Category Archives: Personale

Articole cu caracter personal

Cum sa inlocuiesti tristetea cu o stare de bine?

Personale

Relaxare…..bucurie……liniste interioara…..totul suna atat de frumos si totusi este atat de greu de atins. Sunt stari dupa care tanjim cu totii intr-o societate in care raul se pare ca a luat locul binelui iar supararea a luat locul fericirii. In perioade de stres si incertitudine, este important sa ramai pozitiv si calm, pentru ca daca supararea pune stapanire pe tine nu faci altceva decat sa alimentezi si mai mult furtuna.

Continue reading Published by:

Protectia muncii Bucuresti mareste productivitatea

Personale

Toti angajatii indiferent de specificul activitatii desfasurate la locul de munca sunt expusi unor riscuri profesionale. Munca desfasurata pe termen lung poate avea si repercursiuni negative. Spre exemplu, cei care lucreaza la calculator risca sa isi deterioreze vederea iar cei care lucreaza cu anumite aparaturi mecanizate risca sa se accidenteze. Toate acestea pot fi insa limitate, daca se impun anumite masuri de protectie din partea angajatorului. In acest context, trebuie sa se respecte cu precizie legislatia in vigoare.

Continue reading Published by:

Medicina muncii- indica gradul de risc profesional!

Personale

Un centru medical de specialitate va poate oferi toate informatiile necesare cu privire la starea de sanatate. Medicii de medicina muncii Bucuresti sunt in masura sa va comunice care sunt factorii implicati in procesul muncii. Fiecare angajat trebuie sa detina toate caracteristicile proho- fiziologice necesare pentru a face fata cu brio unui post specific. Beneficiati de servicii de consiliere pentru a afla nivelul de securitate la locul de munca.

Continue reading Published by:

Mastopexie sau lifting mamar pentru un aspect tânăr al sânilor tăi

Personale

Sânii reprezintă simbolul cel mai vizibil al feminității. Remodelarea bustului prin ridicarea sau liftingul sânilor este o procedură chirurgicală des întâlnită în zilele noastre. Ea are ca scop obținerea unui bust frumos, ferm și cu aspect mai tânăr.

  1. Cum se realizează liftingul sânilor?

Operația de mărire de sâni, așa cum știm deja, nu e ca și cum ai merge la mall și ți-ai cumpăra un sutien cu push-up. Mastopexia, adică liftingul sânilor, chiar dacă poate fi considerată o intervenție simplă, presupune anestezie generală, riscuri pe care ți le asumi, dar și o perioadă de recuperare. Așteptările tale trebuie să fie realiste și mai ales trebuie să fii conștientă că această intervenție numită lifting mamar aduce îmbunătățiri, dar nu care nu întotdeauna vor fi la nivelul la care îți dorești de fapt.

Continue reading Published by:

Protectia-muncii.org – servicii SSM și PSI întreprinse de experți

Personale

Ai nevoie de servicii SSM și PSI întreprinse de experți? În ajutorul tău vine echipa Protectia-muncii.org, una dintre cele mai experimentate echipe pe piața de servicii protectia muncii Bucuresti. Dacă locuiești în București sau prin apropiere și ai nevoie de servicii calitative, știi la cine să apelezi. De departe, această echipă este una dintre cele mai cunoscute la nivel național!

Continue reading Published by:

Cauciucuri off road și anvelope off road pentru toți iubitorii de extrem

Personale

Piața auto este una foarte vastă, ceea ce nu reprezintă o ușurare. Cauciucuri off road și anvelope off road pentru toți iubitorii de extrem, însă, se găsesc chiar pe site-ul celor de la AnveloStar! Având experiență în domeniu, oferă cele mai multe modele de anvelope off road, respectiv cauciucuri off road la prețuri extrem de competitive. 

Continue reading Published by: