Sublim Foto by Elena Surugiu – din pasiune pentru fotografie

Comment

Business

Ți se oferă posibilitatea de a da ochi în ochi cu cel mai bun fotograf nuntă. Ai posibilitatea de a colabora cu cea mai bună echipă în realizarea fotografiilor de nuntă perfecte. Fotografii în care poți străluci, fără a fi nevoie de lumina de afară sau de lumină artificială. Pentru că există experți în ale forografiilor care știu foarte bine ceea ce fac. Despre cine este vorba și cine se află, de fapt, în spatele apelativului de cea mai bună echipă fotografi?

Alegându-și un nume care să-i reprezinte în totalitate prin calitatea fotografiilor și videoclipurilor realizate, echipa Sublim Foto nu se dă în lături de la nimic, ci îți stă la dispoziție chiar și atunci când vremea de afară nu este una prielnică. Dacă aceasta nu-ți aduce zâmbetul pe buze, atunci permite-i echipei să se ocupe și de acest aspect.

Alege fotograful cel mai bun, pentru cea mai specială zi din viața ta. Pentru cea mai specială zi din viața voastră. Alege-l pe cel care te poate reprezenta și a cărui muncă este apreciată de clienții deja existenți. 

Sublim Foto – din pasiune pentru fotografie

Știi cât de importantă este pasiunea? Știi că aceasta poate fi dedusă foarte ușor din fotografiile pe care un fotograf le realizează? Cu cât pozele sunt mai reușite, cu atât poți numi omul din spatele lor un adevărat profesionist. Pentru că, de fapt, pasiunea lui pentru fotografiat, îți va oferi posibilitatea de a te bucura de cele mai reușite momente, dar și de acele fotografii perfecte la care ai visat de atât de mult timp. Nimic fără pasiune! Nicio nuntă fără Sublim Foto!

În acest sens, Elena Surugiu de la Sublim Foto este demențială pe acest segment. Fotografiile pe care le realizează te duc cu gândul la perfecțiune, tocmai pentru că ea știe cum să optimizeze contrastul, umbrele, dar și luminozitatea în fotografiile pe care le realizează cu atât de mult drag.

Despre Elena Surugiu si ce inseamna Sublim Foto in cuvintele ei!

” Sublim Foto este omul pentru care fotografia înseamnă să picteze cu lumină și să pună suflet peste amintirile de neuitat ale clienților săi. Mă adresez celor care înțeleg compoziția și arta fotografică. Îmi place ca fiecare eveniment pe care îl fac să iasă unic și special, să ofer acel aspect deosebit pentru a vă face să vă simțiți satisfăcuți de serviciul pe care l-ați ales. Vi se oferă șansa să alegeți atât pentru nunta voastră, botezul copilului, trash the dress sau orice ocazie care merită transpusă într-o fotografie sublimă.
Peste toate acestea sunt mamă a trei copii, binecuvântări trimise de Dumnezeu și soție de artist. O viață plină de provocări, încercări, cu zile cu soare sau nori, nopți albe și dimineți în care o iau de la capăt cu cei mici spre grădiniță. Din dorinţa de a-i mulţumi tot timpul pe cei din jur sunt zile când lucrez mai mult de 10-12 ore la calculator, când fac prelucrare foto, când printre altele pregătesc câte ceva bun la bucătărie, când mă ocup de tot ce înseamnă aprovizionare, facturi plătite, haine spălate, reclamă și promovare.

Îmi place să lucrez creativ, să fie de fiecare dată altceva, nu după șabloane stabilite dinainte. Și cum lucrul bine făcut cere timp și inspirație, sunt momente când termenele limită de predare a materialului foto video sunt depășite, când toți întreabă dacă mai durează mult, când curiozitatea și nerăbdarea sunt la cote maxime. Dacă pentru unii munca se termină la birou, a mea se împletește cu cea de acasă. Niciodată nu am un orar fix, bine stabilit, nu știu unde voi fi în ziua următoare, iar de fiecare dată spun că la noapte mă voi odihni mai mult de 4-5 ore, că mâine voi avea grijă și de mine…dar viața e frumoasă și merge înainte!

Nu este satisfacție mai mare decât atunci când munca este răsplătită cu vorbe bune și încurajări, cu laude și aprecieri. Muncă făcută cu drag și pasiune pentru aceste amintiri atât de frumoase, sublime! „

Sublim Foto este ceva aparte!

Sublim Foto nu este altceva decât puntea dintre cel mai important moment din viața ta și cele mai frumoase fotografii care pot fi realizate într-un moment cu un impact atât de mare pentru tine. Din dorința de a surprinde cât mai multă emoție în pozele pe care le realizează, Elena mizează chiar și pe cele mai inconfortabile unghiuri pentru ea, pentru a se asigura că tot ceea ce înseamnă fotografii realizate de ea se vor păstra și vor aduce cu ele un zâmbet pe chipul celor care le privesc.

Cum să nu îndrăgești astfel de oameni, când vezi câtă pasiune pun în munca pe care o realizează? Cum să nu spui, cu mâna pe inimă, că acest fotograf este exact ceea ce căutai? Pare ireal uneori, dar irealul devine posibil prin muncă. Prin pasiune și prin dedicare, elemente definitorii pentru cea care se află în spatele Sublim Foto.

Te vei putea bucura de câte fotografii dorești, pentru că frumusețea nu are limite. Sublim Foto nu-ți impune o limită de cadre și mai mult decât atât, rămâne cu tine până la final. Până la finalul celui mai important eveniment din viața ta! Din respect pentru tine și pentru fotografiile care pot fi surprinse, chiar și atunci când doar câteva persoane au mai rămas pe ringul de dans. 

Te poți bucura de un ultim moment în localul pe care l-ai ales pentru desfășurarea nunții, alături de soțul tău, dar acest moment poate fi imortalizat prin prisma unor fotografii calitative, care să-ți amintească că a meritat toată durerea de picioare provocată de pantofii cu toc, dar și toată oboseala acumulată. 

Albumul personalizat poate veni la pachet cu pozele

Unde ai vrea să păstrezi cele mai frumoase fotografii? Laptop-ul nu este mereu cea mai optimă variantă, întrucât oricând, din diferite probleme, dacă pozele nu sunt stocate unde trebuie, le poți pierde. Astfel, dacă vrei să le păstrezi în siguranță, dar și să le ai la îndemână mereu, cea mai bună variantă ar fi albumul personalizat. Da! Sublim Foto îți oferă posibilitatea de a păstra cele mai reușite poze, sau chiar toate, într-un album personalizat, pe care să-l ții aproape de tine mereu. Pentru a-ți aminti de acele momente de neuitat și pentru a te reîncărca cu emoții, bucurie și energie! 

Păstrează amintirea vie atâta timp cât dragostea ta pentru persoana de lângă tine este vie! Ia în considerare albumul personalizat pus la dispozie de Sublim Foto pentru a admira mai des fotografiile sublime pe care cel mai bun fotograf nuntă și nu numai, ți le-a realizat! 

Clipele sublime trebuie păstrate în amintiri vii și în albumul personalizat oferit de Sublim Foto! 

Vei avea la dispoziție un fotograf care nu te va constrânge, ci dimpotrivă, îți va oferi prilejul de a fi prezent în minim 400 de fotografii și maxim…maxim câte vrei! Prin tot ceea ce înseamnă lumină, încadrare și contrast vei avea parte de cele mai reușite fotografii! Vor fi exact așa cum ai visat!

Cât despre filmare, aceasta va fi FullHD și va cuprinde un clip de introducere, care să surprinde cele mai frumoase momente din tot evenimentul. Te vei bucura de 2-3 ore de filmare și vei fi în centrul atenției atât prin fotografiile care îți vor fi realizate, cât și prin prisma filmărilor demne de revăzut și de împărtășit cu prietenii. 

Pentru tine și pentru cel mai important eveniment din viața ta, totul este posibil! Sublim Foto se va asigura că tot ceea ce înseamnă fotografie și filmări va fi realizat la perfecție!

Alege Sublim Foto! Alege cel mai bun fofograf, fotograful care să te reprezinte!

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.