Medicina muncii- indica gradul de risc profesional!

Comment

Personale

Un centru medical de specialitate va poate oferi toate informatiile necesare cu privire la starea de sanatate. Medicii de medicina muncii Bucuresti sunt in masura sa va comunice care sunt factorii implicati in procesul muncii. Fiecare angajat trebuie sa detina toate caracteristicile proho- fiziologice necesare pentru a face fata cu brio unui post specific. Beneficiati de servicii de consiliere pentru a afla nivelul de securitate la locul de munca.

Avantajul acestor servicii duc la cresterea eficientei activitatii desfasurate de client. Doar medicii de medicina muncii sunt in masura sa realizeze avizarea concediilor medicale. 

Examinarile sunt facute de catre medici profesionisti in conformitate deplina cu legislatia in vigoare. Serviciile de Medicina Muncii stabilesc aptitudinea in munca si vin in sprijinul masurilor de preventie al imbolnavirilor legate de anumite profesii.  Medicii pun un diagnostic concret si precoce al afectiunilor si iau masurile necesare oentru a scadea absenteismul de la locul de munca.

Centrul Clever Med denota un grad inalt de profesionalism si maxima seriozitate de fiecare data. Flexibilitatea ofertelor şi gama larga de servicii adaptate nevoilor clientului atrag aprecierea tuturor angajatorilor. 

Acestea reprezinta atuurile care ii recomanda a fi specialistii de care aveti nevoie. Echipa detine un portofoliu vast si a incheiat contracte cu o multime de companii de-a lungul timpului. 

Medicina muncii studiaza relatia dintre om si munca. Prin intermediul examinarilor efectuate se urmareste adaptarea omului la munca. In urma controluluui medical se iau masuri de preventive si se descopera riscul bolilor profesionale legate de munca respectiva. In plus, se releva si riscul accidentelor de munca cu scopul de a se promova sanatatea angajatilor.

Angajatorii au obligatia sa respecte reglementarile in vigoare cu privire la supravegherea sanatatii lucratorilor de aceea este indicat sa colaboreze cu o clinica medicala. Pacientii primesc o adeverinta medicina muncii pe care o prezinta la locul de munca. Aceasta arata daca sunt apti sau inapti de a realiza toate atributiile de munca. 

Pentru buna functionare a activitatilor zilnice se impune realizarea unei examinari amanuntite pentru a rezolva eventualele probleme care pot aparea din ambianta mediului de lucru. 

Accesati site-ul online www.clevermed.ro si beneficiati de servicii medicale de excelenta, alaturi de o echipa de medici profesionisti. Activitatea lor este complet dedicata sanatatii pacientilor. 

Acestia acorda atentie maxima detaliilor si explicatiilor amanuntite, pentru a fi siguri ca pacientii inteleg exact care este relatia lor cu locul de munca din prisma sanatatii. Colaborand cu medici care se afla intr-o permanenta perfectionare va ofera increderea ca ati ales corect.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.