Reguli de frumusețe moștenite de la Prințesa Diana

2 Replies

Frumusete

Prințesa Diana știa că părul și machiajul sunt atuurile unei femei, dacă aceasta știe să le folosească așa cum trebuie pentru a-și crea o imagine impecabilă în fața publicului. Diana era o femeie la fel de frumoasă în exterior, pe cât era și pe interior și de aceea era atât de iubită de toată lumea. De asemenea, asta i-a adus și omagii îndelungate și memoriale pe urma decesului ei din partea poporului ei mult iubit și a oamenilor cărora le-a făcut mult bine.

Trucuri frumusete printesa diana

Dovadă că era iubită și apreciată pentru ceea ce era, numai în ziua nunții ei cu Prințul Charles al Marii Britanii 17 milioane de spectatori s-au adunat din toată lumea pentru a o admira în cadrul ceremoniei de nuntă. Și, cu toate că era o frumusețe naturală, cunoscută pentru bunul simț și sufletul ei curat, până și Diana avea câteva trucuri de frumusețe care o ajutau să arate impecabil.

1. Rutina de îngrijire a pielii.

Prințesa Diana avea o piele tare frumoasă și curată, dar asta nu se rezumă doar la genetica familiei. Aceasta avea grijă să își curețe, tonifice, hidrateze și demachieze tenul de fiecare dată.

2. Somnul suficient este cel mai bun truc de frumusețe.

Așa cum știe toată lumea, dar poate nu și aplică, somnul și odihna suficientă sunt secretele unei pieli netede, luminoase și elastice. Asta o știa foarte bine și Diana.

3. Totul cu moderație.

Băutura nu era pe placul Dianei. Era consumată în moderație, la fel ca și alimentele care ar fi putut dăuna tenului și aspectului pielii. De asemenea, fumatul, băutul sau orice alt exces poate face rău pielii, de aceea este bine a fi făcut totul cu moderație. În mare, Diana se axa pe clasicele reguli de frumusețe care sunt nescrise și pe care ar trebui să le știe orice femeie.

4. Un machiaj e ca o semnătură şi trebuie să fii asociată cu el

Orice femeie ar trebui să țină cont de ceea ce o prinde mai bine privitor la machiaj. Să nu exagereze și să își evidențieze trăsăturile atrăgătoare ale feței. La fel făcea și make-up artistul prințesei Diana. Ochii ei albaștri și buzele frumoase erau conturate și atrăgeau cel mai mult atenția la imaginea sa princiară.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.