Mă numesc Teddy și sunt un bulldog francez

10 Replies

Teddy Dog

Am venit pe lume acum două luni și ceva, am fost cumpărat de către Deby acum 3 zile și parcă lumea mea s-a schimbat. Desigur, aș minți să spun că lângă mama mea care îmi dădea lăptic… nu îmi era bine. Știam că va veni ziua când va trebui să părăsesc acel loc, și au fost 8 săptămâni, nu-i chiar așa ușor să o uit. E ceva timp. Și mă obișnuisem acolo. Dar de ce să mint? Sunt foarte iubit unde sunt acum.

11109173_838126312934426_9170928368050380139_n

Pe tati îl cheamă Curi și pe mami Deby. Sunt mândri de mine. Am făcut în prima zi pișu în pătuț, dar nu m-au bătut. M-au certat și într-un final au început să zâmbească. Au început să vorbească între ei, că e prima zi pentru mine și îmi este greu. Tati, luni dimineața mi-a pus un șnur tare gros la gât. Abia mă mai mișcam, atât de greu era. Auzeam când îmi ziceau că nu are voie să mă deoache nimeni. Știu. Să vă povestesc despre mami. Ea e cârcotașă. Nimic nu-i place. Ba că vrea să fac pe absorbant, ba că vrea să fac în bucătărie pe gresie. Nicicum nu e bine cu ea. Dar eu m-am învățat deja. Azi e miercuri, și e prima zi când am făcut și pișu și caca la ea pe gresie. Nu s-a supărat. Pentru că a strâns tati.

ce i-am cumpărat la Teddy

Noaptea mă simt iubit cel mai tare. Se ceartă amândoi, care să doarmă cu mine în brațe. Eu m-am obișnuit deja. Și pe această cale îi scriu fostei mele mame că sunt bine mersi și mă distrez. Tati mi-a cumpărat o jucărie și toată ziua sar pe ea. Acum, aștept să mă duc să dorm cu mami de-amiază. V-am povestit ce am mâncat zilele astea? Nu prea cred.. Dar dacă vreți să știți, mami și tati îmi dau mâncare bună. Acum aștept să-mi vină coletul. Mami și tati au comandat pentru mine produse de 700 de lei de la Petshop Online Petsmag.ro ca să mă fac mare și frumos!

Mă duc să dorm, al vostru cățel blogger ”Teddy”!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

10 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.