Tediloi poartă și tricouri roz

2 Replies

Teddy Dog

Pe cât de dur sună titlul articolului, deja poate că v-ați gândit că al meu câine este gay. Vă anunț că nu sunt capabilă să-mi bat joc de câinele meu, și îmi doresc să fie foarte fericit și sănătos lângă mine. Dar nu știu bre, cum să vă spun eu vouă că nu mă pot abține să nu-l îmbrac? M-am dus la cumpărături cu gândul că o să merg doar în Kaufland. Dar nu a mers. Așa că m-am strecurat olecuță și prin takko, deichman și alte magazine. Ce credeți că mi-am cumpărat? Pentru mine am ales doar două suporturi de cărți. Însă pentru Teddy…. am luat un top coat șic, cu vedere la buric.

caini imbracati

Teddy al meu urăște hainele

Veșnica problemă a câinelui meu au fost hainele roz pe care i le-am cumpărat. Nu știu dacă el e daltonist și poate că nu vede culoarea, dar tot ce știu e că nu îi plac hainele de niciun fel. Dar eu tot îi cumpăr. Parcă mă simt prost dacă vin cu mâna goală. Astăzi i-am luat un tricou roz cu floricele și bâjbâcuri, l-am îmbrăcat, țucat și îmbrățișat, dar el tot făcea roata măgarului prin casă. Dacă aveți animale cred că știți cât e de amuzant să îi îmbrăcați. Așa că, nu are rost să mai explic cât de mult am râs atunci când i-am văzut fața de milog, întins pe spate cu picioarele în sus, iar desenele de pe tricou parcă o luau razna.

Arată în haine ca și un babuin

Îmi pare rău că nu i-am făcut o poză. Și nici nu cred că apucam, pentru că nu l-am lăsat foarte mult timp îmbrăcat. Știu că nu îi place, dar mai știu și că trebuie să înțeleagă că hainele îl fac musculos și arătos. Pe mine mă amuză teribil să îl văd îmbrăcat. Ăsta și este motivul pentru care îi cumpăr mereu hăinuțe. Nu aș avea tupeu să îl terorizez toată ziua, lăsându-l îmbrăcat într-un tricou roz, dar mi se pare funny cum hainele de bebeluși se potrivesc și animalelor de companie.

Voi cu ce vă îmbrăcați animalele? Teddy are și hăinuțe de căței, însă au fost exagerat de scumpe și pe majoritatea le-a făcut țăndări. Nu știu cât va rezista tricoul roz, pentru că dacă îl prinde prin preajma lui, vă asigur eu că nu mai rămâne nimic din el.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

2 comments

  1. Galati

    Foarte tare poza.:))…pun pariu ca daca un barbat vedea doar picioarele imbracate cu ciorapi,sigur spuneau”mama ce craci are gagica”:))…daca in poza aparea si imbracat cu tricoul roz,poza era super perfecta.Mie nu imi place sa imbrac cu nimic cainele meu.

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.