>M-am intors pe sistem!:))

3 Replies

Personale

>Alaltaieri ,mi s-a stricat pc-ul din cauza virusilor,si nu mi se mai aprindea deloc.Am ramas fara blog,fara internet..era ca si cum as fi murit:))Acum…sunt inapoi pe sistem!
Da pot zice ca sunt inapoi pe sistem,adica pe blog..Am stat doua zile fara internet si faca pc.Am crezut ca innebunesc de nervi,pentru ca imi pusesem windowsul,dar nu aveam internet sa downloadez driverele.

Pana la urma,mi-am adus aminte ca aveam un modem orange..pe care mami il plateste lunar,inclus in factura de abonamente.Nu mergea niciodata bine,pana sa imi pun internet normal,prin cablu.Iar acum,cand am pus modemul..mergea extraordinar de bine,chiar m-a uimit.Am reusit sa imi downloadez driverele de care am avut nevoie.
Iar acum..tam-tam,sunt aici!Scriu,ma simt bine..si am ceva sa va zic.

Ma pricep si in IT.Cu toate ca familia mea provine dintr-o familie de IT-isti..,nu credeam ca vreodata ma voi descurca sa pun si drivere..windows am m-ai pus cand aveam 13 ani,acolo ma pricep extraordinar de bine.Dar la drivere niciodata nu am fost supusa,pentru ca ..calculatorul meu intotdeauna avea cd cu driverele speciale.
Acum,am ramas fara…

Ce sa mai zic?Ma bucur ca pc`ul meu mergea struna,nu am nici o problema acum cu el.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

3 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.