Parerea mea despre creditele rapide de la Ferratum România

4 Replies

Personale

De multe ori am avut nevoie de bani urgent și n-am avut de unde să fac rost. Multă lume ar zice că mai bine ar împrumuta de la prieteni decât să se complice cu băncile. Dar consider că fiecare e liber să facă ce vrea cu viața lui, iar dacă se crede capabil să facă un împrumut, trebuie să fie capabil să înțeleagă și condițiile. Că în viața asta nu există nimeni să te ajute fără nicio condiție și dacă știi unde să apelezi, ieși câștigat!

2-3-femeie_euro_bani_shutterstock_30921184

Acum câteva zile am discutat cu o prietenă. A avut câteva probleme și a avut nevoie de bani urgent. N-a știut unde să apeleze ca după ce își termină probleme urgente avute în prezent, să nu mai constituie alta la vreo bancă crezând că face bine, și m-a întrebat” – Aniela, tu știi maică de unde să iau și eu niște bani rapizi dar să nu dau foarte mult înapoi”? Nu i-am dat un răspuns imediat. Și i-am spus că trebuie să întreb și eu printre cunoștințele mele pentru că într-un fel sau altul îmi place să ofer siguranță în cele spuse mai ales atunci când vine vorba despre credite rapide, așa cum își dorește ea.

Și am și găsit. Mi-am adus aminte că zilele trecute citisem că Ferratum România oferă credit prin sms în situații de urgență fără să te deplasezi de la domiciliu. De ce? Pentru că știm cu toții că atunci când am avut nevoie de un credit, procedurile au fost și vor fi la alte bănci foarte greoaie. Nimeni nu se sinchisește să se miște pentru tine. În cele din urmă, haideți să vă zic ce am aflat și de ce sunt de acord cu creditele rapide propulsate de Ferratum România.

Cine este Ferratum România?

Ferratum este unul dintre principalii furnizori de microcredite din România acordate pe termen scurt persoanelor cu nevoi financiare mici și urgente precum: plata unor facturi care nu suportă amânare, operații medicale minore, reparații costisitoare și urgente. Ferratum oferă credit fără așteptare! Cum?

Care sunt avantajele unui astfel de serviciu?

  1. Credit prin Sms- ceea ce pentru mine e o idee foarte tare!

Dupa implementarea cu succes in 17 tari europene si solutionarea problemelor financiare a peste 1,8 milioane de oameni, Ferratum aduce si in Romania serviciul de credit prin sms. Acesta este un serviciu accesibil oricarei persoane din mediul rural sau urban, ce poate aduce imprumutul necesar fara acte, in cel mai scurt timp, la cea mai apropiata sucursala CEC Bank din orasul dumneavoastra.

credit prin sms ferratum romania

2. Credit Online Urgent

Atunci cand ai nevoie de un imprumut rapid, timpul este un element important ce, cu siguranta va preseaza. In aceasta situatie, Ferratum vine in intampinarea ta cu o inovatie pe piata din Romania numita credit online.

3. Credit până primești Salariul

Creditul pana primesti salariul sau microcreditul pe termen scurt reprezinta un imprumut cu o perioada de rambursare de 15, 30 sau 45 de zile.
La acest tip de credit  aprobarea este imediata si banii pot fi acordati chiar in aceeasi zi.

Avantajele sunt mult mai multe, eu am vrut să arăt doar ceea ce mie cel puțin mi s-a părut inovator. Așa că prietena mea a ascultat cele spuse de mine și Ferratum chiar se ține de promisiuni. Cum a procedat prietena mea? Chiar dacă uneori cele scrise par a fi povești, urgențele ei s-au rezolvat.

A făcut o cerere de credit prin sms, nu a trimis nicio hârtie, deciziile s-au luat rapid, creditul îl poate rambursa prin mai multe mijloace, și a contat pentru că urgența ei era una medicală și a trebuit. Eu am fost uimită mult de criteriile de acordare a creditului, pentru că trebuie să ai minim 24 de ani, să ai un venit lunar, indiferent de unde și cum îl ai pe ei nu îi interesează, nu e necesar să ai un cont bancar sau un card și ai nevoie doar de un buletin…

Care este părerea mea?

Dacă într-o zi, m-aș trezi și aș avea nevoie de un credit mic, să știți că aș apela la ei. M-au convins pentru că am văzut cum s-au manifestat față de mai multe persoane. Pentru mine un credit rapid înseamnă un credit prietenos. Ei merg pe încredere cu noi ca oameni, așa că eu de ce să nu fac la fel? Cu siguranță, nu aș putea lua un credit rapid pentru o vacanță lungă, achiziții de electrocasnice mari sau reparații majore ale casei, ci pentru urgențe medicale, urgențe profesionale precum: repararea laptopului, repararea mașinii de deplasare către serviciu sau un cadou pentru o persoană dragă. Că până la urmă, când e ziua cuiva.. și nu ai bani în buzunar, se merită. Nu poate aștepta persoana dragă să iei salariul, și atunci te împrumuți. Deci, eu spun DA! Aș lua un credit rapid. Voi?

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

4 comments

  1. Adrian Constantin

    Sa iti faci un credit in Romania inseamna ceva curajos. Iar cei de la Ferratum au facut ceva frumos, ofera credite mici, iar astfel romanii le pot plati.

  2. Miss Andra

    Felicitari pentru ce faci! Foarte multi blameaza imprumuturile de acest gen fara sa stie cu ce se mananca. Era nevoie ca cineva sa explice lucrurile astea…

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.