Preferă Dumnezeu lemnul și spațiile mici?

Comment

Religioase

În niciun caz, n-am gândit-o așa. Nu cred că Dumnezeu preferă ceva anume, în afară de inima noastră. Dar a fost extenuant să văd cum pe rețelele sociale s-a făcut mare vâlvă. Eu consider melodia doar o poezie cântată și cam atât. Nu cred că Dumnezeu preferă lemnul și spațiile mici, doar pentru că o spune cineva. Eu nici măcar nu văd melodia ca un manifest. E doar o poezie. Dar hai să o luăm și altfel, oare Dumnezeu chiar preferă lemnul și spațiile mici? Pentru că dacă nu îl cunoști pe Dumnezeu, nu este vina nimănui. Este doar pentru că nu îl cauți.

8c96ccf3528c44d38229c1f34e6df006

Am avut senzația prima dată că melodia e vreun spot la vreun brand. Însă, după ce mi-am dat seama că e pe bune și toți au început pe facebook să se prefacă credincioși și să perceapă că de fapt melodia e un atac în privința catedralei Mântuirii, a început să-mi placă. Dar, nu e așa. O astfel de melodie are tot dreptul să se afle în societate. Și mie îmi place. Pentru că în fond, ei nu au oprit nimic din a se construi. Nu jignesc nicio religie ci pur și simplu este vorba despre un om care îl caută pe Dumnezeu. Cu siguranță e vorba și de felul în care percepem melodia. Eu nu știu foarte multe lucruri, și nici nu sunt fără de păcate, dar vă spun sincer că Dumnezeu nu este într-o biserică de 100 de hectari, el este în Cer. Iar dacă vrei să îl găsești, trebuie să ai inima sinceră!

18-de-ce-s-crezi-n-dumnezeu-33-638

Cum am primit eu melodia?

Dacă o prefera Dumnezeu lemnul și spațiile mici, rămâne pentru mine, dar știu că apreciază smerenia.  Chiar dacă știu că a sa cruce a fost făcută din lemn, iar locul unde s-a născut chiar a fost un spațiu mic.

cerul

Sunt convinsă că indiferent de ceea ce părere aș avea eu, tot s-ar găsi cineva care să mă contrazică, pentru că suntem diferiți. Însă, smeriți-vă dragii mei și dacă vreți să-l găsiți pe El, căutați-l prima dată în inimă. E imposibil să nu îl găsiți dacă asta vă doriți. Proverbe 8:17: „Eu iubesc pe cei ce mă iubesc şi cei ce mă caută cu tot dinadinsul mă găsesc”.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.