#Pebarbata , fii bărbat!

Comment

Personale

 Sunt iubitul , iubitei mele  Deby , sunt #pebarba mea  aşa că să vă povestesc ceva  . 
Câţi ştiu oare să fie pe barba lor? Câţi mai sunt oare pe barba lor în momentul de faţă? Am ajuns la concluzia că e greu să fii #pebarbata aşa că să enumerăm câte ceva să înţelegi cum un om poate fi aşa cum vrea.

Deci aşa , în primul rând sunt tare #pebarbamea , eu lucrez , eu mă plătesc, eu comand, eu execut. Tu în schimb eşti aşa, nicidecum pe barba mea tu stai direct #pebarbata. Ca să înţelegi ceva, barba mea e tare mare, nu mă barbieresc prea des, dar îmi place cum arăt şi pe loc mă epilez. Când spun eu de epilat, mă refer la aparat. Aparatul e de marcă , Philips, super.. e de barbă.

Ca să stai #pebarbata , trebuie a te a aranja. Să fii un bărbat bine, să placă lumii de tine.   Mulţi dintre noi se feresc să trăiască cum doresc. Mare păcat , pentru că , ca să fii pe barba ta, trebuie să trăieşti cumva . Cel puţin eu ştiu aşa . Nu depind de nimenea. Nevasta mea mă iubeşte şi  pe barba mea trăieşte . Sper că ai înţeles ceva, eu chiar sunt #pebarbamea.

Dacă ai bani , chefuieşti, ziua la maxim o petreci şi vise îţi îndeplineşti, asta e să fii aşa , să fii faimos cu barba ta. Nu mă înţelege greşit , sunt sfaturi cu care nu dai greş . negreşit. Încearcă şi tu aşa, trăieşte ca şi cum ar fi ultima zi şi vei vedea că viaţa ta se va schimba. De când sunt pe barba mea, lumea este altcumva. Nu mai depind de nimenea şi am înţeles că în viaţă trebuie să faci ceea ce doar pe barba ta se poate.. . Să faci bani e lucru mare, să ai omenie, eşti de valoare.

#pebarbata

După ce mi-am luat bac-ul, mă simţeam foarte al dreacu .. deja eram pe barba mea şi nimeni nu mă întreba. Pentru că nu aveam barbă, credeam că pe fete le stresează. Dar de fapt, nicidecum .. pentru că barba mea iubitei mele îi plăcea. Îmi zicea că sunt stilat că sunt la barbă aranjat. Mi-a plăcut aşa că de atunci i-am arătat că am rămas #pebarbamea şi uite nu m-am mai stresat.

Îţi mai spun ceva , poate nu reuşesc în cuvinte să-ţi arăt, să-ţi demonstrez de fapt ce înseamnă sa fii  #pebarbata , dar în adâncul sufletului nostru, ” noi bărbaţii” toţi suntem pe barba noastră! Nu neapărat că femeile nu ar putea să fie pe barba lor, dar înţelegeţi voi ele sunt mai fragile, sunt femei care se simt în siguranţă doar pe barba noastră. Să fii #pebarbata , este un lux .. atunci începi să vezi viaţa altfel, atunci decizi că vrei să ştii de ce trăieşti pe pământul ăsta .  Înţelegi? Sunt multe întrebări şi puţine răspunsuri .. dar cine vrea să fie pe barba lor, atunci au luat cea mai bună decizie.

Sper că te-am convins pentru că : În această vară, Philips lansează provocarea „Fii pe barba ta!”, prin gama de produse Click & Style, două modele de aparate de îngrijire versatile, pentru orice stil. Mai multe detalii găsiţi pe site şi pe Facebook.

Fii bărbat ! Fii #pebarbata , şi-am încălecat pe-o şa, şi v-am spus povestea mea.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.