Matinalul cu cea mai multă muzică ..

38 Replies

Norocele

Nu am avut întotdeauna dimineţi fericite. Pentru că de când mă știu, am crezut că fericirea poate depinde doar de oameni. Însă, niciun om din lume nu îmi putea schimba starea morocănoasă de dimineaţă, pe care o aveam. Sunt o ciudată. Așa-mi ziceam de cele mai multe ori.

S-a întâmplat o minune!
Aşa că ,fiecare dimineaţă pentru mine ,era o altă zi. O altă zi ,în care eu trebuia să merg la muncă,să fac curătenie în apartament sau să scriu articole pe acest blog. Până când ,mergând cu maşina spre servici, într-o dimineaţă de vineri pe la ora 6:25,a început să cânte o voce de bărbat,la radio pe frecvenţa 89.4 FM(Magic Fm)

Mi-a plăcut mult de tot melodia care suna „Oh baby, I need you,For the rest of my life, girl I need you,To make everything right, girl,I love you,And I’ll never deny that,I need you”. Am ajuns acasă de la lucru, seara,dar gândul mi-a stat tot la melodia care m-a făcut să mă simt excepţional,care a trezit în mine sentimente..

Cum credeţi că m-am simţit după o melodie atât de ..delicată?
M-am simţit în dimineaţa aceea ,foarte diferit . Ciudat ,pentru că nu am mai avut de mult timp un moment „eu şi o melodie” pe care,din păcate nici nu ştiam cine o cântă,dar ..ştiam că m-a făcut să mă simt „o femeie romantică,care îşi doreşte în fiecare dimineţă să iubească”iar de găsit melodia,o voi găsi dacă intru pe site-ul magicfm.ro .

Cum am găsit melodia?Simplu! Mi-am adus aminte cât era ceasul..când s-a difuzat!
Am intrat pe site-ul lor şi am scormonit în playlist,am pus acolo ora,ziua şi minutul când le-am ascultat,şi colac peste pupăză,melodia la ora respectivă era cântată de Marc Anthony-I need you . O melodie excepţională,care de atunci a rămas melodia mea preferată .

Iubesc melodia asta. O ascult în fiecare dimineaţă când mă trezesc cu excepţia dimineţilor când mă trezesc cu radio-ul pe laptop ,pornit. Da,înainte să adorm dau drumul la radio,iar dimineaţa când mă trezesc,aud muzică nouă , muzică de calitate şi în primul rând , aceste melodii îmi dau poftă de viaţă şi mă fac să zâmbesc.

Cum am scăpat de dimineţile morocănoase?
De când ascult Magic Fm,nu mă mai simt singură, niciodată.Zilele mele sunt pline de dimineţi fericite şi eu am o viaţă mai relaxantă.Chiar dacă nu mă trezesc dimineaţa cu un iubit lângă mine,eu sunt fericită . Muzica mă face fericită şi pot să zâmbesc .

Cine sunt eu?
Sunt o tânără  ,înnebunită după muzică . Adorm cu muzică,fredonez continuu muzică peste tot,nu ţin cont deloc dacă sunt acasă,cu fetele în oraş sau în baie, la duş. Nu îmi e ruşine să fredonez ,niciodată.. melodia mea preferată .

Ştiţi ce îmi place cel mai mult?
Îmi place că adorm cu muzică, mă trezesc cu muzica,pentru că ceva nu mă lasă să închid Magic Fm, care mi-a dăruit nopţi cu melodii încântătoare şi o mulţime de dimineţi frumoase ca să îmi mearga toate zilele bine..pentru mine e matinalul cu cea mai multă muzică.

Bună dimineaţa ,dragilor!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

38 comments

 1. Paul

  Neata,
  Stiu si eu piesa si e printre cele mai bune, poate chiar cea mai buna din repertoriul lui Marc Antony.

  Sa ai o zi faina 🙂

 2. Zina

  Bună dimineața ! Mie îmi place și You sang to me, dar I need you este, într-adevăr, cel mai frumos cântec al lui Marc Anthony. Și eu ascult Magic FM !

 3. CARMEN

  Buna dimineata! 🙂 ai dreptate cu Magic FM! am petrecut luna iunie în România (concediu) si drept sa spun, dupa prima saptamâna, ma oboseau si tv si radioul. Parca toti doar se certau, stirile erau exagerate, muzica era aiurea, devenisem irascibila si peste tot pe unde ma aflam, ceream sa fie închise si Tv-ul si radioul… nu mai sunt obisnuita, fiind de 12 ani stabilita în Germania. Intr-o zi, aflându-ma în taxi spre o adresa oarecare, pe tot parcursul calatoriei am ascultat doar muzica de calitate… Am întrebat soferul ce post de radio este si mi-a spus Magic FM. Din acea zi, am înveselit concediul, ascultând doar Magic FM 🙂
  Sa ai un weekend minunat! 🙂

  1. User Aniela Deby Post author

   Carmen,bine ai venit 😀 imi face placere prezenta ta ,aici . Da,eu nici nu ma mai uit la tv,radio ascult acum Magic Fm si in masina ,si la servici in casti ,dar cel mai mult ascult Magic Fm acasa. Chiar si acum .. au multe melodii vechi si sunt mai frumoase ca alea noi de 100 de ori, muzica veche e de calitate . Deci,ai avut un concediu vesel,asa-i ? Daca si taximetristii asculta Magic Fm,inseamna ca au gusturi 😀 Un weekend frumos,placut si minunat sa ai 🙂

  1. User Aniela Deby Post author

   Din pacate nu am vrut sa le fac reclama, pentru ca asta e purul adevar . Iubesc Magic Fm,din intamplare . Ultima melodie o stiu bine :> Multumesc,dar altceva inafar de Marc Anthony, ce melodii frumoase mai asculti?:D

   1. Minnie

    Aoleo, trebuie sa scriu toata lista aici? Nu o sa ajunga blogul :))
    Pai am destui artisti, totul în afara de rap si manele!
    Bob Marley este una dintre primele iubiri si Michel Teló cam printre ultimele.

     1. Minnie

      Anouk (For Bitter Or Worse,Three days in a row,Lost), Caro Emerald ( A Night Like This),Otis Redding (These Arms Of Mine),Sonique Sky),The Nits (In The Dutch Mountains),Eruption(OneWayTicket)
      Gnarls Barkleyn(Crazy)

 4. Nice

  Iti doresc ca toate diminetile sa-ti fie vesele si pline de muzica, Aniela. Eu dimineta am nevoie de un sigur lucru magic:cafeaua. 😛 😀

 5. Melly

  Pentru mine singura dimineata magica e cea de sambata, cand nu plec nicaieri si am timp sa vad cum rasare soarele si atunci stau in fereastra cu Cici (pisicuta mea).
  Seara placuta!

 6. Larisa

  Ascultam Magic FM toata ziua la servici cand eram in Romania. Imi placea tare mult. Da, e foarte faina melodia, intr-adevar. O stiu, imi place ;)! La cat mai multe dimineti faine :)!

   1. Larisa

    Aniela, sincer imi placeau toate melodiile care le difuzau. Obisnuiau (banuiesc ca si acum e la fel) sa dea muzica mai veche, ceea ce imi placea. Muzica noua puteam asculta la oricare alt post radio….

 7. Costica Jurubescu

  Da, intr-adevar, un post de radio cu muzica de calitate. Eu il ascult toata ziua insa, nu doar dimineata.

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.