Medieval Bistro face pizza buna in Medias

12 Replies

Retete de gatit

Înainte…

De foarte multe ori am zis că nu îmi place pizza, atunci când stăteam în Cluj. Chiar dacă e un oraș foarte mare și pizza găsești peste tot, eu n-am găsit nicăieri o pizza pe care să o pot digera. În schimb, m-am mutat la Mediaș. În Mediaș am găsit de multe ori ceea ce orașele mari nu mi-au oferit niciodată. Am găsit oameni plăcuți și respectuoși, cât și localuri bine aranjate care oferă servicii de calitate.

pizzerie medias medieval bistro

În prezent…

Despre pizza? Nu pot spune prea multe. Mulți dintre noi avem gusturi diferite. Dar știu și mizez pe faptul că pentru mine e singura locație unde îmi cade bine. Îmi place când mă duc acolo că am intimitate, are o locație accesibilă, wi-fi, și îmi place personalul. Vorbesc foarte frumos cu clienții și sunt amabili. Medieval Bistro are oferte în funcție de sezon, pizza și alte feluri de mâncăruri la prețuri convenabile.

Cine și ce este Medieval Bistro?

Medieval Bistro este cea mai bună pizzerie Mediaș pentru mine. Este localul unde mă duc să stau într-o ambianță plăcută, localul care îmi place pentru că îmi oferă siguranța că la ei pizza este cea mai bună. Îmi place că știu cum să vorbească, să mă atragă să le fiu clientă pe viață. Îmi plac prețurile lor, nu sunt mari, sunt necesare pentru o pizza de bună calitate. Experiența mea cu ei continuă de ani de zile, n-am avut niciodată probleme și e genul de local unde mă duc cu familia și prietenii.

local pizzerie medias, pizzerie medias

Ce mi-a plăcut la Medieval Bistro?

  • Mi-a plăcut că pot să-mi comand de multe ori mâncarea acasă. Fac asta atunci când nu am timp să mă mișc și să mă duc la ei la local. Aștept vreo 20 de minute și pizza ajunge la mine. Nu durează 10 minute și pizza e toată mâncată. Ce pizza îmi place? Grea întrebare, dar preferata mea e pizza Medieval în varianta xxl.
  • Când am descoperit prima dată Medieval Bistro am rămas plăcut surprinsă. Nu mai văzusem încă un local cu specific Medieval. Mi-a plăcut și-am devenit o clientă de neprețuit. Eu chiar sunt clientă fidelă, beau câte-un suc și mă pozez lângă câte-o candelă. Îmi place localul mult, îmi oferă mâncare bună, loc de stat la lumânare, cu prietenii, familia, la povești până spre înserare.

pizza medias medieval

  • Dacă ar fi ca să aleg, Medieval Bistro aș alege, pe bune, că e un local adevărăciune. Mie îmi place ambianța și își păstrează eleganța. Pizza se face în cuptor ca la gust să fie încântător.
  • Se mișcă foarte rapid ca pizza să nu se fi răcit. Nu s-a întâmplat niciodată ca pizza să-mi vine rece toată. Vine fierbinte și ambalată cu mirosul ei te lasă lată.
  • Pastele sunt o minune, la ei sunt cele mai bune. La fel și celeltalte feluri, le vrei, le guști și nu le lași chiar dacă știi că te îngrași.
  • Am ales Medieval că are o bună mâncare și un foarte bine organizat local. Este aranjat într-un stil aparte, ca tu să te simți special ca nicăieri decât la ei, tu să te duci să mănânci și să bei.
  • Dacă acestea au fost zise să vă prezint mai în detaliu cele deja scrise.
  • Are o terasă spațioasă, vara foarte drăguț amenajată.

 terasa pizzerie medias medieval

Care le este meniul?

Pentru că la ei mă duc, acest local îl frecventez, de câțiva ani obișnuiesc, nu să mănânc doar pizza bună, dar am mâncat și un lichiu din fiecare câte-un pic, să-mi dau seama de fapt că ei au cele mai bune plăcinte cu brânză, ceapa și varză. Pe lângă aceste feluri, mai sunt altele chiar bune, antipaste se numesc și baghete ei îți servesc. Ca desert ei îți oferă, clătite cu dulceață, nucă și miere, ciocolată ca apoi o să-ți mai dea și o bună înghețată pentru tine că ești stilată. Un tiramisu iar e bun, dar și salata de fructe, te lasă fără cuvinte.

Au preparate la grătar, preparate calde și salate câte vrei, pe săturate că sunt bune. La ei găsești tot ce-ți dorești, la prețuri mici făcute în așa fel încât să le mulțumești. Oferta este una buna: La șase pizza comandate, primești una gratis, ca să faci acasă party să mănânci pe săturate. La cinci pizza comandate, primești o sticlă de Coca, ca să mănânci și apoi să beți cu prietenii să vă distrați într-una.

meniu medieval bistro

Cum se pregătește și gătește pizza la ei?

La ei pizza se face-n cuptor. Nu ți se arde, nu e tare, este moale și e gustoasă, când mănânci jumate, zici abia că e delicioasă. Asta pentru că uiți de tine, când vezi ditamai felia de pizza în farfurie. Îmi place cum ei gătesc, au zeci de feluri de pizza pentru care eu îi iubesc. Datorită lor nu mă satur de pizza și în fiecare săptămâna încerc pe rând o alta. Până acum le știu pe toate, deci credeți-mă pe cuvânt, că au cea mai bună pizza  de pe pământ! Și acum să mai lăsăm din rime și să ne revenim în fire…

pizza vatra pizzerie medias

Prietenii mei adoră acest local!

Eu și prietenii mei adorăm acest local. Ne place și ne simțim bine. Noi nu vă spunem doar atât, haideți și faceți o vizită, mâncați o pizza și pe urmă gândiți-vă! Veți vedea că nu se va compara cu nicio alta pizza mâncată în viața ta. Medieval Bistro și-a atins scopul, are clienți, mâncarea-i bună și iarna au mare căldură. Pentru noi e special, cel mai super din Mediaș local. Pentru livrări la domiciliu contactați Medieval.

pizzerie medias medieval deby

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

12 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.