Category Archives: Personale

Articole cu caracter personal

De unde îmi cumpăr produse românești în Uk?

Personale Viata în Uk

Produse românești în Uk? Știu. Multă lume mă întreabă des de unde. Dar avem! Nu cred că este român căruia să nu-i placă mâncarea românească. Așadar, poate îți va fi de ajutor să îți spun că deși în UK, eu cel puțin duc o viață haotică și cu lipsă acută de timp, din câteva clickuri comanda e finalizată, iar produsele românești ajung la mine fără să mă deplasez, fără să stau să mă calce alții pe picioare la rând și fără să stau mereu cu ochii pe casa de scanat ca să nu mă taxeze în plus la kilul de roșii sau castraveți. Da, se întâmplă de multe ori și asta.

Continue reading Published by:

Fii tu insuti si traieste-ti viata asa cum iti doresti

Personale

Pornind de la premisa ca viata este numai una, trebuie sa faci tot posibilul sa ti-o traiesti cat mai frumos posibil. Simte libertatea de a trai fara compromisuri, fara sentimente de vinovatie si scuze. Actioneaza in stilul tau si invata din greseli. Tu esti singurul care decizi asupra deciziilor pe care le iei, altii doar te pot indruma dar nu pot lua decizii in locul tau. Asuma-ti ceea ce faci si fii responsabil. 

Continue reading Published by:

Cum sa configurezi un sistem de navigatie android ?

Personale

Este important sa ai un android auto dar trebuie sa stii si cum trebuie configurat, pentru a te bucura din plin de toate beneficiile oferite. Acesta Acest sistem de navigatie android iti ofera deplina siguranta in timp ce conduci si poate fi folosit de pe majoritatea telefoanelor. Daca nu cunosti prea multe despre aceasta, acum este momentul ideal sa te convingi de utilitatea ei. 

Continue reading Published by:

Tot ce trebuie sa stii despre cheresteaua de constructii

Personale

Oricand ai nevoie de cherestea constructii de calitate, de orice dimensiune este nevoie sa verifici cu atentie ofertele disponibile online. Indiferent de complexitatea proiectului tau, ai nevoie de o materie prima ce iti ofera reale avantaje in ceea ce priveste stabilitatea si confortul. Echipa Lucalex iti pune la dispozitie cherestea de diferite latimi si lungimi, la preturi excelente. 

Continue reading Published by:

Serviciile de protectia muncii Bucuresti – absolut necesare

Personale

O firma autorizata si cu experienta in protectia muncii Bucuresti este un partener de exceptie, in care merita sa iti pui toata increderea. Echipa iti pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie pentru a te bucura de maxima securitate si se ocupa de toate actiunile ce se impun in situatiile nedorite.Daca refuzi sa colaborezi cu o echipa specializata si nici nu desemnezi o persoana din cadrul companiei care sa faca instructajul la locul de munca atunci inseamna ca sfidezi legea.

Continue reading Published by:

Norme specifice de protectia muncii Bucuresti

Personale

Masurile de protectia muncii Bucuresti difera de la caz la caz, datorita diversitatii factorilor de risc cu care s-ar putea confrunta angajatii la locul de munca. Echipa de la Protectia-muncii.org instruieste foarte bine angajatii si ii informeaza corect cu privire la pericolele care pot aparea. In acest fel, aduc protectia maxima angajatilor si limiteaza expunerea lor la riscurile de accidentare si imbolnavire. 

Continue reading Published by:

De ce sa alegi odorizantele profesionale Columbia Fresh?

Personale

Ne place ca acasa la noi, la birou, in masina, sau oriunde altundeva mergem sa fim intampinati de un miros imbietor. Un aer proaspat si parfumat schimba in mod radical starea in care te afli si te face sa te simti foarte bine. 

In plus, un miros profund iti trezeste simturile si are puterea de a-ti reimprospata amintirile din trecut, alaturi de sentimentele pe care le-ai trait la un moment dat. Asa se explica faptul ca parfumurile ne influenteaza in mod decisiv starea de bine si ne transforma la propriu gandurile si emotiile. 

Continue reading Published by:

Unde gasesti cei mai pasionati specialisti in medicina muncii Bucuresti?

Personale

Daca tocmai ai gasit locul de munca dorit sau este nevoie sa faci un consult medical de adaptare, atunci trebuie sa-ti faci rapid o programare pentru a beneficia de eficienta si promptitudinea medicilor specialisti. Serviciile de medicina muncii se adreseaza deopotriva angajatorilor care sunt obligati sa incheie un contract cu o clinica medicala, care ofera servicii de medicina muncii. 

Continue reading Published by:

Cum sa inlocuiesti tristetea cu o stare de bine?

Personale

Relaxare…..bucurie……liniste interioara…..totul suna atat de frumos si totusi este atat de greu de atins. Sunt stari dupa care tanjim cu totii intr-o societate in care raul se pare ca a luat locul binelui iar supararea a luat locul fericirii. In perioade de stres si incertitudine, este important sa ramai pozitiv si calm, pentru ca daca supararea pune stapanire pe tine nu faci altceva decat sa alimentezi si mai mult furtuna.

Continue reading Published by: