Un ajutor de nadejde in casa

Comment

Norocele

De câte ori nu vi s-a întâmplat să vă doriţi să aveţi pe cineva care să facă lucrurile în locul dvs? Mie mi s-a întâmplat să am momente când nu aveam chef să mişc nici măcar cana de apă. Aşa că, până acum câţiva ani nu ştiam că menajerele nu există doar în filme. Am avut o singură prietenă care avea aşa ceva acasă. Şi tot timpul am considerat-o norocoasă. Asta până când am început deja să îmi doresc şi eu. Nu îmi doream o menajeră constant. Ci doar să am pe cineva care să mă ajute măcar de sărbători la curăţenie.

servicii-curatat-geamuri-iasi

Dorinţa mi s-a împlinit să zic aşa. S-au lansat pe piaţă în următorii ani o mulţime de firme de curăţenie, care mai de care cu preţuri mai mici sau mai mari, dar care de multe ori nu prezentau încredere pentru mine. În primul rând oamenii care îmi calcă casa îmi doresc să nu aibă cazier. Am văzut multe firme în cazul de faţă care nu aveau personalul verificat. Şi cred că aşa se şi fac infracţiunile mult mai repede. Vin, spionează, fac curăţenie şi acţionează. Ce să-i şi faci… în cazul ăsta m-aş lipsi. Dar mi s-a schimbat părerea atunci când am încercat serviciile unei firme din Iaşi. Eram în vizită la nepoata mea. Şi când am intrat în casă… şi am găsit chipsuri şi faianţă nespălată, îmi venea să îmi iau picioarele şi s-o tai la vale. E un copil. Dar faptul că era la facultate şi părea tot timpul ocupată, mi se părea normal. Credea că odată venită îi fac eu curăţenie. Dar nicidecum. Aşa am apelat la aceste servicii curatenie iasi şi totul a fost bec şi lună.

Aşa se face că mi-am schimbat percepţia despre unele firme de curăţenie. Sunt şi firme bune, şi firme rele, şi firme scumpe. Depinde ce alegi şi cum o faci. Mie îmi place să apelez la servicii profesionale, şi sunt mulţumită chiar şi de felul cum au şters geamurile. Nu am avut ce motive să le bag şi pentru asta am şi plătit. Aşa că dacă vă doriţi să găsiţi o firmă curatenie iasi, v-o recomand cu căldură. Ei pot să facă dintr-o casă murdară o casă curată, în care să stai cu drag.

Comentarii

Comentarii

Author: Aniela Deby

Vreau să știu părerea ta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.