Scrisoare de dragoste și mesaje de dragoste pentru el de ziua lui

Comment

Să vorbim despre sentimente..

Frumoasă scrisoare de dragoste pentru el de ziua lui am compus. Când stau și mă uit în urmă, am senzația că articolele astea vor rămâne veșnic aici. Ca și o amintire, ca și o atingere la coracon. Și știu că mulți vezi zice că am ajuns tare nasol dacă mă apuc să scriu rânduri. Însă rândurile astea din suflet mă fac specială. Eu cred în ceea ce scriu și o fac cu dragoste. Nu e simplu. Mai ales atunci când trebuie să îți deschizi sufletul. Dar faci pe cineva fericit. Află că îl iubești și prin acest mod, să știi.

scrisoare de dragoste

Poate că nu sunt eu în stare să o dau prin poeme, dar știu să-i arăt omului că îl iubesc chiar și atunci când scriu. Dragă bărbate, când am nevoie de tine sau când nu am nevoie de tine, faci ce faci și îmi ești aproape. Îți mulțumesc pentru că mă ajută să evoluez și mă susții atunci când consider că viața asta nu mai are rost. Mi-ai demonstrat de foarte multe ori că viața împreună cu tine cu e unică. Știu că mă iubești, atunci când te trezesc noaptea la ora 4 și te trimit la bucătărie să-mi aduci apă, din cauză că mie îmi este tare lene.

Și eu te iubesc pe tine, am făcut-o și o fac deja de câțiva ani. Te iubesc atunci când îți gătesc mâncare bună, atunci când îți fac patul și fac treburile tale. Dar și atunci când nu fac nimic, dar îți trimit mesaje de dragoste. Te iubesc cu sufletul și cu inima, cu o iubire ce este greu de explicat, și nu dragule, nu te pun să crezi în dragoste la prima vedere. Știi și tu că la mine nu a fost așa. Ești omul lângă care am ales să mă trezesc în fiecare dimineață și sper să fii mândru de asta. Această scrisoare de dragoste este pentru ziua ta. Și tu știi cel mai bine cât de dulce sunt când suntem împreună. Sper să-mi fi aproape mereu și să nu uiți această scrisoare de dragoste, pe care ți-am scris-o fără inspirație, dar sunt lucruri pe care le simt. Să-mi fii sănătos și la buzunar gros!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.