizic.

M-am uitat la filme, la bravo ai stil și la ochii din umbră

Filmele ca filmele, dar emisiunea bravo ai stil mi se pare incredibilă. Bhuey, nu pot să cred cât de mult pot râde la o astfel de emisiune. Râd cu lacrimi uneori, nu pentru că sunt eu vreun critic de modă, dar când le văd atât de împopoțonate ca un brad de Crăciun, îmi spun că aia e moda ce a cucerit lumea mondenă, și tac. Și iar râd.

Pe lângă curățenie din casă care e sfântă, am mai făcut și o baie cu spumă…. și ulei de lavandă. Asta ca să vă fac ciudă.?

Am avut un #weekend fain, să știți!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Distribuiri