Category Archives: Personale

Articole cu caracter personal

Tot ce trebuie sa stii despre cheresteaua de constructii

Personale

Oricand ai nevoie de cherestea constructii de calitate, de orice dimensiune este nevoie sa verifici cu atentie ofertele disponibile online. Indiferent de complexitatea proiectului tau, ai nevoie de o materie prima ce iti ofera reale avantaje in ceea ce priveste stabilitatea si confortul. Echipa Lucalex iti pune la dispozitie cherestea de diferite latimi si lungimi, la preturi excelente. 

Continue reading Published by:

Norme specifice de protectia muncii Bucuresti

Personale

Masurile de protectia muncii Bucuresti difera de la caz la caz, datorita diversitatii factorilor de risc cu care s-ar putea confrunta angajatii la locul de munca. Echipa de la Protectia-muncii.org instruieste foarte bine angajatii si ii informeaza corect cu privire la pericolele care pot aparea. In acest fel, aduc protectia maxima angajatilor si limiteaza expunerea lor la riscurile de accidentare si imbolnavire. 

Continue reading Published by:

De ce sa alegi odorizantele profesionale Columbia Fresh?

Personale

Ne place ca acasa la noi, la birou, in masina, sau oriunde altundeva mergem sa fim intampinati de un miros imbietor. Un aer proaspat si parfumat schimba in mod radical starea in care te afli si te face sa te simti foarte bine. 

In plus, un miros profund iti trezeste simturile si are puterea de a-ti reimprospata amintirile din trecut, alaturi de sentimentele pe care le-ai trait la un moment dat. Asa se explica faptul ca parfumurile ne influenteaza in mod decisiv starea de bine si ne transforma la propriu gandurile si emotiile. 

Continue reading Published by:

Unde gasesti cei mai pasionati specialisti in medicina muncii Bucuresti?

Personale

Daca tocmai ai gasit locul de munca dorit sau este nevoie sa faci un consult medical de adaptare, atunci trebuie sa-ti faci rapid o programare pentru a beneficia de eficienta si promptitudinea medicilor specialisti. Serviciile de medicina muncii se adreseaza deopotriva angajatorilor care sunt obligati sa incheie un contract cu o clinica medicala, care ofera servicii de medicina muncii. 

Continue reading Published by:

Cum sa inlocuiesti tristetea cu o stare de bine?

Personale

Relaxare…..bucurie……liniste interioara…..totul suna atat de frumos si totusi este atat de greu de atins. Sunt stari dupa care tanjim cu totii intr-o societate in care raul se pare ca a luat locul binelui iar supararea a luat locul fericirii. In perioade de stres si incertitudine, este important sa ramai pozitiv si calm, pentru ca daca supararea pune stapanire pe tine nu faci altceva decat sa alimentezi si mai mult furtuna.

Continue reading Published by:

In ce consta laminarea sprancenelor?

Personale

Procesul de laminare sprancene ajuta la aranjarea firelor de par in asa fel incat vor arata ca si machiate. Acesta reprezinta alegerea ideala pentru a pune sprancenele in valoare dar si pentru a le corecta imperfectiunile. Tine cont de acest nou trend in materie de beauty daca vrei sa arati bine si sa fii mereu frumos aranjata. Ia o decizie corecta in privinta laminarii si bucura-te de rezultate.

Continue reading Published by:

Protectia muncii Bucuresti mareste productivitatea

Personale

Toti angajatii indiferent de specificul activitatii desfasurate la locul de munca sunt expusi unor riscuri profesionale. Munca desfasurata pe termen lung poate avea si repercursiuni negative. Spre exemplu, cei care lucreaza la calculator risca sa isi deterioreze vederea iar cei care lucreaza cu anumite aparaturi mecanizate risca sa se accidenteze. Toate acestea pot fi insa limitate, daca se impun anumite masuri de protectie din partea angajatorului. In acest context, trebuie sa se respecte cu precizie legislatia in vigoare.

Continue reading Published by:

Medicina muncii- indica gradul de risc profesional!

Personale

Un centru medical de specialitate va poate oferi toate informatiile necesare cu privire la starea de sanatate. Medicii de medicina muncii Bucuresti sunt in masura sa va comunice care sunt factorii implicati in procesul muncii. Fiecare angajat trebuie sa detina toate caracteristicile proho- fiziologice necesare pentru a face fata cu brio unui post specific. Beneficiati de servicii de consiliere pentru a afla nivelul de securitate la locul de munca.

Continue reading Published by: