Category Archives: Personale

Articole cu caracter personal

Mulțumesc 2023 – Mi-am învățat lecțiile!

Personale

2023 este aproape pe sfârșite. Un an bun, poate mai bun ca alți ani. An în care am călătorit. Mi-am văzut familia foarte des. Am stat mult împreună. Am luat decizii ce mi-au schimbat viața și am înțeles în sfârșit că eu contez și trebuie să fac o prioritate din mine și ceea ce îmi place să fac. Am scris puțin. În comparație cu alți ani, 2023 a fost anul în care mi-am promis că o să scriu mai des, dar nu am reușit să mă țin de cuvânt. Sper ca în 2024 să îmi promit că o să reușesc să îmi duc provocarea la final. În fond scrisul m-a vindecat întotdeauna. De orice. De dor. De supărări. De orice am simțit și parcă atunci când scrii nu mai ai nevoie nici de prieteni…

Continue reading Published by:

Starea de Bine – în oameni, în viața de zi cu zi și într-un eveniment de excepție

Personale

Plecând de la dorință și de la un vis, cu o escală necesară făcută fix la plan și până la destinația finală – lansarea celei de a doua cărți ale sale – SĂ ÎNVĂȚĂM STAREA DE BINE și lansarea agendei personalizate -EU SUNT, în cadrul unui eveniment de excepție – așa a a adus Simona Ștefania Nicolae, starea de bine mai aproape de noi.

Continue reading Published by:

Cum sa scapi de raceala foarte rapid? Afla acum!

Personale

Raceala este de fapt o infectie virala ce se identifica printr-o stare de moliciune, nas infundat, dificultate in respiratie si dureri de gat. Deseori, aceasta afectiune trece in decurs de o saptamana dar simptomele ei sunt tare neplăcute. Pentru a scapa de raceala se recomanda consumul de lichide, cum sunt ceaiurile calde si supele de pui. Ceaiul de lamaie se dovedeste a fi extrem de eficient. De asemenea, este nevoie sa te odihnesti si sa stai in pat intr-o camera calda dar nu supraincalzita, pentru a evita sa inspiri un aer uscat. 

Continue reading Published by:

Dragă 2022, mulțumesc pentru lecțiile de viață!

Personale

Îmi aduc aminte de mine în primele zile ale anului 2022. Primul an în care mi-am făcut planuri că o să scriu mai mult. Că o să citesc mai mult. Că voi călători mai mult. Că o să am mai multe obiective și o să evoluez profesional sau o să încerc să fac ceva diferit, pe lângă SEO și Marketing. Că o să-mi petrec mai mult timp cu cei dragi şi uite că, 2022 este primul an în care practic n-am făcut nimic din ce am zis, căci până şi oamenii puternici au momente de slăbiciune. În general nu-mi recunosc mie însumi că mi-a fost greu. Sunt ambițioasă când vreau.

Continue reading Published by:

Stabilirea unui cadru sigur de lucru prin servicii protectia muncii

Personale

Toata lumea ar trebui sa cunoasca conceptul de politica de sanatate și securitate la locul de munca (SSM) si sa-i acorde atentia binemeritata. Punerea in aplicare a acestui concept si implementarea procedurilor celor mai adecvate eficientizeaza munca din orice domeniu. Toti angajatii trebuie sa isi desfasoare activitatea conform cu starea lor de sanatate si a abilitatilor lor. Prestarea unor servicii care nu corespund acestor aspecte scade nivelul de securitate la locul de munca.

Continue reading Published by:

De ce sa ai animale de companie?

Personale

De ce sa ai animale de companie? Animalele de companie sunt partenerul perfect atat pentru familiile cu copii cat si pentru cei sigurantici. Acestea iti ofera dragostea lor in mod neconditionat, se bucura nespus cand te intorci acasa si te bine dispun in zilele mai putin bune. S-au scris multe poezii si fabule despre prietenii necuvantatori care pun in evidenta frumusetea acestor creaturi precum si doza de bucurie care o aduc in sufletul celor care le sunt aproape. Orice animal de companie are o influenta pozitiva asupra stapanilor, pentru ca le ridica moralul in orice clipa si ii rasplateste cu zambete largi sau gesturi dragute.

Continue reading Published by:

De unde îmi cumpăr produse românești în Uk?

Personale Viata în Uk

Produse românești în Uk? Știu. Multă lume mă întreabă des de unde. Dar avem! Nu cred că este român căruia să nu-i placă mâncarea românească. Așadar, poate îți va fi de ajutor să îți spun că deși în UK, eu cel puțin duc o viață haotică și cu lipsă acută de timp, din câteva clickuri comanda e finalizată, iar produsele românești ajung la mine fără să mă deplasez, fără să stau să mă calce alții pe picioare la rând și fără să stau mereu cu ochii pe casa de scanat ca să nu mă taxeze în plus la kilul de roșii sau castraveți. Da, se întâmplă de multe ori și asta.

Continue reading Published by: