Sos: Cine mă ajută să-mi mut mobila din firmă sau din apartament?

2 Replies

Personale

V-am povestit de atâtea ori cât de greu mi-a fost cu mutatul de fiecare dată, dintr-o casă în altă. Dar nu v-am povestit deloc despre cât de greu ne-a fost când ne-am mutat sediul, cu tot cu mobilă și lucruri la o altă locație. De ce? Pentru că e de la sine de știut că e groznic, să te apuci să împachetezi fiecare colțișor de mobilă ca nu care cumva să se zgârie, să nu se rupă, să fie totuși întreagă la noua sa locație. Bine, chiar dacă existau atâtea modalități noi nu ne-am încurcat prea tare cu ideea asta și ne-am decis să apelăm prima dată la prieteni.

am probleme

Prietenii, știți și voi. Sunt buni dacă e vorba de distracție și cam atât. Nu ne-au fost de prea mare ajutor pentru că la firmă aveam o căruță de mobilă, și scumpă pe deasupra. Deci nu voiau să ne încurce și nici să ne strice mobila luată prin rate. Fix, chiar prin rate, că a fost destul de scumpă. Și chiar ar fi fost mult de lucru. Începând cu demontarea pieselor de mobilier, pe urmă trebuia să fie atenți s-o protejeze, s-o ducă la noua locație și pe urmă am fi rămas singuri să ne-o punem pe poziții. Neah, nu mi-a plăcut să aud asta. Și m-am tot gândit… oare nu există nicio firmă care să facă toate lucrurile astea? Pentru că atunci când mi-am mutat tot din apartament mai aveam un pic și trebuia să iau calmante. Agitație, nervi, timp pierdut și punerea mobilei la loc, mi-a adus un stres continuu timp de câteva săptămâni.

Ce am făcut în situația asta?

Pentru că știți că Google mi-e prieten în situațiile astea, am decis să dau un search. Nu pot să zic că a durat mult până când am decis să-i contactez pe cei de la SprintMove mutari mobilaPrimul lucru pe care l-am făcut m-am uitat la recenzii. Că dacă tot voiam să mă ajute o firmă, măcar să fie una profi. Să facă treabă bună și pe bani puțini, așa cum vrea românul. Și ce să vă zic? După câteva discuții telefonice, uitați-mă, vă scriu din noul meu birou. Și totul a ajuns la destinație întreg și puse la locul lor. Oameni de gașcă, profi și atenți la detalii. De reclamă sigur nu au nevoie, pentru că am sesizat că sunt destul de solicitați. Și asta pentru că ei fac foarte bine ce fac. Deci nu mi-a fost greu mai deloc.

mutare mobila sprintmovemutare mobila sprintmove.romutare firma sprintmove

Mi-am mutat biroul cu ajutorul celor de la Sprint Move

Când găsești astfel de oameni, care vor să mute sediul și mobila din apartament pentru tine și o mai și pune la loc, nu ai decât să te bucuri. Ieși în avantaj, în primul rând când vine vorba de timp. Am fost uimită să văd cât de competenți au fost, dar pe lângă asta mi-au făcut și o asigurare… gen dacă îmi rupe mobila să fiu sigură că îmi cumpără alta. Nu a fost cazul, cred că asta e doar o formalitate. Și chiar au avut un preț bun. Să zic cel mai bun preț din România față de alte firme? Pot s-o zic! Datorită optimizarii serviciilor lor  în timp, au ajuns în topul firmelor ce se încadreaza în nisa transport mobila- mutari mobila din Bucuresti, România implicit Europa, și mi-au garantat cel mai corect preț din punct de vedere cost/calitate.

Cu ce se ocupă ei? E simplu de înteles!

Incepând de la mutarea mobilei pentru apartament, mutarea firmelor, transportul de mobilă, mutări internaționale,mai oferă și servicii precum:

sprintmove firma mutari

Ei fac și mutări internaționale pentru cei interesați. Plus că oferă și servicii de depozitare. Ce mai pot să zic în plus? Cine are nevoie de ei îi poate contacta, sunt foarte amabili și dacă totuși vreți să mai aveți timp să suflați, e cea mai bună soluție atunci când vrei să-ți muți firma sau vrei să-ți muți firma cu totul.

Unde se gâsesc?

Se găsesc pe Bd.Drumul Taberei, Nr 97, dețin echipe tinere și competente în firma lor, care pot să vă facă și pe voi fericiți așa cum m-au făcut pe mine. Cei interesați de mai multe detalii, pot accesa www.sprintmove.ro, sau dacă aveți întrebări le puteți pune la www.sprintmove.ro/contact! Consider că e cea mai bună soluție. Pe site aveți afișate și numele lor de telefon, pentru că poate pentru unii e mai util așa.

Ce-mi pare rău?

Îmi pare rău că nu i-am cunoscut când a trebuit să mă mut de trei ori dintr-o casă în alta din cauza faptului că nu ne ajungea spațiul. Dar măcar e bine că i-am descoperit acum. De când îi știu, gata cu grijiile. Trebuie să mut mobilă? Trebuie să mut firma? Sigur! Apelăm la SprintMove și totul se rezolvă cât ai zice pește! 

01 VH Office 03

Și acum spuneți-mi voi, nu e bine să apelezi la o astfel de firmă fără să te milogești de cine îți iese în cale? Eu consider că e mult mai bine. Dai un ban, dar stai în față. Cine a zis asta a avut dreptate!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.