Mesaje de dragoste şi de la mulţi ani, pentru cei dragi

Comment

Să vorbim despre sentimente..

Pentru că am văzut în statistici că pe acest cuvânt am cele mai multe căutări, m-am gândit să mă apuc să vă compun mesaje. Observ că este de mare căutare, mai nou, să iei prin copy paste un mesaj, decât să te apuci şi să îţi scrii gândurile sincer, către destinatar. Nu e nimic greşit, însă eu aş prefera ca cine îmi scrie un mesaj de dragoste, un mesaj de la mulţi ani, să fie original. Să-mi exprime ceea ce simte în modul lui, nu în al altora de pe internet. Dar cum e mare grădina lui Dumnezeu, şi nu toţi sunt pricepuţi în ale scrisului, am zis că vă ajut.

mesaje de dragoste si la multi ani

Pentru iubit

Dragă iubitule, din ziua în care te-am cunoscut, mi-ai luminat zilele pe care eu le vedeam întunecate. Eşti cel mai preţios în ochii mei, şi vreau să ştii că mă faci cu adevărat fericită. Sunt fericită şi îţi mulţumesc pentru clipele frumoase, pentru nopţile nedormite doar de dragul de a vorbi cu mine şi pentru că nu dai like-uri femeilor pe facebook, ca să mă faci geloasă. Eşti un exemplu şi tot aşa rămăi. Îţi doresc un sincer la mulţi ani şi să mă preţuieşti ca pe un smarald, cum ai făcut şi până acum. Eşti totul pentru mine şi fără tine viaţa mea nu ar mai fi la fel. Te iubesc.

Pentru iubită

Iubita mea, de când te-am prins în raza farurilor mele, nu mai sunt stăpân pe situaţie. Apreciez că îmi eşti aproape în orice clipă din viaţa mea şi mă susţii orice aş face. Recunosc, poate uneori am fost bou şi nu te-am înţeles aşa cum ar fi fost normal, dar ştii că te iubesc şi că mă bucur că suntem una. Îţi mulţumesc că m-ai făcut mai bun şi mai responsabil. Te iubesc, la mulţi ani şi să fii fericită alături de mine… pentru că meriţi, frumoasa mea.

No, păi acum să-mi spune-ţi voi, ce a fost atât de greu?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.