M-am înscris în SuperBlog 2012

53 Replies

Personale

Azi m-am înscris şi eu în competiţia SuperBlog 2012. E prima dată când particip, ţinând cont că această competiţie are o vechime de 4 ani. Cert este un singur lucru, vreau să particip şi să câştig. Poate câştig experienţă, poate câştig.. şi altceva. Nu se ştie însă,trebuie doar să ajung la final, aşa cum este de altfel şi la şcoală.

Ca să ajungi un elev bun, trebuie să iei la rând fiecare materie în parte şi să o parcurgi, să o înveţi ca apoi să ştii ce să faci. La SuperBlog, este doar puţin mai diferit. Când te înscrii aici, trebuie deja să ştii că vei avea o competiţie grea,că  este puţin greu,  şi nu mulţi ajung până la sfârşit , dar părerea mea e că contează iniţiativa. Se pot înscrie la această competiţie orice blogger căruia îi place să scrie.

Un SuperBlogger trebuie să fie bun. Bun în ceea ce face şi în ceea ce scrie . Pentru mine această competiţie va fi ca şi cum aş da un test iar sponsorii şi organizatorii îmi vor da o notă pentru ceea ce fac în funcţie de cât de superbloggeriţă sunt. Totul depinde de mine. Cu ocazia asta îmi voi testa cunoştinţele, şi voi vedea dacă întradevăr pot fi măcar o micuţă superbloggeriţă!

Vreau să fiu micuţa superbloggeriţă al anului 2012, ce părere aveţi de asta? Acum să vedem dacă voi fi acceptată .. !

 

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

53 comments

 1. Florin Morosan

  O mică precizare, Aniela. SuperBlog-ul de anul acesta e deja la a cincea ediție. Prima ediție a avut loc în 2008, iar de atunci se desfășoară anual …

   1. Florin Morosan

    Cu plăcere!
    Baftă în competiție, sunt sigur că vei fi acceptată.
    Vom fi colegi de competiție pe parcursul celor două luni de concurs.

 2. D-Petre

  Bafta la SuperBlog 2012!
  Am participat anul trecut :)iar acesta e ultimul articol din concurs
  Experienta vei castiga sigur pentru ca e un concurs destul de interesant iar daca ai perseverenta sa-l si termini, sigur te vei alege si cu un premiu in bani.
  Nu e usor sa scrii pe teme impuse despre care uneori nu ai habar dar poate ca si in asta sta frumusetea concursului … trebuie sa te documentezi si asa mai inveti cate ceva care in mod normal nu te-ar interesa.
  Scrie cu pasiune si nu te oftica daca notele vor fi aiurea pentru ca de multe ori chiar sunt aiurea si acordate dupa criteri numai de ei stiute.

 3. Savoir Faire

  Am vazut ca datile trecute au castigat superbloguri precum arenait.
  Crezi ca niste bloguri aparent simple ca al tau, sau al meu ar avea sanse reale ?
  Nu zic sa castigam locul 1, dar am avea sanse macar la putin castig de experienta ?

  1. User Aniela Deby Post author

   ;)) DEBY.RO nu e un blog simplu :> Ca nu am timp sa ma ingrijesc de el… e alta faza , nediscutabile bineinteles:)) Nu stiu ce sa zic, nu vreau locul 1, dar in clasament tot voi fi 😛

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.