Category Archives: Recomandări

De ce mi-am ales un fotograf nuntă din Suceava

Recomandări

Scriu aici de câţiva ani, dar niciodată nu v-am spus cum îmi doresc să fie fotograful de nuntă. Nu vreau o nuntă mare, vreau ceva restrâns cu familia și prietenii, care ne iubesc, dar şi un fotograf bun, capabil să-mi scoată în valoare trăsăturile. Bineînţeles, vreau să se înţeleagă că îs o femeie mai grăsuţă, cu nevoi speciale şi îmi plac mult pozele în care ies mai suplă, fără să mi se vadă colăceii din rochiţă. Ştiu din experienţă ce păţanii poţi întâmpina pe parcurs, pentru că în zona noastră avem fotografi ”foarte buni”, care promit că fac multe, vrute şi nevrute, dar după ce s-a semnat contractul şi nunta a trecut, n-ai cum să te alegi cu fotografii spectaculoase și prelucrate. Îți oferă nişte fotografii pe post de umplutură şi le justifică deosebite, pentru că ei nu pot mai mult. Da, astfel de poze primești atunci când alegi un fotograf de contrabandă. Așa-mi place mie să-i numesc pe ăia care nu-s în stare să-mi ofere un serviciu calitativ.

fotograf nunta botosani

Continue reading

Published by:

Sicmedia.ro – cea mai bună soluție de realizare site-uri web

Recomandări

Cât de important este serviciul de realizare site-uri web? În momentul în care începi să te gândești la un viitor promițător în legătură cu afacerea ta, este prioritar să ai o viziune și despre site-ul web care trebuie să facă legătura între serviciile pe care le oferi și potențialii clienți. De aceea, site-ul este un pas pe care nu ar trebui să-l sari. Dar la cine apelezi când vine vorba despre crearea unui site web de calitate? Încrederea ta merită câștigață, iar Sicmedia.ro se angajează să ți-o câștige.

Continue reading Published by:

GadgetGuru.ro te invata cum sa accesezi un calculator de la distanta

Recomandări

Să accesezi un calculator, de la distanță, este mai ușor decât ți-ai imaginat. Trebuie să folosești un program bun, care să îți permită să te conectezi, la alte computere. Care sunt cele mai bune programe, pentru a face acest lucru? În general, aceste programe(remote control sau remote administration) sunt folosite de profesioniștii care se ocupă cu întreținerea serverelor,sau ale rețelelor de calculatoare, dar pot fi folosite și de un utilizator obișnuit poate găsi un astfel de software.

Continue reading Published by:

Bratari-piele.ro – cele mai slim brățări pentru bărbați

Recomandări

Moda capătă un alt atribut în materie de brățări piele și bratari pentru barbati, motiv pentru care cei care se ocupă de comercializarea brățăilor trebuie să se conformeze. În esență, trebuie să te pliezi pe dorințele consumatorului, nu-i așa? Să pui la dispoziția acestora cele mai tari, dar și cele mai cool brățări pentru bărbați și brățări piele! Și…cele mai slim brățări!

Continue reading Published by:

The Little Gang: Citeste-l si tu!

Recomandări

Îmi dai și mie un pupic? Nu, mersi! Pentru ca este dreptul oricarui copil sa nu creasca cu ideea ca oricine îi cere astfel de gesturi, trebuie să primească un răspuns afirmativ. E dreptul copilului tău să nu pupe persoanele de care nu este legat emoțional. Să nu îmbrățișeze toate rudele de gradul al 18-lea. Să nu zâmbească înapoi străinilor care nu-i inspiră încredere și despre care nu știe nimic. E mai bine să creadă tanti Vasilica, de la etajul 7, că fiică-ta nu este educată corespunzător sau că este o sălbatică, decât să crească cea mică și să creadă că nu are dreptul să spună NU.  Copilul tău, că e fată sau băiat, trebuie să fie conștient de mic, de foarte mic, că deține controlul asupra propriului său corp. Că gesturile de afecțiune nu se oferă oricui le cere. Că nu trebuie să renunțe la spațiul personal.

Continue reading Published by:

HealthyPeople.ro ne spune secretele pentru o sanatate de aur!

Recomandări

De-a lungul timpului oamenii au incercat numeroase metode pentru a-si imbunatati starea de sanatate mentala . Pentru multi dintre noi o importanta  majora o are dezvoltarea  memoriei. Stimularea  memoriei a devenit un subiect de mare interes in zilele noastre .Fie ca vrei sa iti ajuti copiii sa aiba rezulate mai bune la scoala , fie ca pur si simplu vrei sa ai o tinere de minte mai buna vom vorbi despre remediile pe care natura ni le-a oferit in dar, pentru stimularea memoriei.

Continue reading Published by:

S-a deschis Delicios Gourmet!

Recomandări


Delicios Gourmet,din Caracal, un loc magic ce promite bucate alese la prețuri competitive. Marea lansare a avut loc sâmbătă, 05 octombrie, iar petrecerea a fost cu totul specială. I-au invitat pe toți să le fie alături, cu mic cu mare, în Strada Mihai Eminescu, numărul 1, bloc 1A, între orele 10.00 și 22.30, să petreaca împreună o zi memorabilă.

Continue reading Published by:

Alege acum inchirieri autocare FlorinTrans!

Recomandări

Daca nu v-ati convins inca ca merita sa colaborati cu firma de transport Florintrans este important sa verificati cu atentie pagina cu informatii si sa aflati toate detaliile necesare cu privire la serviciul de inchirieri autocare Bucuresti. Alegeti un partener de calatorie cu experienta daca vreti sa beneficiati de avantaje supreme si sa scapati de orice griji.Daca sunteti un client exigent si puneti accent pe calitate cu siguranta va doriti un transport profesionist, la preturi cat mai corecte.

Continue reading Published by:

3 motive și păreri să alegi complexul Alpina Casi pentru concediul tău indiferent de sezon

Recomandări

De când mă știu tot ce mi-am dorit e să am locul de cazare din concediu perfect. Astfel că întotdeauna m-am focusat să găsesc o locație care să aibă o mobilă drăguță în cameră, activități de făcut acolo și piscină dacă se poate, însă să nu uităm și de mărețul wi-fi, chiar dacă deja majoritatea dintre noi avem internet nelimitat pe cartelele sim. Așadar, ei bine, în urmă cu ceva timp am fost cazată la pensiune Alpina Casi și mi-a plăcut foarte mult. Astfel că dacă vrei să ai un concediu bestial indiferent de sezon, Alpina Casi e cea mai bună alegere pentru tine!

Continue reading Published by: