Motive afurisite pentru care o să vreau să am ursitoare de botez

4 Replies

Business

Dacă voi avea un copil şi va trebui să îi fac botezul, aş alege să am şi aşa zisele ursitoare botez.  Am observat însă că se poartă mult și ideea: Vaaai, dar cum să am ursitoare de botez? Că noi nu credem în așa ceva. Din punctul meu de vedere să ai ursitoare de botez pentru copil e un act de divertisment ci nu neapărat unul în care eu aș crede în basme, pentru că să fim serioși…  Nu am crezut niciodată în povești cu zâne și prinți. Dar vreau ca invitații să se simtă bine și în plus, dacă se poate să-mi dați voie, eu trăiesc după principiul: Oferă-i copilului o viață bună!

ursitoare botez

Vreau ca invitații la botez să se simtă bine!

Ce poate fi atât de rău să îți dorești ca invitații la botezul copilului tău să se simtă super bine? Eu nu văd nimic greșit, deși poate că cei în vârsta tare nu vor fi atât de entuziasmați, ei da.. ce să zic, o să fie destui copii pe acolo care să se bucure că văd și ei în sfârșit live unele dintre cele mai bune ursitoare botez care vor exista. Și bineînțeles, dacă veți zice că se găsesc greu… să știți că cei de la Ursulla.ro oferă niște servicii remarcabile, nici nu cred că există altcineva care să fie la concurență cu ei. Și cum ziceam, doar #1 e Ursulla și dacă tot sunt prietenii mei, o să mă asigur că copchilul o să fie tras în poze pe lângă ele.

Va fi un botez cu fițe?!

Haideți măă… ce nu știți deja că eu toată mi-s plină de fițe? Ăsta e blogul meu, și îmi asum ce scriu. Așadar, sunt o fițoasă. Da, vreau ca copilul meu să aibă poze cu baghete magice, să fie în centrul atenției, să i se ureze de bine și desigur, vreau spectacol!  Nu cunosc tradițiile ursitoarelor de botez, însă să moară Gibilan, și eu vreau să avem ursitoare, deși încă nu avem copil. Ha-ha! Dar cei de la Ursulla.ro nu se dezmint, dacă vreodată o să am nevoie de serviciile lor, cu siguranță i-aș alege cu brațele deschise. De ce? Doar la ei se găsesc cele mai magice baghete, au cele mai, cele, cele mai extaziate prețuri… încât sunt accesibili  pentru orice buzunar. ursitoare botez 1

 Vreau ursitoare că am pile!

Da, și ăsta e al treilea motiv afurisit. Vreau ursitoare botez pentru că am pile. :)) Așadar, dacă vreodată vreți și voi ursitoare de botez doar pentru distracție, amuzament, să vedeți și voi cum sunt drăguțele alea în rochii… să vedeți și voi cum dau ele frumos din baghetă pentru copilașii voștri, atunci trebuie să le alegeți pe cele de la Ursulla.ro. Au microfoane fără fir, știu să ureze doar de bine.. și în funcție de pachet puteți să optați și pentru zâna cea rea. Sau mai bine un îngeraș ca să nu speriați copilașii… Dacă vreți să citiți mai multe, dați un click aici.

Gata cu gluma, acum pe bune!

Dacă n-ați rânjit suficient conserva, trebuie să vă spun că Ursulla.ro se ocupă și de decorarea evenimentului vostru, vă poate pune la dispoziție și animatori de petreceri copii, magicieni, moși Crăciuni, Zâne ca și Clopoțica, și o mulțime de alte servicii destinate copiilor. Știți ceva? Să țineți minte: Niciodată nimeni nu va fi mai tare ca ei! Haoooleu, că îs pe sistem…

parere ursulla

Îi respect pe cei ce sunt la curent cu tradițiile

Ăsta e stilul meu de scris. Însă știu că ursitoarele de botez se aleg și pentru tradiții. Să vă fie de bine. Fiecare are motivul lui întemeiat pentru care o face. Însă eu, o voi face doar pentru a oferi divertisment, pentru a avea poze faine împreună cu doamnele îmbrăcate în cele mai calitative rochii posibile care par ca și cum ar fi adevărat desprinse din povești și bineînțeles pentru a-i ura pruncului meu toate cele de la foarte bine în sus. V-ați prins, hă?

Deci, ce-ați reținut?!

Simplu, bre! Pentru petrecerile voastre și botezurile copiilor voștri, alegeți Ursulla, #nr.1 în ursitoare botez București, se știe!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

4 comments

 1. lazar ramona

  Eu prin zona ardealului am observat ca nu se prea poarta ursitoarele. Am fost la cateva botezuri si nu a avut nimeni desi le-au placut ce au vazut la mine :p cum ai zis si tu… Nici eu nu cred in chestiile astea dar ca metoda de divertisment, de altceva, merg 🙂

  1. User Aniela Deby Post author

   Exact ce ziceam, multi nu isi aduc ursitoare ca vai Doamne nu cred in traditii, pai nu stiu cum s-o spun, dar pe bune, chiar nu e neaparat de traditie, ci de diversitate, amuzament, show! Mda, eu vreau show la botezul copilului meu. :))

 2. Lamiita Petre

  Acum e musai sa ai ursitoare la botez. Ce o sa-i arati odraslei cand va creste mare si pe unde ai sa scoti camasa ca nu ai fost in stare sa aiba si el ursitoare?

  1. User Aniela Deby Post author

   Eh, nu comanda copilul oricum. :)) E doar de show, asta nu inteleg multi. Chemi acolo oamenii sa se simta bine, nu sa se plictiseasca.. E un botez. 😉

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.