Category Archives: Să vorbim despre sentimente..

Sa vorbesti despre ceea ce simti nu cred ca este deloc rusinos!

Fericirea incepe si se termina cu tine!

Să vorbim despre sentimente..

M-a intrebat cineva ce inseamna fericirea pentru mine. Fericirea mea se gaseste in zambetul sotului meu, in bratele lui unde ma regasesc. E locul unde simt caldura pe care o caut mereu si pe care doar acolo o pot gasi. Fericirea mea are chip de om. Se trezeste in fiecare dimineata alaturi de mine si uneori din cauza saruturilor mele, imi saruta mainile dupa fiecare masa gatita de mine. Imi spune mult mai mult printr-un sarut sau o privire, decat prin cuvinte care oricum nu sunt de ajuns sa demonstreze cu aceeasi intensitate ceea ce simtim.

fericirea incepe cu tine Continue reading

Published by:

Cele mai inspiraționale citate ale lui Paulo Coehlo

Să vorbim despre sentimente..

Fie că ai citit, fie că nu, scrieri de-ale lui Paulo Coehlo, trebuie să știi că acest scriitor brazilian are o gândire foarte profundă și inspirațională asupra vieții de zi cu zi. În fiecare carte a sa, Coehlo își pune câte puțin din sufletul său și reușește să creeze o lume mai bună, plină de magie și de speranță în care ne-am afunda cu ușurință. Uite câteva citate inspirationale ale lui Paulo Coehlo care te pot ajuta să îți revii mai ușor din unele situații în care nu mai ai nădejde, în funcție de temerile tale:

citate motivationale paulo coelho Continue reading

Published by:

Ştii ce înseamnă să mă iubeşti? Să-mi iubeşti defectele!

Personale Să vorbim despre sentimente..

Să iubești defectele mele… să mă iubești! Inima îți dictează și controlează aceste simțuri, indiferent de ceea ce crezi tu. Știi de fapt ce inseamnă să mă iubești? Să mă iubești cu defecte.. Iubește-mi defectele! Iubeşte-mă când sunt geloasă. Orice femeie ar ucide din priviri atunci când o altă femeie se apropie de ce-i al ei. Iubeşte-mă când sunt posesivă. Un om nu este un lucru, dar eu dacă te consider doar al meu, n-am nicio vină…

mesaje de iubire iubit Continue reading

Published by:

Dacă n-ar fi iubirea, m-aş teme de viaţă

Să vorbim despre sentimente..

Mă gândesc la tine. Cred că aș sta toată ziua cu tine. În pat, în bucătărie sau într-o cafenea. Să povestim, să râdem, să ne cunoaștem sufletele. Să sorbim dintr-o cafea fierbinte și să ne strângem în brațe. Sunt sigură că avem multe de povestit. Și, oricum, oricât aș sta cu tine, tot nu m-aș sătura de tine. Tot mi-ar fi dor.Un dor nebun de tine. Cu el m-am trezit în dimineața asta. De fapt, cu el mă trezesc în fiecare dimineață.

mesaje de iubire Continue reading

Published by:

Bărbate, așa voi fi a ta…pentru totdeauna

Să vorbim despre sentimente.. Totul despre femei

Iubește-mă bine. Minte-mă frumos. Gustă-mi din suflet și din trup. Cere-mi și îți voi da. Mă voi da ție și îți voi iubi sufletul, trupul, gândul. Voi fi una cu tine și mă voi transforma pentru tine. Într-o Evă cu suflet de copil, gata să muște mereu din „mărul interzis”. Adoră-mă și nu te voi părăsi niciodată.

voi fi a ta Continue reading

Published by:

Femeile înșelate și bărbații adevărați

Să vorbim despre sentimente..

Circulă printre bărbați o vorbă care spune că „dacă ești bărbat adevărat, trebuie să ai și nevastă și amantă” (a se vedea „nevastă” și cu sens mai extins, adică iubită). Trebuie să le ai pe ambele ca să îți arăți ție și celorlalți din jurul tău cât de potent și „macho” ești. Trebuie să vadă lumea că ești capabil să le „ții” pe amandouă, din toate punctele de vedere. Îți iei o amantă cu craci lungi și silicoane și ești cel mai tare. Cel mai tare din parcarea goală, că dacă o iei logic, asta nu o să te ajute la nimic pe termen lung, dar măcar să știi și si de ce.

femeile inselate Continue reading

Published by:

Iubirea există numai offline

Să vorbim despre sentimente..

Click, click, click. Merg degetele pe tastatură, ochii pe monitor și inima îți bate cu putere. Îl vezi, te vede, vă priviți adânc în ochi prin webcam-ul ce vă crează conexiunea. Vorbiți, totul este atât de intens și real, nu mai știi cum să îți exprimi sentimentele, îi descrii cum și unde l-ai săruta și ce ați face dacă ar fi lângă tine. Inspiri adânc și vrei să-i spui că îl iubești. Așa cum nu ai mai facut-o până acum. Și se întrerupe conexiunea Wi-Fi. Tocmai atunci când erai pe punctul de a face cel mai important pas din relația voastră online, internetul se decide să nu mai funcționeze. Tocmai acum. De ce? Când vorbești cu rudele sau prietenii funcționează perfect. Dar acum, în aceste momente emoționante, s-a hotărât să dea rateuri. De ce ți se întâmplă numai ție lucruri rele?

relatiile-pe-internet

Continue reading

Published by:

Mesaje de dragoste şi de la mulţi ani, pentru cei dragi

Să vorbim despre sentimente..

Pentru că am văzut în statistici că pe acest cuvânt am cele mai multe căutări, m-am gândit să mă apuc să vă compun mesaje. Observ că este de mare căutare, mai nou, să iei prin copy paste un mesaj, decât să te apuci şi să îţi scrii gândurile sincer, către destinatar. Nu e nimic greşit, însă eu aş prefera ca cine îmi scrie un mesaj de dragoste, un mesaj de la mulţi ani, să fie original. Să-mi exprime ceea ce simte în modul lui, nu în al altora de pe internet. Dar cum e mare grădina lui Dumnezeu, şi nu toţi sunt pricepuţi în ale scrisului, am zis că vă ajut.

mesaje de dragoste si la multi ani Continue reading

Published by:

Învață să aplici aceste cinci reguli și îți promit că vei vedea altfel viața

Să vorbim despre sentimente..

De multe ori stau și mă gândesc dacă gesturile celor din jurul meu sunt umane. Am ajuns să nu mai avem viață socială și personală, din cauză că am fost acaparați din toate colțurile de lumea virtuală. Nu mai știm cum să ne comportăm cu prietenii și nu mai știm să zâmbim fără niciun motiv. Oare de ce? Ne plângem prin orice mijloace că cei de lângă noi nu sunt așa cum ne dorim, dar în ograda noastră de mult timp nu ne mai uităm. Ne plângem că ai noștri copiii stau toată ziua cu ochii în telefoane, de parcă noi nu facem același lucru. Știți ceva? În viață se zice că oricât trăiești… înveți!

invata sa zambesti, invata sa fii fericit Continue reading

Published by:

Nu mă pierd atunci când ești cu mine

Să vorbim despre sentimente..

Când tu ești parte din inima mea, eu mă simt întreagă. Simt că îmi ești alături chiar și atunci când plâng. Lacrimile mi le ștergi, dar niciodată nu m-ai lasat să mă pierd. Să mă pierd cu firea, iubire. Nu ești tu cel care se gândește la inimioare și baloane roz, dar ești cel care îmi este aproape atunci când mă simt rănită din cei din jur.

Mesaje de iubire Continue reading

Published by: