Rețete sănătoase și idei pentru un stil de viață sănătos

1 Reply

#elefănțicajourney


Cauți idei de rețete sănătoase pentru că vrei să-ți menții un stil de viață sănătos? NutritionMixLife pregătește pentru tine zilnic câte una nouă.
De multe ori chiar nu mai știm ce să mai gătim. Ne dorim să fie ceva sănătos și ușor de gătit pentru că nu avem timp suficient.

Viața agitată pe care o ducem, traficul infernal din orașele mari, totul pe repede-nainte. De cele mai multe ori ne lovim de junk food pentru ca nu avem idei de rețete sănătoase.

Pentru asta căutăm online, dar contează și unde căutăm. Pe site-ul celor de la NutritionMixLife vom găsi mereu retete sanatoase idei pentru toate mesele necesare unei zile.

Idei de deserturi sănătoase pentru a face față mofturilor copiilor noștri. 

Cele mai căutate sunt acestea din urmă, pentru că orice mămică dorește să intre în grațiile puiului ei. Și știm bine că dulciurile din comerț nu sunt recomandate copiilor măcar până la o anumită vârstă. Bine, ele nu sunt recomandate deloc, dar asta este o altă poveste. Oricât încercăm să stăm departe de ele, dulciurile apar de fiecare dată în reclamele televizate și asta îi face pe micuți să și le dorească cu ardoare. Atunci mami pentru a evita să-i cumpere tot felul de prăjituri din comerș, pline de chimicale, se apucă de gătit. Găsesc rețete sănătoase pentru copii în rubrica cu același nume pe de site-ul NutritionMixLife. 

Rubrica “Noutate în sănătate” aderă la titlul de “best in town”

Dacă ești medic nutriționist, personal trainer, medic în general sau  pur și simplu ești pasionat de un stil de viață sănătos ești bine venit în rubrica “Noutate în sănătate”.

Aici găsești totul în materie de noutate în  sănătate, informații din studiile și cercetările medicale și noutăti despre boli și descoperiri științifice care ne influențează sănătatea.

Dacă dorești să citești știri de sănătate, din medicină și descoperiri științifice sau noutăti despre boli și tratamente pentru a ne îngriji sănătatea și a avea un stil de viată sănătos tot pe NutritionMixLife poți face toate astea.

Și pasionații de rețete sănătoase pot greși în ceea ce privește alimentația

Din dorința de a exclude din alimentație toate elementele care pot dăuna organismului, noi oamenii putem greși. 

utem greși atunci când decidem să eliminăm 100% un aliment de care poate organismul nostru are nevoie într-o oarecare măsură. 

Ne lăsăm influențați de marketingul agresiv care promovează anumite produse recomandate sportivilor și acest  lucru este greșit. Produsele lactate lipsite în totalitate de grăsime sunt de fapt deloc sănătoase. Pentru a ajunge în această formă ele sunt procesate de mult mai multe ori decât un aliment lăsat așa cum e de la natură. 

Natura ne iubește și ne oferă doar produse sănătoase pentru a găto rețete sănătoase. Aceste alimente sunt procesate de către om pentru a inventa fel și fel de produse. Produse care  mai apoi devin branduri și produc bani. 

De asemenea consumul de batoane de slăbit sau batoane proteice este cu atât mai mult nerecomandat. Acestea nu au nicio legătură cu vreo rețetă de sănătate. 

Evită-le dacă vrei să te menții sănătos. 

Tot din cauza marketingului agresiv și eronat oamenii care tind spre alimentație sănătoasă consumă foarte multe fructe confiate sau uscate. Lucru mai mult decât greșit. Fructele trebuie consumate în stare proaspătă pentru a putea beneficia de toți nutrienții pe care le conțin. Nici sucurile de fructe în cantități industriale nu te vor face mai sănătos.

Consumă alimentele clasice cu moderație și gătite de către tine. Acesta este sfatul specialiștilor de la NutritionMixLife!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

1 comment

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.