Nu vreau să plângi pentru că tu nu meriți asta

2 Replies

Să vorbim despre sentimente..

De multe ori și fără să vreau, ochii îmi văd ceea ce oamenii nu știu să ascundă frumos. Înțeleg că să suferi e normal, mai ales atunci când ne jucăm cu dragostea ca și cum ar fi o jucărie. Dar nu gândim toți la fel, deși fiecare om crede că dacă umblă după dragoste cu sufletul gol, o va găsi. Dragostea nu îți provoacă suferință de niciun fel. Dimpotrivă. Te schimbă. Nu te face să plângi, nu te jignește, nu te urâște, și nici nu te dă la o parte din viața lui.

de ce plange femeia

Destul despre ceea ce ar face el dacă te-ar iubi. Hai să vorbim despre tine. E normal să plângi, și uneori poate că sunt prea exigentă când zic că nu merită să plângi pentru cineva care te rănește, dar nu ești tu. Fii ambițioasă, fiecare șut în cur e un pas înainte și din lucrurile astea înveți. Te maturizează, te schimbă și te formează pentru următoarele relații pe care cu siguranță le vei avea și pe care le vei prețui mai mult.

Nu vreau să plângi, pentru că tu nu meriţi asta. Nu vreau să plângi şi să realizezi după ceva timp că ai plâns degeaba. Niciodată, cel ce te iubeşte cu adevărat nu te va face să plângi. Inima ta nu este făcută pentru a plânge, ci pentru a iubi, a avea copii şi pentru El. Revino-ţi draga mea. Cine te-a făcut să plângi, nu a meritat timpul tău, zâmbetul tău, sclipirea din ochii tăi şi momentele frumoase petrecute împreună.

de ce plange o femeie

Ce trebuie să faci? Să vezi partea bună a lucrurilor. Cine te iubeşte te acceptă aşa cum eşti. Cine nu te iubeşte, pleacă fără să îi pese că ai suflet şi calcă pe el de câte ori este necesar să îţi amintească că nu el este bărbatul potrivit pentru tine. Nu mai plânge, vor veni şi clipe mai frumoase.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.